Koncerty audio

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
matik7777

Post autor: matik7777 »

Ja się w sumie nie dziwie. Podejrzewam, że nie było nagrywane i po prostu leciało sobie do studia, a wyemitowano tylko Scream i TDCAU. Normalnie jak przed wojną, gdzie nieliczne audycje rejestrowano na płytach decelitowych :) Po prostu, po Scream i TDCAU reporterzy pewnie mikrofony w kąt i szli się bawić.
Prędzej ja bym liczył na jakiś amatorski bootleg. No jak z Pragi jest, to i z Warszawy musi ktoś mieć.

Czy ja dobrze słyszę? Na koncercie w NY z Bad Tour MJ śpiewa The Way You Make Me Feel na żywo :D Czysty, rzekłbym nawet że najlepszy perfomance MJ-a

posty połączono/@neta
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Tutaj jest Wembley... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ZmeePnvyqqc

A tutaj chyba z NY... kiedy to ta laska go pocałowała. :D

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... iHQCjcmY3c

matik7777 pisze:Ja się w sumie nie dziwie. Podejrzewam, że nie było nagrywane i po prostu leciało sobie do studia, a wyemitowano tylko Scream i TDCAU. Normalnie jak przed wojną, gdzie nieliczne audycje rejestrowano na płytach decelitowych :) Po prostu, po Scream i TDCAU reporterzy pewnie mikrofony w kąt i szli się bawić.
Prędzej ja bym liczył na jakiś amatorski bootleg. No jak z Pragi jest, to i z Warszawy musi ktoś mieć.
To by na pewno dzisiaj by było to na YouTube... na pewno. ;) Po prostu chyba Ekipa ala Michael Jackson nie pozwoliła na rejestrowanie całego koncertu, ale jak to tam było - to nie wiem. Ale na pewno kamery Majkela zarejestrowały cały koncert. ;)
GoodnessMJ

Post autor: GoodnessMJ »

matik7777 pisze:Czy ja dobrze słyszę? Na koncercie w NY z Bad Tour MJ śpiewa The Way You Make Me Feel na żywo :D Czysty, rzekłbym nawet że najlepszy perfomance MJ-a.
Zgadza się. TWYMMF na żywo. W Nowym Jorku też wykonał cały Smooth Criminal na żywo używając w drugiej zwrotce fragmentu z tekstu z teledysku.
Awatar użytkownika
matik7777

Post autor: matik7777 »

Bad też na żywo, mimo że amatorka jest dosyć kiepska. Jakby Estate/Sony
znalazło taśmę z tym koncertem (nawet jakiś dojechany U-matic czy inny zabutwiały VHS) to chyba bym po ścianach ze szczęścia skakał. Ale doceniam Wembley - też świetny koncert i cieszę się, że go wydali.
pedro henrique

Post autor: pedro henrique »

please reupload this!!!!!!!!! :smutek:
pedro jackson
ODPOWIEDZ