Gdybyście mogli coś powiedzieć Michaelowi...

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Ja bym go raczej zapytała czy były zainteresowany krajoznawczą wycieczką po Wrocławiu.:knuje: Oczywiście robiłabym za przewodnika :wariat:, bo coś o Wrocławiu wiem. Wiadomo, że przed taką okazją jeszcze odpowiednio przygotowała bym się, np.: pokuła trochę dat :) Poza tym wzięłabym go do najlepszych knajp wrocławskich, np.: do Siedmiu Kotów, Czeskiego Filmu albo do Rury :party: i zapodala kluski śląskie :mniam: a na deser mojej roboty sernik z brzoskwiniami lub marchewkowca ;]

Rany ja znowu o tym Wrocławiu, chyba jestem jakaś nawiedzona :crazy:

MJ kiedyś zahaczył o Wrocław tylko NIKT nie pomyślał, aby go zaciągnąć do centrum miasta a tak to MJ miał tylko okazje zwiedzić nasze lotnisko i podziwiać z góry widoki okolic Wrocławia…eeeh :surrender:
Szkoda, MJ miał wówczas przy sobie Profesora, który bez problemu dał by mu wykład na temat zabytków Wrocławskich :) Kurcze do dziś dnia nie mogę tego przeboleć i cierpię. :(

Poza tym zapytałabym się czy interesuje się fotografią artystyczną.
Janet, kiedyś powiedziała w wywiadzie dla magazynu „Photo” że jej brat Micheal bardzo się interesuje fotografią Obrazek ciekawe ile w tym prawdy dlatego zapytałabym się o to...Obrazek

To se poszalałam ;)
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Starałabym się nie zapomniec języka w buzi i powiedziałabym coś w stylu: Cześć! Bardzo podoba mi sie twoja muzyka . Moim Zdaniem Rozbisz Coś wielkiego i Mam nadzieje że będzisz to robił dalej.

Pewnie zaprosiłabym go na coś do picia i jedzenia może lody, albo wiem Oscypki. Powinien spróbować
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

Mike pisze:Hmm... z mojej strrony to by wygladało tak:
1. Hi Michael...?
2. .......... i zemdlałem.

też bym raczej nie zdążył nic powiedzieć :)
Obrazek
Blondi

Post autor: Blondi »

Hehe Ja pewnie bym stanęła jak wryta i niemogłabym powiedzieć nic sensownego. Szczególnie dlatego że mój English kuleje. glupija Jeszcze zdąże sie naumieć. Może brat by mi za tłumacza robił... :mj:
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

"Michael Ty dętko wydaj wreszcie charytatywkę,bo niedługo jobla z nerwów dostane".....po czym Michael odchodzi a ja wykonuje przesławny gest polskiej młodzieży czyli strzelanie palcami w powietrzu krzycząć "łap parówko".
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

Mike pisze:Hmm... z mojej strrony to by wygladało tak:
1. Hi Michael...?
2. .......... i zemdlałem.
Podobnie u mnie też bym za długo nie stał na nogach nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Xscape pisze:"Michael Ty dętko wydaj wreszcie charytatywkę,bo niedługo jobla z nerwów dostane".....po czym Michael odchodzi a ja wykonuje przesławny gest polskiej młodzieży czyli strzelanie palcami w powietrzu krzycząć "łap parówko".
:wariat:
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Grincz

Post autor: Grincz »

Parówko?? :-)
Awatar użytkownika
bWWd

Post autor: bWWd »

"Zrob w koncu porzadny teledysk z ladnymi ukladami , wpadajacym w ucho refrenem i przestan nagrywac smuty , wez sie za siebie"
Erto1984

Post autor: Erto1984 »

"Mike znajdź sobie jakąś fajną kobitkę, bo tak żyć bez drugiej połówki to jest"niefajnie" a przy okazji Twoje dzieci powinny mieć pełną rodzinę(!!!). A jak już znajdziesz to wydaj jakąś konkretną płytkę ku uciesze fanów i żeby można było o czymś nowy na forum pogadać" Takbym mu powiedział i byśmy razem poszli na piwo pogadać o życiu i meczach w Lidze Mistrzów. nenene
Awatar użytkownika
Bydlax_Xp

Post autor: Bydlax_Xp »

a nie lepiej wódki ? Bo pomysł z liga mistrzów jest dobry , jescze zeby grała Barca z ManU :happy:
Erto1984

Post autor: Erto1984 »

po wódce moje umiejętności porozumiewania się w jakimkolwiek języku dramatycznie spadają nenene Ciekawe jakby sie z Michaelem gadało i jakie lubi piwo ;)
btw. (offtop) w finale Barca pewnie z Arsenalem ( bo Barca :rocky: Milan a Arsenal :rocky: Villareal)

pozdrowionka :dance:
Awatar użytkownika
Bydlax_Xp

Post autor: Bydlax_Xp »

Znam tegoroczne pary , no ale Barca ManU to byłby super finał :happy:
Awatar użytkownika
Morphine

Post autor: Morphine »

Ja bym rzuciła się na niego z rozbiegu (ale tak żeby nie połamać),wtuliłabym się w niego,zaczęła płakać i krzyczeć nie mogąc nic powiedzieć.Potem zabrałabym go do restauracji na kolację przy świecach długo wpatrując się w Niego i słuchając jego cudnych opowieści o tym i o tamtym.Potem powiedziałabym mu,że kocham go,że pięknie śpiewa i tańczy , że czesto o nim myślę i to wspaniałe ,że zrobił tyle dla biednych ,chorych.Jeszcze bym poiwedziala,że bardzo bym chciała ,by on był długowieczny i aby nigdy nie umarł,przynajmniej póki Ja żyję.

To i tak nie wszystko.
Tak naprawde to sama nie wiem co jeszcze bym mu powiedziała.

Michael Jackson...-i wszystko jasne.
:mj:
"Think about the generations and to say we want to make it a better world for our children and our children's children."

[']
Majxs

Post autor: Majxs »

A ja bym powiedział:Keep Michaeling:)
ODPOWIEDZ