Można gdzieś posłuchać tego utworu?Sephiroth820 pisze:Timbaland przemówił dla Revolt TV (nowa stacja telewizyjna, została założona przez Sean'a “Diddy” Combs'a):
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 6VC2Dsy1SU
Pierwszy singiel "Chicago"
Hmm czyżby chodziło o "Chicago 1945" ? Piosenka ta pierwotnie miała znaleźć się na albumie "Bad", po latach MJ wrócił do niej pracując nad "Invinicible", ale ostatecznie trafiła z powrotem do "szuflady".
Diddy potwierdził informację na swoim twitterze:
Nowy album (2013?)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Chicago 1945, ale to nie jedyna możliwość.
Ostatnio twórca piosenki pt. She was loving me, która przez wielu co ją słyszało, została okrzyknięta jedną z najlepszych piosenek MJ w ciągu 10 lat (a było to w okresie nagrywania albumu Invicible), wypowiedział się na temat jej historii. Przytoczył przy tym fragment zwrotki, w której Michael śpiewa o dziewczynie, którą spotkało w Chicago.
Podobno przed śmiercią bardzo chciał ją uaktualnić i umieścić na nowym albumie.
Więc, może to She was loving me.
Ostatnio twórca piosenki pt. She was loving me, która przez wielu co ją słyszało, została okrzyknięta jedną z najlepszych piosenek MJ w ciągu 10 lat (a było to w okresie nagrywania albumu Invicible), wypowiedział się na temat jej historii. Przytoczył przy tym fragment zwrotki, w której Michael śpiewa o dziewczynie, którą spotkało w Chicago.
Podobno przed śmiercią bardzo chciał ją uaktualnić i umieścić na nowym albumie.
Więc, może to She was loving me.
“I met her on the way to Chicago, and she was all alone, and so was I so I asked her for her name,” sang Jackson in a sexy low tone to the sound of clicking fingers.
Na kanale Vevo pojawiło się takie coś: http://www.youtube.com/watch?v=0XDhrpqw7hI
Mam nadzieje że to nie jest ta nowa płyta MJ o którą nam chodzi
- Sephiroth820
- Site Admin
Ten kanał został stworzony przez jakiegoś fana(Michael napisane jest przez dwa ii), tutaj masz oficjalny: http://www.youtube.com/user/michaeljacksonVEVO/videoslampek pisze:Na kanale Vevo pojawiło się takie coś: http://www.youtube.com/watch?v=0XDhrpqw7hI
Album na wiosnę!
Co ciekawe na dysku mają znaleźć wszystkie oryginalne dema jak i ich nowe wersje, ŻADNYCH PIOSENEK RODZINY CASIO - ktoś tu wyciąga wnioski?
Pozostaje pytanie czy singiel będzie jeszcze w tym roku?
http://www.damienshields.com/exclusive- ... -revealed/
Co ciekawe na dysku mają znaleźć wszystkie oryginalne dema jak i ich nowe wersje, ŻADNYCH PIOSENEK RODZINY CASIO - ktoś tu wyciąga wnioski?
Pozostaje pytanie czy singiel będzie jeszcze w tym roku?
http://www.damienshields.com/exclusive- ... -revealed/
- Heart-break-er
- michael mckellar
Na "A Palce Without No Name" czekam od 2009 roku, kiedy w internecie pojawił się pierwszy snippet.
W sumie wiosna to dobry czas na wydanie albumu, bo przed świętami na rynku pojawia się pełno nowych wydawnictw.
W końcu wyciągają wnioski z własnych błędów. fani będą mieli oryginalne dema zawierające wizję Michaela, a ta tzw. "szersza publika", na której tak bardzo zależy sony będzie miała mixy współczesnych producentów. Tylko samo nazwisko znanego producenta nie wystarczy, potrzebna jest prawdziwa promocja godna albumu Michaela Jacksona.
Mam nadzieję, że dostaniemy od 12 do 14 nowych super utworów w tym ze 3-4 te które już znamy np. Slave To The Rytm czy Blue Gamgsta.
W sumie wiosna to dobry czas na wydanie albumu, bo przed świętami na rynku pojawia się pełno nowych wydawnictw.
W końcu wyciągają wnioski z własnych błędów. fani będą mieli oryginalne dema zawierające wizję Michaela, a ta tzw. "szersza publika", na której tak bardzo zależy sony będzie miała mixy współczesnych producentów. Tylko samo nazwisko znanego producenta nie wystarczy, potrzebna jest prawdziwa promocja godna albumu Michaela Jacksona.
Mam nadzieję, że dostaniemy od 12 do 14 nowych super utworów w tym ze 3-4 te które już znamy np. Slave To The Rytm czy Blue Gamgsta.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Jeśli chodzi o mnie to sceptycyzm i konsternacja ... ale bardzo chcę mile się rozczarować. Bardzo.
Jestem ogromnie ciekawa Slave.. jak będzie zrobiony, jaki miał oryginał, jeśli już była nagrana ścieżka, bo to chyba nie będzie takie techno jakie znamy z tym Didżejem-Kradziejem? ;)
Pozdrawiam
Jestem ogromnie ciekawa Slave.. jak będzie zrobiony, jaki miał oryginał, jeśli już była nagrana ścieżka, bo to chyba nie będzie takie techno jakie znamy z tym Didżejem-Kradziejem? ;)
Całe rozczarowanie w tym przypadku polega na tym, że to nie Michael śpiewa, bo piosenki są całkiem całkiem... szczególnie Stay i Monster.. :( Żal tyłek mi ściska :PHeart-break-er pisze:O tak! ZielonoMi żadnych Casio song'ów!
Pozdrawiam
- michael mckellar
oryginał Slave to the rythm powstał przecież w 1989 roku, a za produkcję odpowiadał tedy Babyface i L.A.. Reid. A to co wyciekło w 2010 roku to wstępny mix, który miał trafić na album Michael.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
- marcinokor
O matko dostanę chyba zawał! Tyle radości. I tyle wygrać. Żadnych shitów oryginalne wersję. Jeśli album okażę się dobry to cofnę wszystko to co mówiłem o Sony Music i zacznę ich błogosławić na kolanach. Ale chyba większość z was nie czyta uważnie.
Podana tracklista jest zmyślona :(Just for fun, I’ve listed my fantasytrack list below.
oczywiście tracklista to tylko marzenie ale z drugiej strony wszystko jest w toku, a większość z tych piosenek jest nadal rozpatrywana . CO do wniosków z poprzednich błędów to na pewno starają się ich nie popełnić ponownie - wyraźnie biorą pod uwagę i interesują się wreszcie tym co piszą fani - próśb o udostępnienie dem były miliony.marcinokor pisze:O matko dostanę chyba zawał! Tyle radości. I tyle wygrać. Żadnych shitów oryginalne wersję. Jeśli album okażę się dobry to cofnę wszystko to co mówiłem o Sony Music i zacznę ich błogosławić na kolanach. Ale chyba większość z was nie czyta uważnie.Podana tracklista jest zmyślona :(Just for fun, I’ve listed my fantasytrack list below.
- michael mckellar
- Get_On_The_Floor
- marcinokor
- Damianos60