Niespodzianka na Grammys 2006 - sonda

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

kaem

Post by kaem »

Pank. Na litosć Boską! Nie każdy tutaj ma 18-letnie oczy.
A Twój pomysł jest cacy. Nie ma to, jak wodze wyobraźni. Marzenia b/o. Zatrudnij Ty się z łaski swojej w przyszłym roku jako producent gali ;-)
Maro

Post by Maro »

Pank wrote:
kaem wrote:Takie trio. Bombowi Ich Troje.
Grammy 2006! I stał się cud! Oj tak, tak, genialny duet na żywo Michaela (na Boga! wygląda z falami loczków jak za Dangerous!) z Prince'm w genialnie odświeżonym Can you feel it, nagle piosenka zamienia się w Sorry i oto pojawia się wraz z tancerzami Madonna, znów w doskonałej formie, wykrzykująca w 2:55 minucie swoje słynne psieproszom! Polsko! To nasz wielki wieczór! A potem fani spragnieni lekkiego bujania słyszą wykonane przez trójcę Te Amo Corazon. Wszyscy szaleją. Tego ludzie jeszcze nie słyszeli. Tego ludzie jeszcze nie widzieli. Kilkadziesiąt omdleń na sali. Następnie Michael potwierdza! Tak! W Bahrainie ukończył swoją następną płytę, której premiera na dniach. Potwierdza też zabranie się za nowy projekt prosto z Watykanu i obiecuje letnią trasę koncertową po Europie. Doskonale działające MJJSource znów notuje wzrost odwiedzin, jednak jest dzielne i nie pada.
Ale masz wyobraźnie
Ja to bym tylko chciał aby MJ się tam znalazł na Tym Grammy
Ale to jest w USA więc nie wydaje mi się aby MJ tam szybko zawendrował
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
DirtyDiana

Post by DirtyDiana »

Prince??? wygląda troche jak mokry szczur...ale muze ma spoko.czasem tylko za bardzo piszczy...jak .M. carey :smiech: :smiech:
,, GONE TOO SOON... ''
eljiah

Post by eljiah »

kaem wrote:Pank. Na litosć Boską! Nie każdy tutaj ma 18-letnie oczy.
A Twój pomysł jest cacy. Nie ma to, jak wodze wyobraźni. Marzenia b/o. Zatrudnij Ty się z łaski swojej w przyszłym roku jako producent gali ;-)

... nie wydaje mi si, ze on to pisal na serio... to cos to sie nazywa ironia- mam 19 lat a wiem... :-/ a swoja droga to calkiem dobry dowcip...
Every day creates your HIStory...
Post Reply