wiku1996 - Witam serdecznie! :-)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Witam , witam bardzo serdecznie nowego kolegę na forum ;) .
Jak tu kilka osób wyżej wspomniało , jesteś bardzo ambitny i kreatywny , śpiewasz , rysujesz , malujesz , piszesz własne kompozycje . To naprawdę interesujące! :) .
Twoja piosenka , " Przyjaźń To Wielki Skarb " jest naprawdę ładna ;) .
Może założysz własny temat w dziale " Twórczość Fanów" i zamieścisz więcej tekstów i jakieś filmiki , na których śpiewasz? ;) . A może swoje prace plastyczne nam też pokażesz? ;) .
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu na forum :) .
Awatar użytkownika
wiku1996

Post autor: wiku1996 »

Dziękuję, Zosiu, za te wszystkie bardzo miłe słowa - to dla mnie wiele znaczy! ;-)
Zosia-MJ pisze:Może założysz własny temat w dziale " Twórczość Fanów" i zamieścisz więcej tekstów i jakieś filmiki , na których śpiewasz? ;) . A może swoje prace plastyczne nam też pokażesz? ;) .
Taki temat na pewno założę - jak już zresztą powiedziałem! ;-)
Na filmiki i inne nagrania jeszcze przyjdzie czas, a więcej swoich tekstów mogę oczywiście spokojnie zamieścić! ;-)
Mam tylko jedno pytanie - zarejestrowałem się na ImageShack'u, ale - nie wiem jakim cudem - nie udało mi się przesłać mojej pierwszej pracy plastycznej. :smutek:
Co mogę zrobić? Czy mam zarejestrować się na innej stronie, czy może spróbować jeszcze raz? :knuje:
"Billie Jean is not my lover..."
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

Nie chcę, wiesz, wolę trzymać je dla siebie, są dla mnie bardzo ważne.

Niepotrzebnie się tam zarejestrowałeś. Wchodzisz na stronę główną na której i tak już jesteś, klikasz 'browse', ściąga, potem klikasz 'prześlij', przesyła, a potem pod obrazkiem wyświetlają się kody. Kopiujesz kod na forum i już, cała filozofia, niepotrzebne jest bawienie się w rejestrację.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Awatar użytkownika
wiku1996

cocainegirl pisze:Nie chcę, wiesz, wolę trzymać je dla siebie, są dla mnie bardzo ważne.
Aha, rozumiem - no cóż, trudno! ;-)
cocainegirl pisze:klikasz 'browse', ściąga, potem klikasz 'prześlij', przesyła
Mój problem polega właśnie na tym, że jak klikam "Prześlij Teraz!", to wtedy nic się nie dzieje, więc żadne kody nie mogą mi się wyświetlić.
Mało tego - jak wejdę na główną stronę przesyłania, przycisk "Przeglądaj/Browse" jest nieaktywny, dlatego muszę kliknąć link "Can't Upload? Try This" żeby przycisk zaczął działać... :smutek:
cocainegirl pisze:Niepotrzebnie się tam zarejestrowałeś.
No, cóż - nie wiedziałem o tym, co mnie czeka. Chciałem tylko spróbować! ;-)
Czy jest więc jakaś możliwość usunięcia konta? Jeśli tak, to w jaki sposób? :knuje:
Awatar użytkownika
wiku1996

Dla wszystkich zainteresowanych: przed chwilą - za naprawdę bardzo dobrą radą invincible_MJ - założyłem swój własny temat w dziale "Twórczość fanów"! :happy: :mj: :dance:
Na początek, umieściłem tam m.in.: jedną z moich najlepszych - moim zdaniem - prac plastycznych o "Michaelowej" tematyce oraz tekst do jednej z moich nowych piosenek - zapraszam bardzo serdecznie do lektury tematu o nazwie "Wiku1996 - moja twórczość"!
Link do tego tematu znajdziecie poniżej:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 938#280938

Obiecuję, że w miarę czasu i możliwości będę zamieszczał tutaj wiele nowych, bardzo fajnych rzeczy! ;-)
Co o tym myślicie? Jak wam się to wszystko podoba? :wtf: Cierpliwie czekam na Wasze opinie! ;-)
Ostatnio zmieniony ndz, 10 lip 2011, 18:15 przez wiku1996, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

Witam na forum. :) Bardzo podobaja mi sie Twoje zainteresowaia oraz pasja do muzyki. Bardzo cie za to szanuje. To teraz takie rzadkie u dzisiejszej mlodziezy zeby miec jedno porzadne zainteresowanie i robic cos sensownego, warotsciowego. Naprawde bardzo fajnie. Widac ze bierzesz to na powaznie i bardzo dobrze. Mam nadzieje ze bedziesz ta pasje kontynuowac w przyszlosci i nie pozwol aby twoje marzenia probowali zrujnowac inni, dorosli, rowiesnicy, ktokolwiek, ktorzy nie potrafia marzyc, poniewaz to wlasnie TY jestes kowalem swojego losu, zycie jest filmem a ty jestes jego rezyserem. Musisz isc za tym co kochasz i co sprawia ci najwieksza radosc. Nic nie jest niemozliwe. :) Mowie bo wiem cos sama ze swojego doswiadczenia.
Pozdrawiam goroaco i milego urzedowania na stronie. :)
You'll be the best that you can be.
Awatar użytkownika
wiku1996

LilMonkey pisze:Witam na forum. :) Bardzo podobaja mi sie Twoje zainteresowaia oraz pasja do muzyki. Bardzo cie za to szanuje. To teraz takie rzadkie u dzisiejszej mlodziezy zeby miec jedno porzadne zainteresowanie i robic cos sensownego, warotsciowego. Naprawde bardzo fajnie. Widac ze bierzesz to na powaznie i bardzo dobrze. Mam nadzieje ze bedziesz ta pasje kontynuowac w przyszlosci i nie pozwol aby twoje marzenia probowali zrujnowac inni, dorosli, rowiesnicy, ktokolwiek, ktorzy nie potrafia marzyc, poniewaz to wlasnie TY jestes kowalem swojego losu, zycie jest filmem a ty jestes jego rezyserem. Musisz isc za tym co kochasz i co sprawia ci najwieksza radosc. Nic nie jest niemozliwe. :) Mowie bo wiem cos sama ze swojego doswiadczenia.
Dziękuję Ci bardzo, LilMonkey, za te wszystkie bardzo miłe i naprawdę piękne słowa - szkoda, że nie możesz zobaczyć uśmiechu, jaki miałem na twarzy czytając Twój post! :-) A Twoją dobrą, mądrą i bardzo wartościową radę na pewno zapamiętam i wezmę sobie do serca na całe życie - Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam serdecznie! ;-)
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

wiku1996 pisze:
LilMonkey pisze:Witam na forum. :) Bardzo podobaja mi sie Twoje zainteresowaia oraz pasja do muzyki. Bardzo cie za to szanuje. To teraz takie rzadkie u dzisiejszej mlodziezy zeby miec jedno porzadne zainteresowanie i robic cos sensownego, warotsciowego. Naprawde bardzo fajnie. Widac ze bierzesz to na powaznie i bardzo dobrze. Mam nadzieje ze bedziesz ta pasje kontynuowac w przyszlosci i nie pozwol aby twoje marzenia probowali zrujnowac inni, dorosli, rowiesnicy, ktokolwiek, ktorzy nie potrafia marzyc, poniewaz to wlasnie TY jestes kowalem swojego losu, zycie jest filmem a ty jestes jego rezyserem. Musisz isc za tym co kochasz i co sprawia ci najwieksza radosc. Nic nie jest niemozliwe. :) Mowie bo wiem cos sama ze swojego doswiadczenia.
Dziękuję Ci bardzo, LilMonkey, za te wszystkie bardzo miłe i naprawdę piękne słowa - szkoda, że nie możesz zobaczyć uśmiechu, jaki miałem na twarzy czytając Twój post! :-) A Twoją dobrą, mądrą i bardzo wartościową radę na pewno zapamiętam i wezmę sobie do serca na całe życie - Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam serdecznie! ;-)
Naprawde BARDZO sie ciesze ze moglam sprwaic ci radosc i wywolac usmiech. I ze moja rada sie przydala. Wiele to dla mnie znaczy. :)
You'll be the best that you can be.
ODPOWIEDZ