Ja chciałem tylko dodać, że internet jest wsaniałym i czesto jedynym miejscem gdzi mozna się wykrzyczeć i poprostu wywalic z siebie to co w nas siedzi. Wszelkie fora i czaty są praktycznie całkiem anonimowe. Nie jesteśmy też raczej jacyś wyjątkowo wrażliwi, więc jak ktoś co jakiś czas powie sobie jakieś brzydkie słowo na "Q" albo na"pie" to też nikomu nic się nie stanie.
Twożenie grzecznego forum jest mało potrzebne zarówno tym co się chcą wyszumieć jak i tym co szukają informacji.
Gdyby wszystko odbywało się na luzie i nawet byłoby z przekleństwami i jakimis konfliktami wszystko byłoby lżejsze i "bardziej strawne". Takie jest moje zdanie.
Opinie forumowiczów na temat systemu ostrzeżeń
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Ja uważam, Archi, że wykrzyczeć się w sposób mało kulturalny, czy nawet arogancki, każdy ma prawo.
Ale takie zachowania są dla mnie do przyjęcia jedynie w "czterech ścianach"- czy to w domu, czy nawet na forum, ale zamkniętym, czyli takim, gdzie tylko kilka osób ma wstęp, bo tylko kilku znajomych, czy przyjaciół o nim wie.
Forum MJ Polish Team to miejsce, do którego wstęp ma absolutnie każdy, kto taką wolę wyrazi, a sądze, że tylko nieliczni są w stanie bezkrytycznie przyjąć pojawianie się obelg.
Tym bardziej, że jak pewnie zauważyłeś, obelgi pojawiają się najczęściej w ostrej dyskusji, czyli najczęściej pod adresem kogoś innego.
To dla mnie jest już raczej nie do przyjęcia, a myślę, że nie tylko dla mnie
Ale takie zachowania są dla mnie do przyjęcia jedynie w "czterech ścianach"- czy to w domu, czy nawet na forum, ale zamkniętym, czyli takim, gdzie tylko kilka osób ma wstęp, bo tylko kilku znajomych, czy przyjaciół o nim wie.
Forum MJ Polish Team to miejsce, do którego wstęp ma absolutnie każdy, kto taką wolę wyrazi, a sądze, że tylko nieliczni są w stanie bezkrytycznie przyjąć pojawianie się obelg.
Tym bardziej, że jak pewnie zauważyłeś, obelgi pojawiają się najczęściej w ostrej dyskusji, czyli najczęściej pod adresem kogoś innego.
To dla mnie jest już raczej nie do przyjęcia, a myślę, że nie tylko dla mnie

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me