Mam ostrzeżenie...
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Czy mogłabym sie dowiedziec za co ja dostałam ostrzeżenie?
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
A więc mam DANGEROUS. Właściwie już po raz drugi w tym roku, pierwszy raz to była pomyłka. Teraz też nie widzę wyjaśnienia za co.
Pragnę tylko powiedzieć, że jeśli chodzi o temat BELIEVERS w koszu, to pisałam do Majkela i nic mi nie wspominał o tym, że dostanę dwójkę. Przeprosiłam oraz sama zgłosiłam swoje posty do moderatora* przyznając się, że dałam się sprowokować jednej użytkowniczce. Myślałam, że pożar ugaszony.
* temat zamknięty, więc nie mogłam ich usunąć.
OK, więc zamknęliście mi usta, bo jednak chcę tu pozostać. Dziękuje wszystkim za miłe słowa dotyczące moich nie raz długich wywodów i ogólnie mojego pisania. Niestety to już final curtain call. Może na innym forum...
Pozdrawiam i czekam na to wyjaśnienie, potrzebuję je zobaczyć.
-Agnes.
edit:
już widzę, tylko nie rozumiem. tak po namyśle? przecież wszystko działo się wczoraj, a dziś już jest spokój. z adminem normalnie rozmawiałam. kaem tak po namyśle jednak stwierdziłeś ,że masz mnie dość? ok... / j.w.
Pragnę tylko powiedzieć, że jeśli chodzi o temat BELIEVERS w koszu, to pisałam do Majkela i nic mi nie wspominał o tym, że dostanę dwójkę. Przeprosiłam oraz sama zgłosiłam swoje posty do moderatora* przyznając się, że dałam się sprowokować jednej użytkowniczce. Myślałam, że pożar ugaszony.
* temat zamknięty, więc nie mogłam ich usunąć.
OK, więc zamknęliście mi usta, bo jednak chcę tu pozostać. Dziękuje wszystkim za miłe słowa dotyczące moich nie raz długich wywodów i ogólnie mojego pisania. Niestety to już final curtain call. Może na innym forum...
Pozdrawiam i czekam na to wyjaśnienie, potrzebuję je zobaczyć.
-Agnes.
edit:
już widzę, tylko nie rozumiem. tak po namyśle? przecież wszystko działo się wczoraj, a dziś już jest spokój. z adminem normalnie rozmawiałam. kaem tak po namyśle jednak stwierdziłeś ,że masz mnie dość? ok... / j.w.
Agnes.... pisz o twórczości Michaela.akaagnes pisze:Niestety to już final curtain call. Może na innym forum...
Ciekawy jestem Twego zdania...
Mało widzę postów w dziale dyskografia za to dużo w HP czy koszu...
Idzie to zmienić prawda?
No chyba, że twórczość znasz od Thrillera...
To przepraszam... O J5 nie wspomnę.
To za co jest ostrzeżenie, jest napisane w odpowiednim temacie, w tym dziale. Ostatni post jest edytowany na bieżąco. Nie mam nikogo dość, proszę nie dorabiać sobie historii. Forumowicze za mniejsze przewinienia dostawali ostrzeżenia. To, że przepraszasz w związku z tym co napisałaś, dobrze o Tobie świadczy (choć to że piszesz że ktoś Cię sprowokował, wzbudza we mnie wątpliwość czy to są rzeczywiście przeprosiny- ale mniejsza z tym), ale nie pozbawia Cię konsekwencji.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
-
Soulsation, nie produkuj tylu postów, które de facto niczego nie wnoszą do tematu. Dopisując w każdym temacie z osobna w Dyskografii "to jest fajne a tamto nie", wyrażasz swoja opinię, nie popierając tego żadnymi argumentami. W dyskusji chodzi o coś innego.
Jeśli masz coś ciekawego do powiedzenia, nie krępuj się, pisz. ALE: sprawdzaj swoje posty przed wysłaniem, bo oprócz tego, że niczego nie wnoszą nowego do dyskusji, to na dodatek są naszpikowane literówkami, błędami i dziwną edycją.
Jeśli zadasz sobie trud w tym względzie i opanujesz się z pisaniem postów typu "Smooth Criminal jest fajne", to zapewne nie dostaniesz szybko kolejnego ostrzeżenia ;)
Dyskografia jest oprócz Faktów, jedynym merytorycznym działem, więc tam szczególnie trzeba zwracać uwagę na to, żeby posty były ciekawe, czytelne i wartościowe.
Jeśli masz coś ciekawego do powiedzenia, nie krępuj się, pisz. ALE: sprawdzaj swoje posty przed wysłaniem, bo oprócz tego, że niczego nie wnoszą nowego do dyskusji, to na dodatek są naszpikowane literówkami, błędami i dziwną edycją.
Jeśli zadasz sobie trud w tym względzie i opanujesz się z pisaniem postów typu "Smooth Criminal jest fajne", to zapewne nie dostaniesz szybko kolejnego ostrzeżenia ;)
Dyskografia jest oprócz Faktów, jedynym merytorycznym działem, więc tam szczególnie trzeba zwracać uwagę na to, żeby posty były ciekawe, czytelne i wartościowe.
- Noemi.best
Pozwole sobie odpowiedziec na off top - dla chcacego nic trudnego, za co sa ostrzezenia to zadna tajemnica, wiec mozna praktycznie kazdy, wlacznie z Toba, moze sie dowiedziec za co je masz - czytaj tuDaiana pisze:a tak z innej beczki,czy ktos z adminow moze mi powiedziec dlaczego dostalam ostrzezenie i za co wlasciwie?
ostrzezenie jest po to zebys przemyslala swoja postawe i ja poprawila, ale jak widac nadal kolezanka ma z tym problem, zarowno z gramatycznym pisaniem jak i z odnoszeniem sie do innych ludzi. Ciut szacunku moja droga.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
zwracam honor,wlasnie sprawdzilam dlaczaczego dostalam ostrzezenie,nikogo nigdy tu nie obrazilam i nie zlekcewazylam,powtarzam - nigdy! ja sie nie licze z innymi???gdzie Wy to na Boga widziecie???jak mozesz w ogole cos takiego mi pisac,Naemi??? bo odpisalam dziewczynie ktora sie ze mna nie zgadzala w temacie i ktora po kaemie powtorzyla ironicznie ze meczy sie czytajac moje posty bo brak w nich intepunkcji? - cytuje co napisalam wiec nie czytaj slonce,po co sie meczysz?,ja jakos to przezyje,.Co do mojej ortografi,moze i zdazy mi sie gdzies walnac gafe,ale skoro od mlodych lat mieszkam poza granicami PL i raczej nie mam stycznosci z polska pisowni (poza netem) to i tak sadze ze nie jest zle,( w odroznieniu od innych).Poczytaj niektore posty a moze zauwazaysz bledy ortograficzne ktore ja widze,nie widze jednak przy nickach tych osob ostrzezen.Mam wrazenie ze to ostrzezenie to wynik naszej roznicy zdan,nie zamierzam przytakiwac innym w momencie kiedy mysle inaczej tylko dlatego ze dostane ostrzezenie,zawsze mowilam glosno co mysle ale nigdy,przenigdy nikogo tu na tym forum nie obrazilam.Odnosze sie do kazdego z szacunkiem Noemi,chyba ze Waszym zdaniem jak pisze "kochani" odnoszac sie do innych formuowiczow okazuje im brak szacunku,w takim razie jestesmy z innej bajki.Zastanawiam sie czy w ogole jest sens pisania tu skoro wystarczy roznica pogladow zeby kogos zaraz tu jak nie w taki to w inny sposob "zjechac"
ktokolwiek zgosil ten post do moderatora - dziekuje - potwierdza to tylko moje slowa napisane wyzej.I prosze nie piszcie mi znowu ze nie okazalam komus szacunku
ktokolwiek zgosil ten post do moderatora - dziekuje - potwierdza to tylko moje slowa napisane wyzej.I prosze nie piszcie mi znowu ze nie okazalam komus szacunku
- Noemi.best
ech, ok, zacytuje wiec Twoja wypowiedz z poprzedniej strony w calosci
Ja ani adminem, ani modem nie jestem, nie mam nic wspolnego z Twoim ostrzezeniem, nie bralam udzialu w wyzej wymienionej dyskusji a jednak sposob pisania postow przez Ciebie jest bardzo malo przejrzysty, ciezko sie je czyta, i powiem Ci szczerze - ja takie posty w wiekszosci z tego powodu omijam. Szkoda mi oczu zeby sie przegryzac przez ten dziwny gaszcz literek.
a teraz ide sama swojego posta zlosic do moda, niech ze przeniesie to do odpowiedniego miejsca.
to moze nie jest brak szacunku? mimo, ze cos tam o szacunku wspominasz to sama sobie zaprzeczasz.a tak z innej beczki,czy ktos z adminow moze mi powiedziec dlaczego dostalam ostrzezenie i za co wlasciwie?bo juz zglupialam,nikogo nie obrazam,nie wyzywam,nie klne,staram sie trzymac zasad i prosze,hehehe,niektorym adminom sie w glowach chyba poprzewracalo,nie wprowadzajcie tu dyktatury na Boga i nie dawajcie ostrzezen wedlug swoich widzimisie bo cos tam ktoremus admionowi sie nie spodobalo,z szacunkiem dla Waszej pracy ale ktorys z Was przesadzil
A ortografia i gramatyka to co innego.Co do mojej ortografi,moze i zdazy mi sie gdzies walnac gafe,ale skoro od mlodych lat mieszkam poza granicami PL i raczej nie mam stycznosci z polska pisowni (poza netem) to i tak sadze ze nie jest zle,( w odroznieniu od innych).Poczytaj niektore posty a moze zauwazaysz bledy ortograficzne
to Twoje subiektywne wrazenie, a nie obiektywny fakt.Mam wrazenie ze to ostrzezenie to wynik naszej roznicy zdan,nie zamierzam przytakiwac innym w momencie kiedy mysle inaczej tylko dlatego ze dostane ostrzezenie,zawsze mowilam glosno co mysle ale nigdy,przenigdy nikogo tu na tym forum nie obrazilam
Ja ani adminem, ani modem nie jestem, nie mam nic wspolnego z Twoim ostrzezeniem, nie bralam udzialu w wyzej wymienionej dyskusji a jednak sposob pisania postow przez Ciebie jest bardzo malo przejrzysty, ciezko sie je czyta, i powiem Ci szczerze - ja takie posty w wiekszosci z tego powodu omijam. Szkoda mi oczu zeby sie przegryzac przez ten dziwny gaszcz literek.
a teraz ide sama swojego posta zlosic do moda, niech ze przeniesie to do odpowiedniego miejsca.
(\__/)
(O.o )
(O.o )
Naemi a dlaczego nie widzisz ze potem napisalam zwracam honor,moje subiektywne wrazenie a nie obiektywny fakt wynika z tego ze "problem" sie zaczal kiedy sie nie zgodzilam z ogolem ze tak to ujme.Moze sie i myle,kto wie...I prosze Cie nie przesadzaj ze az tak niezrozumiale pisze,przyznaje ze nie jestem w tym asem ale bez przesady,poza tym mnie nie ubodlo ze ktos mi zwraca uwage co do gramatyki tylko uwaga ze nie odnosze sie z szacunkiem do innych.Zawsze staram sie jak moge okazac mojemu rozmowcy szacunek,czy to na necie czy w realu,ale jak ktos ironicznie mi odpowiada to tez nie pozostaje dluzna.Nikt nie moze mi zarzucic ze na tym forum nie okazalam komus szacunku badz zlekcewazylam kogos.
Zreszta mysle ze bedzie lepiej jak damy juz spokoj temu wszystkiemu,tlumacze to juz ktorys raz a i tak widze ze jak ktos chce sie do czegos przyczepic to zawsze znajdzie jakis powod,bez urazy ale jakos mnie zmeczyly rozmowy o rzekomym braku mojego szacunku dla rozmowcow i zlej gramatyce.Pozdrawiam
Zreszta mysle ze bedzie lepiej jak damy juz spokoj temu wszystkiemu,tlumacze to juz ktorys raz a i tak widze ze jak ktos chce sie do czegos przyczepic to zawsze znajdzie jakis powod,bez urazy ale jakos mnie zmeczyly rozmowy o rzekomym braku mojego szacunku dla rozmowcow i zlej gramatyce.Pozdrawiam
No patrzta a ja mam 2/3 z czego 1/3 wiem za co a 2/3 nie:P I kto teraz mi to wytłumaczy? Nie będę się sprzeczał, że za niewinność bo zapewne nie, ale... nie wiem za co:]
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
-
ja mam pytanie z innej beczki ale nie wiem gdzie o to zapytać...
z jakiej racji dostałem ostrzeżenie? może mi to ktoś wyjaśnic?!
któregos dnia wchodzę na forum a tu: OSTRZEŻENIE!!! i co najciekawsze nie wiem za co!!! więc jeśli ktoś z adminów raczy łaskawie dawać mi ostrzeżenie to może poda i logiczny argument przemawiający za jego otrzymaniem!
z jakiej racji dostałem ostrzeżenie? może mi to ktoś wyjaśnic?!
któregos dnia wchodzę na forum a tu: OSTRZEŻENIE!!! i co najciekawsze nie wiem za co!!! więc jeśli ktoś z adminów raczy łaskawie dawać mi ostrzeżenie to może poda i logiczny argument przemawiający za jego otrzymaniem!
tu masz wyjaśnienie - http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 277#210277