Jacksonowie - muzyka

Prince, Paris, Blanket, Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya, Marlon, Randy, Janet, 3T, Joseph, Katherine i pozostali członkowie rodziny Jackson - wiadomości i rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Tito Jackson, We Made It zapowiadająca płytę "So Far, So Good", w produkcję której zaangażowani byli m.in. 3T.
Plus zupełnie nowa odsłona strony internetowej: http://titojackson.com/TitoJackson/
plus:
Na pytanie dotyczące wydania koncertów The Jacksons, Jackie odpowiada: stay tuned. Najwyższy czas!
Obrazek
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Wymienia się trasy Destiny, Triumph i Victory, ale o dwie poprzednie, The Jacksons i Goin' Places też bym się nie obraził. Od czegoś jednak trzeba zacząć.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Awatar użytkownika
anialim

^^ coś faktycznie może być na rzeczy. W wywiadzie sprzed dwóch dni, Jonathan Moffett, opowiadając o trasie Victory, dodaje:
Well, they’re talking about releasing it on video, DVD, now. I heard a rumor; talk that they are going to release that one, and also the History Tour, which is the last one Michael did with them in '96-'97. It was an unbelievable show!
Polecam cały wywiad.
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Obrazek
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Na oficjalnej stronie pojawił się pierwszy singiel Austina Browna, All I Need:

http://www.youtube.com/watch?v=SopQQPZwMcw

Dzień po premierze Austin wykonał piosenkę na żywo w programie Lopez Tonight:

http://www.youtube.com/watch?v=U0UaQ8LO ... re=related
Dosłownie kopia Michaela...dosłownie...

Przypominam o poprzedniej piosence, Target Practice:

http://www.youtube.com/watch?v=U0UaQ8LO ... re=related

Podoba mi się muzyczny styl Austina, bardzo przepadam za wysokim głosem ;-)
Justine1304

Ale z niego ciacho :D
Zauważyliście, że ma przykrótkie spodnie?

Austin Brown Interview - Lopez Tonight
http://www.youtube.com/watch?v=ytEpbEsD ... re=related
Obrazek
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

jak dla mnie muzycznie nic specjalnego.. wydaje mi sie ze troche chce pojechac na slawie rodziny i ugrac cos no ale teraz o kazdym Jacksonie nowej generacji moznaby bylo tak powiedziec no ale i tak... nie wroze mu wielkiej kariery
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

La_Pantera_Rosa pisze:jak dla mnie muzycznie nic specjalnego.. wydaje mi sie ze troche chce pojechac na slawie rodziny i ugrac cos no ale teraz o kazdym Jacksonie nowej generacji moznaby bylo tak powiedziec no ale i tak... nie wroze mu wielkiej kariery
Oj dlaczego tak pesymistycznie. Ma chłopak talent , jak zreszta inni z nowej generacji. Moze nie taka wielka kariera jak mial MJ czy Janet , ale dlaczego przekreslac. Austin ma talent , swietnie tanczy i ma dobry głos. Mi tam się podoba i nie dlatego ,że jest z rodziny Jackson w tym przypadku Brown ale śpiewać umie .
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

Mi też się podoba jedna głos i taniec, ale za All I Need nie przepadam. Takie to słabe jest. Może jakby coś lepszego napisał, to było by inaczej. Już wolę 85.
Podobał mi się w jego tańcu moment gdzie zrobił "michaelowy" obrót, a później "princowy" szpagat glupija Widać kim się inspiruje.
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

jak dla mnie on jest bez wyrazu :)
Ain't no sunshine when he's gone :(
Justine1304

Mam prośbę. Może ktoś dać WSZYSTKIE teledyski pozostałych Jacksonów oprócz Janet? Jestem ciekawa jak wyglądają a niektórych niestety nie mogę znaleźć.

kaem-> Coś słabo szukałaś. W tym temacie, na pierwszej podstronie masz linki. Zaktualizowałem Ci jeden tytuł. Co do reszty, wystarczy wpisać odpowiednie dane w wyszukiwarkę YT, dlatego pozostałe Twoje posty przenoszę do Kosza.
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Hej, a macie jakieś info o albumie Tita z 2003 I Gotta Play.
Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Obrazek

14.12. Jacksonowie wezmą udział w nagraniu "Letter In The Sky" - utwór będzie piosenką przewodnią “MICHAEL JACKSON TRIBUTE LIVE“, który odbędzie się w Tokio.

It’s been revealed that R&B singer AI will be releasing a new single, ”Letter In The Sky feat. The Jacksons“, on December 14th. This will be her first single after transferring to EMI Music Japan. “Letter In The Sky feat. The Jacksons” is a collaboration song with Michael Jackson’s brothers THE JACKSONS. This song will serve as the theme song for “MICHAEL JACKSON TRIBUTE LIVE“, which will be held on December 13th and 14th at Yoyogi National Stadium. It’s described as a heartfelt song-letter dedicated to everyone’s loved ones in the sky.
źródło
CD Japan

Edit:
Utwór już gotowy, do posłuchania tutaj
Awatar użytkownika
anialim

Obrazek

W końcu doczekaliśmy się oficjalnej strony The Jacksons
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Ta strona jest w dechę :happy:! Jest chyba jeszcze lepsza niż michaeljackson.com. Mam nadzieję, że szybko się rozwinie - dadzą jakąś galerię albo coś.
Obrazek
ODPOWIEDZ