Teorie nt. zmiany wyglądu Michaela
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
Łatwo zauważyć że nie chodzi mi o wiek. Michael sie oszpecił tymi operacjami plastycznymi i raczej nie da sie tego ukryć. Nie wiem czemu tak sie kroił na twarzy i nie jest to moja sprawa. Faktem jest że na dobre mu to nie wyszło. Jego wiek nie ma tu nic do rzeczy. Dla fanów jego uroda odnosi się raczej do duszy niż do rzeczywistego stanu majkelowej facjaty. Nie za bardzo mi sie chce wierzyć że dla przeciętnej kobiety na ulicy Mike byłby atrakcyjny gdyby nie otaczała go legenda króla popu. Co więcej po prostu byłby brzydki.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Wiesz, ciekawa jest twoja wypowiedź, ale niestety na tą Ignorancja stronę, gdybyś był mądry, aczkolwiek nie wiem jak bardzo jesteś siec nie chcę mówić, że głupi jesteś, to byś sam sie domyślił, ile w tych operacjach plastycznych jest prawdy i gdzie one były a co jest totalną bzdurą. Myśli, że człowiek nie ma prawda sie zminić "It's growing it's changing", jeśli tego nie akceptujesz w życiu, to człowieka, który przechodzi różne diety i różne kuracje, aby lepiej sie czuć, zginiesz. Widzisz ja sam wiem po sobie, co u Michaela jest prawda a co nie, i mogę Ci w 100% z przekonaniem powiedzieć, że miał operacje Nosa i podbródka, a kształt głowy(tutaj jest więcej do wyszczególnienia), i reszta jest tylko pod władaniem tłuszczu, wiem, bo sam kiedyś byłem mocno pulchny, kiedy zacząłem stosować dietę i przeszedłem na wegetarianizm, moja twarz stała sie szczupła, i podłużna. I u Michaela jest to samo, jak je taką ma twarz. Widać to, że raz je więcej i tłuściej a w następnych miesiącach mniej, i stąd te różnice w wyglądzie, i stąd, Michaela poliki raz są bardziej zapadnięte i raz mniej + do tego, Michael jak każdy z nas sie starzeje się, po za tym, raz wygląda lepiej raz gorzej zależy jak makijaż sie uda, bo wybacz z Vitiligo piękny bez makijażu nie będziesz. Mało widać wiesz, i mało sam sprawdziłeś wiec za nim coś powiesz pomyśl. Bo ja zrobiłem dużo, aby sie upewnić a ty widać Nie.Erto1984 pisze:Łatwo zauważyć że nie chodzi mi o wiek. Michael sie oszpecił tymi operacjami plastycznymi i raczej nie da sie tego ukryć. Nie wiem czemu tak sie kroił na twarzy i nie jest to moja sprawa. Faktem jest że na dobre mu to nie wyszło. Jego wiek nie ma tu nic do rzeczy. Dla fanów jego uroda odnosi się raczej do duszy niż do rzeczywistego stanu majkelowej facjaty. Nie za bardzo mi sie chce wierzyć że dla przeciętnej kobiety na ulicy Mike byłby atrakcyjny gdyby nie otaczała go legenda króla popu. Co więcej po prostu byłby brzydki.
Pozdrawiam
Podejżewam, że jestes jednym z tych, co łapia to co media powiedzą, ale trudno.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Być może tylko pokora jest oznaką mądrości :). Widziałeś różnice w wyglądzie twarzy Michaela między rokiem 84 a 88 ?? Tak sie postarzał przez te 4 lata ?? Dorosłemu facetowi tak bardzo sie twarz zmieniła? a lata 88 a 93 albo 93 a 97?? Może widziałeś animacje ukazujące zmiany w jego twarzy w przeciągu lat? Największy ignorant zauwazy wielokrotne ingerencje chirurgiczne w kształt twarzy Michaela. Żadna dieta nie zmienia w takim stopniu twarzy człowieka a jeśli nawet to nie wielokrotnie w ciągu kilku lat. Spójrz chociaż na sportowców którzy w ciągu roku "skaczą "nawet o kilkadziesiąt kilogramów podczas przygotowań do zawodów (bokserzy,zapaśnicy,judocy,kulturyści itp itd) czy im sie tak zmienia twarz?? Od lat 80-tych Mikowi tyle razy zmieniły sie rysy jakby stracił chyba 200 kilo.
To nie jest normalne. Miał swoje powody by odwiedzać chirurga i robił to.Jak już pisałem na dobre mu takie wizyty nie wyszły gdyż napewno nie wygląda lepiej a fani cieszą się w stylu "spójrzcie - na tym zdjęciu nos Michaela wygląda prawie normalnie. Myślę, że Mike kłamał gdy mówił o tym, że miał tylko 2 operacje.Podobnie jak nie chce mi sie wierzyć że jest biologicznym ojcem dzieci,które mają białą skórę. Ja rozumiem że ma genetyczną chorobę i jego skóra traci pigment ale dzieci to powinny być chyba mulatami nie ??
Pozdrawiam
To nie jest normalne. Miał swoje powody by odwiedzać chirurga i robił to.Jak już pisałem na dobre mu takie wizyty nie wyszły gdyż napewno nie wygląda lepiej a fani cieszą się w stylu "spójrzcie - na tym zdjęciu nos Michaela wygląda prawie normalnie. Myślę, że Mike kłamał gdy mówił o tym, że miał tylko 2 operacje.Podobnie jak nie chce mi sie wierzyć że jest biologicznym ojcem dzieci,które mają białą skórę. Ja rozumiem że ma genetyczną chorobę i jego skóra traci pigment ale dzieci to powinny być chyba mulatami nie ??
Pozdrawiam
Wiesz, powiem Ci tylko tyle: Nie zgadzam sie z Tobą, więcej jesteś w wielkim błędzie, a w Mediach tak robią, aby tak wyglądało jak Oni chcą. Oglądałem animacje i wiem ile w tym prawdy a ile nie. Widzisz ja jestem taki, że najpierw sam sprawdzę za nim uwierzę, a wierz mi, ja szybko nie daje wiary w coś, o czym mówią od tak i to w mediach i w szczególności o Michalu, ponieważ stał sie on ikoną zainteresowania i robienia kasy, i media umieją wszystko zrobić abyś patrzył przez ich pryzmat. Czytałem książek "Moonwalk" i wiem, co jest prawdą i co jest możliwe a co nie. Tak czy siak, przekonywać Cie nie będę, ale powiem tylko tyle, za nim powiesz SPRAWDŹ, bo jesteś w wielkim błędzie, a Michale jednak jest niezwykłym człowiekiem w wielu tego słowa znaczeniu, gdybyś może bardziej się zagłębił w niego i w te przemiany zrozumiałbyś. A ja Mediom już od dawna nie wierze. I jak byś mógł nie odpisuj na tego posta, tylko przyjmij to do informacji, bo rozmowa nie jest warta ani jednego więcej, posta.Erto1984 pisze:Być może tylko pokora jest oznaką mądrości :). Widziałeś różnice w wyglądzie twarzy Michaela między rokiem 84 a 88 ?? Tak sie postarzał przez te 4 lata ?? Dorosłemu facetowi tak bardzo sie twarz zmieniła? a lata 88 a 93 albo 93 a 97?? Może widziałeś animacje ukazujące zmiany w jego twarzy w przeciągu lat? Największy ignorant zauwazy wielokrotne ingerencje chirurgiczne w kształt twarzy Michaela. Żadna dieta nie zmienia w takim stopniu twarzy człowieka a jeśli nawet to nie wielokrotnie w ciągu kilku lat. Spójrz chociaż na sportowców którzy w ciągu roku "skaczą "nawet o kilkadziesiąt kilogramów podczas przygotowań do zawodów (bokserzy,zapaśnicy,judocy,kulturyści itp itd) czy im sie tak zmienia twarz?? Od lat 80-tych Mikowi tyle razy zmieniły sie rysy jakby stracił chyba 200 kilo.
Pozdrawiam
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
na przekór odpiszę bo złośliwa ze mnie bestia:) mam nadzieję że sie nie obrazisz. Widzisz ja też czytałem moonwalk. Nawet nie raz. Media sieją wiele zamieszania wokół Michaela, często wypisują o nim bzdury.Fakt. Ale to nie przez media twarz Michaela tak sie zmieniła i nie wiem co środki masowego przekazu mają z jego operacjami wspólnego. Ja twierdzę że Michael przeszedł kilka operacji plastycznych, Ty zaś twierdzisz że na zmiane jego wyglądu wpłynęły inne czynniki. Szanuję Twoje zdanie. Jestem za poważny na jakiekolwiek kłótnie, tymbardziej w środowisku tak anonimowym jak forum internetowe. Zastanawia mnie tylko jak sprawdziłeś swoje informacje? Opieranie sie na książce na której treść miał wpływ Michael nie jest zbyt wiarygodne gdyz Mike się do więcej niż 2 operacji nie przyznaje. Jedynym wyjściem jest to,że znasz go osobiście od lat i w ten sposób dowiedziałeś się co wpłynęło na takie radykalne zmiany w twarzy Michaela w tak krótkim czasie jeśli nie skalpel.
Dziękuję za wymianę opinii,pozdrawiam i życzę miłej nocy:)
Mam nadzieję że w ten kulturalny sposób zakończyliśmy tego offtopa:)
Erto[/url]
Dziękuję za wymianę opinii,pozdrawiam i życzę miłej nocy:)
Mam nadzieję że w ten kulturalny sposób zakończyliśmy tego offtopa:)
Erto[/url]
pierunie, ale się kłucicie. michael od wielu lat zmienia w tej twarzy co sie da. Za sprawą chirurgii plastycznej. Wuglądał szpetnie!!!!! po liftingu - jakieś 4 lata temu, by skorygować "usterkę" ( michael kilkakrotnie robił nos, przez co mu się przebił implant chrząstki ) wykonano nastepną, podnodszącą sam czubek - do wygojenia. W tym samym czasie MJ poddał się botoksowi i wypełnieniu górnej wargi i policzków siatką ze złota. tak tak. katrina denevova tez ma tak robiona twarz. michael dostał paraliżu wargi górnej, ale tak miało byc, aby nos się uleczył. podczas procesu, Michael był juz po kolejnej operacji nosa, wyjęto implant podnoszący nos i zastosowano własna tkankę. i nos Mj'a jest znów taki jak był lecz....nieco mniejszy. Siatkę usunięto z jego warg w czerwcu 2005 i odzyskują one władzę w ruchach. twarza Michaela odratowano. podczas procesu michael rzeczywiście wyglądał jak zombie, był bez policzków, a jedyne co było wodać to mały nos i bardzo szerokie usta. to dlatego, że tak schudł. Stracił wiele tłuszczu. Ale juz go odzuskał. Uzupełnił sie w tłuszcz i wodę i znów jego twarz wygląda bardzo ładnie. BARDZO Ładnie. moim zdaniem Michael nie straszy wyglądem. Wygląda nietuzinkowo - owszem, ale ładnie. I zazdroszcze mu szerokich ranion i motylka, ja takich nie zdobedę , ale tez nie czuję sie brzydki. To sa fakty. jako człowiek, który przeszedł omal 30 operacji plastycznych wiem, że moi lekarze nie kłamią i maja doskonałą wiedze o Michaelu. Pozdrawiam
I o tym własnie mówiłem - Michael przeszedł wiele operacji plastycznych; mówienie że na tak OGROMNE zmiany w wyglądzie twarzy miała wpływ tylko dieta jest kpiną. Dla mnie osobiście i dla wielu moich znajomych (wśród których są zarówno fani Majka jak i osoby,których jego postać absolutnie nie obchodzi) Michael wygląda obecnie źle. Niektóre moje koleżanki stwierdziły że już podczas koncertu w Bukareszcie na trasie Dangerous twarz Mike'a wyglądała jak maska. Komu innemu Michael może sie obecnie bardzo podobać. Jest to tylko i wyłącznie sprawa gustu. Nie będziemy się przecież kłócić o to co i kto się komu podoba. Reasumując - Michael miał wiele operacji twarzy (chyba nawet za dużo)
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)
TAK!
Oczywiscie, że Michael miałe wiele operacji plastycznych! Mialem ostatnio okazję zobaczyć coś więcej niż Bashir pokazał ( puszczono ten materiał, Michael dla jaj powiedział, "wiesz, były tylko 2 operacje..." a potem powiedział " wiesz doskonale, że było ich więcej, ale nie chcę o tym rozmawiać, ok? " - Bashir celowo tego nie pościł) - ale to juz chyba wszyscy fani widzieli, jeĂ°li nie, to udostepnie wam to jak będe miał czas. Michael miał wiele operacji nosa, robił dziurkę w brodzie, szlifował kości policzkowe - to zobaczycie po samych zdjęciach - usuwał tłuszcz z twarzy, podciągał policzki, przeszedł, dwukroltny lifting oczu, lifting twarzy, lifting czoła, botox i kolagenowe wstrzyki, no i siatkę złotą gdy naprawiano nos. Michael kilka operacji przeszedł dlatego, że spieprzono mu twarz, i ją reataurował. Ale to wszystko przez jego ciągłe pragnienia zmiany. Płacił i żadał. Ale nie zawsze można tyle razy ingerować i znalazł się taki co spróbował - ale mu nie wyszło. Każdy, kto twierdzi, że michale zmienia się tylko od diety - jest ignorantem i powiniem wysłuchać co Michael mówil bashirowi, a czego Bashir nir puścił. A Michel w wywiadzie tylko sobie jej robił na początku, mówiąc, że miał tylko 2 operacje - bashir tak to przedstawił, że szkoda gadać, ale jak fan może się na tym opierać? Ps. Wspomniałem, że przebyłem wiele operacji- po poparzeniu potrzebowałem przeszczepów skóry - ale nigdy nie zmieniłem nosa, choć jest duży, itp. A co by mi dał mały nos? Dalej byłbym sobą tylko z małym nosem. Trzeba nauczyć kochac sie siebie i dbac o zdrowie, higienę, a nie zmieniac naturę na przekór. kto zmienił nos, niech zmienił, nie wnikam, ale uważam to za niepotrzebny zabieg. Ważny jest człowiek. Kocham, jestem kochany, bez względu na to, że mam jeszcze blizny na ciele. Są one kochane i załowane - bo one to ja. i nie będe zmiemiał ich - marnując życie w szpitalu, bo te blizny to ja. A ja jestem ok, nie ważnie, że na okładkę się nie nadaję, Żyję.
Nie wnikam w przyczyny Majkelowych operacji - może kompleksy,może ciekawośc , a moze po prostu chęć zmiany. Jego twarz , jego pieniądze,jego sprawa. Jak sam pewnie zauważyłeś gdy tylko wspomniałem że Michael miał operacje 'najechano' na mnie że nie należę do mądrzejszej części społeczeństwa, jestem ignorantem oraz powinienem SPRAWDZIĆ swoje informacje zanim zabiorę głos. (pytanie tylko gdzie) Dziękuję Ci za rzeczową 'konwersację' i pozdrawiam :)
Nosek do góry!
Nie łam się tym, jak na Ciebie wsiadają. Cóż, ja, gdy miałem cięzki dzięn a czytałem co tu wypisuja na temat gejów, ....poniosło mnie i chciałem stąd odejść, te dotkliwe komentarium. Ale przecież to foru, zawsze znajdą się ludzie, którzy umieją obiektywnie spojrzec na sprawę, i tacy, krórych przekonania i sposób myślenia ranią innych, a nie zawsze są słuszne. trzeba wyluzować. jest tu wiele wspaniałych osób, z którymi WARTO wymieniać się poglądami i informacjami. Więc do góry głowa i nie martw się tym. Jesli chcesz coś dodać - bo... nie piszemy w temacie napisz na gg 3180259- mój adres, bo jakby zbiegamy z tematu " Michael gdzieś tam" a po co zaśmiecać
Re: Nosek do góry!
A to chyba norma na tym forum ;]kapralek pisze:bo... nie piszemy w temacie
Przeczytałem Twoje posty. Ciekawa teoria na temat operacji, na pewno ciekawsza niż ta oficjalna! Także nigdy nie wierzyłem w te dwie, ale z kolei jak czytam o tak wielkiej ich ilości, też jakoś wierzyć nie chcę właściwie. Ale przyznam, że taka analiza wygląda imponująco, skłania do przeglądania starszych zdjęć
Przyznam, że o sytuacji z Bashirem nie słyszałem, ale... natychmiast przejrzałem "The footage you weren't meant to see", to o ten dokument chodzi? Jakiś ucięty mam chyba (57 minut), bo się nie natknąłem zdania o operacjach.
BTW, powracając bardziej w kierunku właściwego tematu, zaintrygował mnie ten nos Michaela z Hamburga. Nie wiem, czy słusznie, ale wydaje mi się, że... uległ lekkiej zmianie. Niewielkiej. Ale tak jakby coś z nim inaczej.
ja tak na chwilkę, bo myklam do pracy. Pank, o ten program mi chodsziło, jest tam wzmianka, którą zacytowałem. Mało kto zgadza się na temat kości policzkowych, zobacz zdjęcia, kurcze one tu sa w postach - nie pamiętam nazwy - zdjęcia w każdym razie jakieś 23 stron tego się uzbierało. mamy tam Michasia z ery thriller/offthewall, porównaj, sam przyznasz, że od sałaty tak się nie dzieje. Pozdrówka.
Hmmm ja też uważam że od sałaty tak się nie chudnie i nawet czytając "moonwalka" da się wyczyć że Michael nie chętnie wypowiada się o tych operacjach.Na początku jest napisane że nie miał wcale a póżniej z wielkim oporem przyznaje się tylko do dwóch.Jednak patrząc wstez na poprzednie lata MJ miał wiele przeobrażeń i niestety żadne ćwiczenia ani dieta nie są w stanie tak radykalnie zmienić wyglądu zewnętrznego.A MJ mniej więcej co dwa lata zmieniał wygląd.Moim zdaniem błąd polega na tym że MJ zbyt wcześniej zaczął robić te operacje i było ich zbyt wiele jak na tak krótki okres czasu.kapralek pisze:ja tak na chwilkę, bo myklam do pracy. Pank, o ten program mi chodsziło, jest tam wzmianka, którą zacytowałem. Mało kto zgadza się na temat kości policzkowych, zobacz zdjęcia, kurcze one tu sa w postach - nie pamiętam nazwy - zdjęcia w każdym razie jakieś 23 stron tego się uzbierało. mamy tam Michasia z ery thriller/offthewall, porównaj, sam przyznasz, że od sałaty tak się nie dzieje. Pozdrówka.