Gdybyście mogli coś powiedzieć Michaelowi...
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Ja bym go raczej zapytała czy były zainteresowany krajoznawczą wycieczką po Wrocławiu. Oczywiście robiłabym za przewodnika , bo coś o Wrocławiu wiem. Wiadomo, że przed taką okazją jeszcze odpowiednio przygotowała bym się, np.: pokuła trochę dat :) Poza tym wzięłabym go do najlepszych knajp wrocławskich, np.: do Siedmiu Kotów, Czeskiego Filmu albo do Rury i zapodala kluski śląskie a na deser mojej roboty sernik z brzoskwiniami lub marchewkowca ;]
Rany ja znowu o tym Wrocławiu, chyba jestem jakaś nawiedzona
MJ kiedyś zahaczył o Wrocław tylko NIKT nie pomyślał, aby go zaciągnąć do centrum miasta a tak to MJ miał tylko okazje zwiedzić nasze lotnisko i podziwiać z góry widoki okolic Wrocławia…eeeh
Szkoda, MJ miał wówczas przy sobie Profesora, który bez problemu dał by mu wykład na temat zabytków Wrocławskich :) Kurcze do dziś dnia nie mogę tego przeboleć i cierpię. :(
Poza tym zapytałabym się czy interesuje się fotografią artystyczną.
Janet, kiedyś powiedziała w wywiadzie dla magazynu „Photo” że jej brat Micheal bardzo się interesuje fotografią ciekawe ile w tym prawdy dlatego zapytałabym się o to...
To se poszalałam ;)
Rany ja znowu o tym Wrocławiu, chyba jestem jakaś nawiedzona
MJ kiedyś zahaczył o Wrocław tylko NIKT nie pomyślał, aby go zaciągnąć do centrum miasta a tak to MJ miał tylko okazje zwiedzić nasze lotnisko i podziwiać z góry widoki okolic Wrocławia…eeeh
Szkoda, MJ miał wówczas przy sobie Profesora, który bez problemu dał by mu wykład na temat zabytków Wrocławskich :) Kurcze do dziś dnia nie mogę tego przeboleć i cierpię. :(
Poza tym zapytałabym się czy interesuje się fotografią artystyczną.
Janet, kiedyś powiedziała w wywiadzie dla magazynu „Photo” że jej brat Micheal bardzo się interesuje fotografią ciekawe ile w tym prawdy dlatego zapytałabym się o to...
To se poszalałam ;)
Starałabym się nie zapomniec języka w buzi i powiedziałabym coś w stylu: Cześć! Bardzo podoba mi sie twoja muzyka . Moim Zdaniem Rozbisz Coś wielkiego i Mam nadzieje że będzisz to robił dalej.
Pewnie zaprosiłabym go na coś do picia i jedzenia może lody, albo wiem Oscypki. Powinien spróbować
Pewnie zaprosiłabym go na coś do picia i jedzenia może lody, albo wiem Oscypki. Powinien spróbować
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Xscape pisze:"Michael Ty dętko wydaj wreszcie charytatywkę,bo niedługo jobla z nerwów dostane".....po czym Michael odchodzi a ja wykonuje przesławny gest polskiej młodzieży czyli strzelanie palcami w powietrzu krzycząć "łap parówko".
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
"Mike znajdź sobie jakąś fajną kobitkę, bo tak żyć bez drugiej połówki to jest"niefajnie" a przy okazji Twoje dzieci powinny mieć pełną rodzinę(!!!). A jak już znajdziesz to wydaj jakąś konkretną płytkę ku uciesze fanów i żeby można było o czymś nowy na forum pogadać" Takbym mu powiedział i byśmy razem poszli na piwo pogadać o życiu i meczach w Lidze Mistrzów.
Ja bym rzuciła się na niego z rozbiegu (ale tak żeby nie połamać),wtuliłabym się w niego,zaczęła płakać i krzyczeć nie mogąc nic powiedzieć.Potem zabrałabym go do restauracji na kolację przy świecach długo wpatrując się w Niego i słuchając jego cudnych opowieści o tym i o tamtym.Potem powiedziałabym mu,że kocham go,że pięknie śpiewa i tańczy , że czesto o nim myślę i to wspaniałe ,że zrobił tyle dla biednych ,chorych.Jeszcze bym poiwedziala,że bardzo bym chciała ,by on był długowieczny i aby nigdy nie umarł,przynajmniej póki Ja żyję.
To i tak nie wszystko.
Tak naprawde to sama nie wiem co jeszcze bym mu powiedziała.
Michael Jackson...-i wszystko jasne.
To i tak nie wszystko.
Tak naprawde to sama nie wiem co jeszcze bym mu powiedziała.
Michael Jackson...-i wszystko jasne.
"Think about the generations and to say we want to make it a better world for our children and our children's children."
[']
[']