Premiera płyty "Xscape" 13 V 2014r. [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
W wersji deluxe mamy 17 utworów - na pierwszej płycie 8, a na drugiej 9. Widać również, że bedą jak na razie 2 teledyski:
https://itunes.apple.com/pl/album/xscap ... d850697616
https://itunes.apple.com/pl/album/xscap ... d850697616
Zgadzam się z Tobą co do okładki.Jest genialna, to prawda@neta pisze:Jeśli album będzie taki jak okładka to chylę czoła.
Okładka jest GENIALNA!!! Tajemnicza, kosmiczna ...centralnym punktem jest hipnotyzujące spojrzenie najpiękniejszych oczu na świecie i głowa wynurzająca się z głośnika.....a za nią ciało składające się z skrzących milionów atomów.
Maska, nowy look, nowoczesna,w stylu Michaela no i ten tytuł...ucieczka.Michael..He"s Back!!
Jestem podekscytowana.Zaś Timbaland to najlepszy obecnie producent.
Michael byłby zachwycony.
- Sephiroth820
- Site Admin
W Faktach po południu mówili o nowej płycie, krótka wzmianka tylko, że będzie 8 utworów unowocześnionych przez znanych producentów- nic nowego. Oczywiście musieli wspomnieć o pieniądzach, przed śmiercią MJ był wyceniany na ok 1mld $, a po śmierci jego wartość wzrosła i w ostatnim tylko roku zarobił 160 mln.mjrink pisze:Dzisiaj w Faktach na TVN będzie o tej płycie
Cieszę się z tego wydawnictwa i trochę się boję takiej płyty Michaela bez Michaela.... Zawsze będę się zastanawiać czy podobałoby mu się to co zrobili z Jego muzyką.
Jestem taki sam jak inni – kiedy się skaleczę, krwawię...
- MadelineFS
- lost children
Tak abstrahując o nowych miksów - wydaje się, że gdyby Michael wydał je całkowicie przez siebie dokończone to mógłby to być jeden z najlepszych albumów.
Szkoda tylko, ze zamiast LNFSG nie pojawi się Can't Get Your Weight Off Of Me.
W każdym razie, dziwię się, że to mówię, ale - nie mogę się doczekać!
Szkoda tylko, ze zamiast LNFSG nie pojawi się Can't Get Your Weight Off Of Me.
W każdym razie, dziwię się, że to mówię, ale - nie mogę się doczekać!
- Sephiroth820
- Site Admin
Nikt nie kazał Ci słuchać wycieków , sami jesteśmy sobie winni .Commoner pisze:Mam nadzieję, że podana wyżej tracklista nie okaże się prawdą, bo szlag by mnie jasny trafił gdybym znał 7 na 8 utworów:) Jestem żądny materiału, który nigdy nie ujrzał światła dziennego, a nie odgrzewanych kotletów. Nieistotne, w jakiej aranżacji.
Ja nie zamierzam narzekać, kupuję wersję deluxe !
- michael mckellar
- lost children