Wspólne inicjatywy

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
alice_225

Post autor: alice_225 »

A co z facebookiem? Tam też działamy?
Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

Post autor: NicuniaMJ »

No nie wiem. Ja raczej w znajomych nikogo nie znajdę co by był o tyle miły żeby porozsyłać :/
Jak ktoś da radę to niech się nie pyta tylko robi.
Obrazek
Awatar użytkownika
alice_225

Załatwię to jutro bo dzisiaj już nie mam czasu :)
Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?
Awatar użytkownika
GentleRain

Post autor: GentleRain »

Nawet jeśli będzie multum maili to wszystko zależy od tego czy TVN ma pieniądze na wykupienie tego filmu i czy chcą je przeznaczyć akurat na to.Niestety,Polska to nie to co USA,inne realia :(
Ale nadzieję mam do końca! :banan:
I wish the world will learn to love like you.
Have fun in heaven.
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

Skoro "tefałen" stać na rozdawanie milionów, to czemu nie mogą kupić This Is It za kilka tysięcy? :wtf:
Obrazek
Awatar użytkownika
alice_225

Jeśli komuś nie przypasowała treść e-maila, to wymyśliłam wczoraj alternatywną:

Droga Ekipo TVN-u!

Pragnę zwrócić się do Was z prośbą o emisję pewnego filmu. Otóż pod koniec sierpnia wypadają urodziny Michaela Jacksona. Czy to nie świetna okazja na obejrzenie "This Is It"? Sądzę, że wielu ludzi chętnie obejrzy próby do ostatniego show Króla Popu. Zwłaszcza, że również pod koniec sierpnia przypada 25-lecie wydania albumu "Bad". To doskonała okazja na wspomnienie Michaela :)

Czekam na Wasz odzew i pozdrawiam cały TVN.
7LOVE

Post autor: 7LOVE »

cztery różne fora o MJ poinformowane :mj:
PaulinaLG

Post autor: PaulinaLG »

Pierwszy mail z mojej strony poszedł , oczywiście będę wysyłać codziennie :)
Awatar użytkownika
alice_225

Napisałam e-maila do redakcji michaeljackson.pl. Poprosiłam o wsparcie, ale nie wiem czy poskutkuje. Fajnie by było :)

Aha, i dostałam od TVN-u odpowiedź, choć pewnie tak odpisują wszystkim:

"Dziękujemy za przesłaną korespondencje oraz zainteresowanie naszą stacją.

Uprzejmie informujemy, że Pani/Pana prośba została przekazana do działu programowego – organu decyzyjnego.

Pozdrawiamy serdecznie,

Dział Współpracy z Widzami"

No, ale to znaczy że ktoś to przeczytał :)
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

To oznacza jedno - czytają.
Czyli nie mają nas w 100% pod ogonem.

Może poskutkować, zobaczymy :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

A ja myślę że to kiepski pomysł z tym nagabywaniem TVN-u o THIS IS IT.Po pierwsze film był ogólnodostępny w sprzedaży i każdy kto miał taką wolę to go nabył.A po drugie:w ostatni weekend sierpnia co roku organizowany jest zlot fanów w Łodzi a to o wiele lepsza alternatywa niż celebrowanie tego dnia gniciem przed TV. :mj:
P.S.A swoją drogą gdyby TVN zdecydował się wyemitować owy dokument aż się boję pomyśleć jak długo by on trwał z tymi przerwami reklamowymi-pół dnia? :smiech:
Obrazek

Cóż, niewykluczone że masz rację, ale popatrz na to z innej strony: Do Łodzi nie wszyscy mają możliwość pojechać. A poza tym nie jest powiedziane, że MJowisko i film wypadną w tych samych dniach :)

I słuszna uwaga z reklamami :hahaha:

Ja dalej twierdzę, że to jednak dobry pomysł :)
Awatar użytkownika
yourlovelystar

Post autor: yourlovelystar »

Jeanny100 pisze:A ja myślę że to kiepski pomysł z tym nagabywaniem TVN-u o THIS IS IT.Po pierwsze film był ogólnodostępny w sprzedaży i każdy kto miał taką wolę to go nabył.A po drugie:w ostatni weekend sierpnia co roku organizowany jest zlot fanów w Łodzi a to o wiele lepsza alternatywa niż celebrowanie tego dnia gniciem przed TV.
Słuszna uwaga, ale to w większości dotyczy tylko fanów. A reszta? Niech zobaczą Michaela też z innej strony zamiast po raz setny oglądać powtórkę Na Wspólnej albo innego schodzącego coraz bardziej na dno i nudnego programu :) To chyba lepsza alternatywa- zobaczyć, poznać coś nowego ;-)
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...

www.yourlovelystar.photoblog.pl
7LOVE

Post autor: 7LOVE »

yourlovelystar pisze:
Jeanny100 pisze:A ja myślę że to kiepski pomysł z tym nagabywaniem TVN-u o THIS IS IT.Po pierwsze film był ogólnodostępny w sprzedaży i każdy kto miał taką wolę to go nabył.A po drugie:w ostatni weekend sierpnia co roku organizowany jest zlot fanów w Łodzi a to o wiele lepsza alternatywa niż celebrowanie tego dnia gniciem przed TV.
Słuszna uwaga, ale to w większości dotyczy tylko fanów. A reszta? Niech zobaczą Michaela też z innej strony zamiast po raz setny oglądać powtórkę Na Wspólnej albo innego schodzącego coraz bardziej na dno i nudnego programu :) To chyba lepsza alternatywa- zobaczyć, poznać coś nowego ;-)
dokładnie zgadzam się w 100%
Awatar użytkownika
TheMajkeL

Post autor: TheMajkeL »

alice_225 pisze:No, ale to znaczy że ktoś to przeczytał :)
No raczej nie. Na takie zapytania odpisuje bot. : )
Obrazek
ODPOWIEDZ