Wspólne inicjatywy
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- GentleRain
Jeśli komuś nie przypasowała treść e-maila, to wymyśliłam wczoraj alternatywną:
Droga Ekipo TVN-u!
Pragnę zwrócić się do Was z prośbą o emisję pewnego filmu. Otóż pod koniec sierpnia wypadają urodziny Michaela Jacksona. Czy to nie świetna okazja na obejrzenie "This Is It"? Sądzę, że wielu ludzi chętnie obejrzy próby do ostatniego show Króla Popu. Zwłaszcza, że również pod koniec sierpnia przypada 25-lecie wydania albumu "Bad". To doskonała okazja na wspomnienie Michaela :)
Czekam na Wasz odzew i pozdrawiam cały TVN.
Droga Ekipo TVN-u!
Pragnę zwrócić się do Was z prośbą o emisję pewnego filmu. Otóż pod koniec sierpnia wypadają urodziny Michaela Jacksona. Czy to nie świetna okazja na obejrzenie "This Is It"? Sądzę, że wielu ludzi chętnie obejrzy próby do ostatniego show Króla Popu. Zwłaszcza, że również pod koniec sierpnia przypada 25-lecie wydania albumu "Bad". To doskonała okazja na wspomnienie Michaela :)
Czekam na Wasz odzew i pozdrawiam cały TVN.
Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?
Napisałam e-maila do redakcji michaeljackson.pl. Poprosiłam o wsparcie, ale nie wiem czy poskutkuje. Fajnie by było :)
Aha, i dostałam od TVN-u odpowiedź, choć pewnie tak odpisują wszystkim:
"Dziękujemy za przesłaną korespondencje oraz zainteresowanie naszą stacją.
Uprzejmie informujemy, że Pani/Pana prośba została przekazana do działu programowego – organu decyzyjnego.
Pozdrawiamy serdecznie,
Dział Współpracy z Widzami"
No, ale to znaczy że ktoś to przeczytał :)
Aha, i dostałam od TVN-u odpowiedź, choć pewnie tak odpisują wszystkim:
"Dziękujemy za przesłaną korespondencje oraz zainteresowanie naszą stacją.
Uprzejmie informujemy, że Pani/Pana prośba została przekazana do działu programowego – organu decyzyjnego.
Pozdrawiamy serdecznie,
Dział Współpracy z Widzami"
No, ale to znaczy że ktoś to przeczytał :)
A ja myślę że to kiepski pomysł z tym nagabywaniem TVN-u o THIS IS IT.Po pierwsze film był ogólnodostępny w sprzedaży i każdy kto miał taką wolę to go nabył.A po drugie:w ostatni weekend sierpnia co roku organizowany jest zlot fanów w Łodzi a to o wiele lepsza alternatywa niż celebrowanie tego dnia gniciem przed TV.
P.S.A swoją drogą gdyby TVN zdecydował się wyemitować owy dokument aż się boję pomyśleć jak długo by on trwał z tymi przerwami reklamowymi-pół dnia?![Buhahahaha :smiech:](./images/smilies/hahaha2.gif)
![dancing Michael Jackson :mj:](./images/smilies/mj.gif)
P.S.A swoją drogą gdyby TVN zdecydował się wyemitować owy dokument aż się boję pomyśleć jak długo by on trwał z tymi przerwami reklamowymi-pół dnia?
![Buhahahaha :smiech:](./images/smilies/hahaha2.gif)
![Obrazek](http://img33.imageshack.us/img33/6152/aaaar.png)
Ja dalej twierdzę, że to jednak dobry pomysł :)
I słuszna uwaga z reklamami
![:hahaha:](./images/smilies/hahaha.gif)
Ja dalej twierdzę, że to jednak dobry pomysł :)
Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?
- yourlovelystar
Słuszna uwaga, ale to w większości dotyczy tylko fanów. A reszta? Niech zobaczą Michaela też z innej strony zamiast po raz setny oglądać powtórkę Na Wspólnej albo innego schodzącego coraz bardziej na dno i nudnego programu :) To chyba lepsza alternatywa- zobaczyć, poznać coś nowegoJeanny100 pisze:A ja myślę że to kiepski pomysł z tym nagabywaniem TVN-u o THIS IS IT.Po pierwsze film był ogólnodostępny w sprzedaży i każdy kto miał taką wolę to go nabył.A po drugie:w ostatni weekend sierpnia co roku organizowany jest zlot fanów w Łodzi a to o wiele lepsza alternatywa niż celebrowanie tego dnia gniciem przed TV.
![;-)](./images/smilies/wink.gif)
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...
www.yourlovelystar.photoblog.pl
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...
www.yourlovelystar.photoblog.pl
dokładnie zgadzam się w 100%yourlovelystar pisze:Słuszna uwaga, ale to w większości dotyczy tylko fanów. A reszta? Niech zobaczą Michaela też z innej strony zamiast po raz setny oglądać powtórkę Na Wspólnej albo innego schodzącego coraz bardziej na dno i nudnego programu :) To chyba lepsza alternatywa- zobaczyć, poznać coś nowegoJeanny100 pisze:A ja myślę że to kiepski pomysł z tym nagabywaniem TVN-u o THIS IS IT.Po pierwsze film był ogólnodostępny w sprzedaży i każdy kto miał taką wolę to go nabył.A po drugie:w ostatni weekend sierpnia co roku organizowany jest zlot fanów w Łodzi a to o wiele lepsza alternatywa niż celebrowanie tego dnia gniciem przed TV.