Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).
..::BuSzMeN::.. wrote:Jowita, jako moderator działu NewsTeam powiedziała mi
i stąd się bierze jakaś wrogość później, że jest coś czego nie widzą wszyscy, że coś ich niejako omija, że jest jakaś grupa, góra, trzymająca coś w ukryciu, i zaraz będzie, że to władza...
po co wprowadzasz zamieszanie?
wystarczyloby się zapytać na PW kogoś z NewsTeam, ale nie... Ty chciałeś zrobić zamieszanie. Nie chodzi mi tu, że coś komentujesz, tylko coś czego Jowiat nie powinna Ci mówić, bo jak widać nioe umiesz zachować dla siebie, a przynajmniej nie wyrzucać publicznie.
Coby zbyt konspiracyjnie się nie zrobiło...
News Team nie ma jakichś mrocznych tajemnic.
Żeby nie było.
Mamy swoje udogodnienia, do których inni nie mają dostępu, ale to dlatego, że nie mają po co.
I już.
nie, nie wyrzucę, bo znów będzie jak władza cięmięży lud
a Ty się dowartosciowałeś chwaląc się, że wiesz coś czego część osób nie wie? Jak widac nie chodziło Ci o włąsne dowiedzenie się "dlaczego?" ale udowdnienie wszystkim, że NewsTeamw Twoim mniemaniu działa źle... no super!
..::BuSzMeN::.. wrote:Jowita, jako moderator działu NewsTeam powiedziała mi
i stąd się bierze jakaś wrogość później, że jest coś czego nie widzą wszyscy, że coś ich niejako omija, że jest jakaś grupa, góra, trzymająca coś w ukryciu, i zaraz będzie, że to władza...
po co wprowadzasz zamieszanie?
wystarczyloby się zapytać na PW kogoś z NewsTeam, ale nie... Ty chciałeś zrobić zamieszanie. Nie chodzi mi tu, że coś komentujesz, tylko coś czego Jowiat nie powinna Ci mówić, bo jak widać nioe umiesz zachować dla siebie, a przynajmniej nie wyrzucać publicznie.
Jakby na to obiektywnie spojrzeć to w sumie masz rację.
I nie żeby to była winy w zasadzie Jowity....proponuję więc, żeby mi już nic nie mówiono oraz nie pokazywano. Ja tez się postaram powstrzymać.
EDIT:
Odnośnie newsów, które się nie pojawiają.
Ja swoje udowodniłem co miałem udowodnić. Dzina przedstawiła mi cel i założenie NewsTeamu prosto, jasno i przystępnie jak zwykłęmu człowiekowi. Tylko reszta się czepia mnie jakbym nie wiem co zrobił. Nie mam zamiaru się tu z Wami kłócić. Dla mnie ten temat jest zakończony.
Last edited by Buszmen on Mon, 23 Jan 2006, 19:26, edited 1 time in total.
Ja jestem chyba zupelnie inaczej juz nastawiona do rzeczy zwiazanych z forum,bo jeszcze do ostatniego wejscia na forum (zanim przeczytalam kilka ostatnich postow w tym temacie) to sobie naiwnie myslalam ,ze ten post jest zartem,ironia,forma milej zabawy.Jesli byl na powaznie, to .... Boze Ty moj ,czy nie ma naprawde ciekawszych rzeczy do roboty niz podniecaniem sie jakims tam NewsTeamem ,ktory powstal by niesc informacje ludziom i sklada sie osob,ktore wyrazily chec przynalezenia do niego? Normalnie
Niektorzy sa takimi ksiezniczkami(krolewiczami) niepotrzebnych dramatow
cicha wrote:nie musze nawet nalezec do MJPT'owej, niusowej, oficjalnej organizacji....
i zaraz padnie określenie "góra", "grupa trzymająca władzę"... eh :\
Gora i grupa trzymajaca wladze - dla mnie zawsze mial zartobliwy wydzwiek. MJPT'owa niusowa organizacja - ta nazwa tylko mi sie tak wyrwala spontanicznie i w zartobliwej tonacji. Nie ma zadnych dwuznacznych podtekstow. Nie chcialam ta nazwa prowokowac do jakis wybujalych mysli, ktore mijaja sie z faktycznym stanem. Dziewczyny sie dobrowolnie zorganizowaly i postuja w miare wiarygodne i sprawdzone niusy po polsku...Panie odwalaja wg mnie robote, ktora zasluguje na uznanie A to czy w dziale NewsTeam zawarte sa takie czy inne wiadomosci i posty o ktorych nie wiedza usersi, a wiedza tylko dziewczyny z NewsTeam -...- mnie to nie przeszkadza. Kto ma czas i potrafi dotrzec do wiarygodnych i sprawdzonych zrodel - wczesniej, czy pozniej, bedzie wiedzial, co tam u Michaela i Jego pochodnych...
Pozdrawiam Was wszystkich cieplo w ten bezlitosny ziab na dworzu
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...