Majkela nowinki z nadwiślańskiej krainki-co u M.Dż.* piszczy

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Xscape pisze:Ja CIEBIE Kaska podziwiam.A to chyba dlatego że mój zapał jets bardzo słomiany i nie wiem czy ja bym tak potrafił jak Ty działać.
Ej, Pawle, daj spokój.
Wiesz, ja (być może wbrew pozorom) uważana byłam w rodzinie za taki właśnie słomiany zapał.
A potem okazało się, że jeśli chodzi o rzeczy, które są dla mnie BARDZO ważne, to jakoś potrafię dociągnąć je do końca.
Myślę, że najtrudniej jest zacząć.
Potem, kiedy pojawiają się efekty, kiedy spotykasz reakcje ludzi takie, jak te Wasze na przykład, wtedy wiesz, że to co robisz jest komuś potrzebne.
Wtedy, choćby nie wiem co się działo, to trudno się wycofać, bo żal za bardzo serce ściska ;-)
Xscape pisze:Przecież to jest dużo wyrzeczeń no i ile wysiłku trzeba wkładać w to co robisz.Kurde ja juz żem myślał że Ty sie juz w to nie bawisz że juz Ci sie znudziło a tu prosze takie newsy na forum.
No, co Ty? :-)
Ja się w to bawię od 17 lat, od 8 na "poważnie".
Ten news się pojawił tu na forum chyba raczej przypadkowo, bo akurat Aron go zapodał, ale występów jest całkiem sporo. :-)
Co i rusz jedziemy to tu, to tam- ot, choćby wczoraj wróciliśmy z Białegostoku :mj:
Wszystkie planowane imprezy są na mojej stronie, o tutaj:
http://www.majkel4michael.pl/pl/newsy.html :-)
Xscape pisze:Nie potrafie zmierzyć miłosci do michaela i nie wiem czy np Ty go kochasz bardziej ale wiem że kochasz go bardzo mocno ale przedewszystkim "oddajesz" ;-) hehe mu sie z takim poświęceniem.
A wiesz....?
Bo ja tak sobie kiedyś postanowiłam.
Nikt nie wie, jak wiele Michael'owi zawdzięczam i pewnie z jedna osoba tylko wie, co mam na myśli.
Ponad połowę życia (bosz.... jaka ja stara jestem :wariat: ) czerpałam z Michael'a pełnymi garściami i chciałabym Mu się w jakiśtam sposób odwdzięczyć.
Pewnie, że to nic, w porównaniu z tym, co wzięłam, ale zawszeć to może jakiś sposób, aby swoje długi zmniejszyć ;-)
Xscape pisze:Jeśli kiedys bedziesz miała jakąś chandre albo depresje odnośnie twojego Majkelingu to pomyśl sobie że jest gdzieś tam w Choszcznie Pawcio który Ciebie podziwia za to co robisz.Pisze to ponieważ wiem że słowa uznania potrafia bardzo motywować do dalszej pracy ,dają wiele radości,i są po prostu przyjemne..
Jest dokładnie tak, jak piszesz....
Nic nie jest w stanie zabrać mi tych słów, które słyszę i czytam i za to Wam wszystkim, którym się to, co robię podoba, dziękuję japrosic
Bywają, oczywiście, i słowa pogardy.
I choć zdarzają się i takie, które niczym nie sprowokowane płyną z ust tzw. fanów Michael'a, to jednak ich płytkość i brak argumanetacji powodują, że są tylko małą kropelką goryczy w całym tym morzu miodu.
Każde takie słowa, jak te Twoje- to morze pogłębiają.
Naprawdę DZIĘKUJĘ japrosic
Xscape pisze:Tak trzymac.Pozdrawiam.....tylko nigdy nie wybacze Ci tey sceny bez barier heheh. nenene
Wiesz....
Mam chandrę z tego powodu :smutek:
Chyba tylko dwukrotnie odmówiłam występu charytatywnego, z czego raz właśnie wtedy.
Czasem chciałabym ulegać cudownej teleportacji albo chociaż móc rozciągnąć dzień o kilka dodatkowych godzin....
Ale Pawle.... Jeśli coś planujecie, daj znać- jeśli tylko czas pozwoli, chętnie w Wasze rejony przyjedziemy. :-)
Jackomusik pisze:Jestem zaszczycony, że pojawiło się na forum zdjęcie z Kasią, ze mną i z moją siostrą... a nawet kilka zdjęć :) Kasiu, jestem naprawdę Ci wdzięczny i niezmiernie wzruszony, widać na tych zdjęciach całą świetność Twojego występu, czuć bijącą z nich atmosferę tamtego wydarzenia... Naprawdę, coś cudownego.
Obrazek
Dziękuję.
Ta impreza była jedną z tych, po której wracając do domu, wiedziałam, że było dobrze.
To właśnie takie imprezy i reakcje publiczności tak bardzo uskrzydlają i dają power'a na kolejne występy :mj:
Jackomusik pisze:Jeszcze raz pragnę Ci pogratulować, życzyć dalszej owocnej działalności w tym kierunku. Może kiedyś uda mi się trafić na Ciebie w Zielonej Górze, w której 15 lat mieszkałem... miejmy nadzieję, że tak :)
Aronie, w tym co robię jest taka fajna zasada, że nigdy nie wiadomo, dokąd mnie wywiezie ;-)
Zielona Góra? W sumie- czemu nie, jeśli tylko ktoś będzie mnie tam chciał to lecę :jachce:
Matisse J pisze:
aneta pisze:przy tej okazji wyszło na jaw, ze Wielka Siostra zawsze patrzy
aneta pisze:i udziela reprymendy, bo ile można gadać...
Pragne jedynie dodać ,że te komentarze pasują idealnie do widniejących na tych zdjeciach postaci i ich zachowań w świecie realnym
Czarownico! :party:
Akurat wtedy, to nie MJówka_Głównodowodząca, lecz "nothig is impossible" mnie strofowała ;-)
Wiesz.... "Czy możemy już iiiiść??!" :smiech:
Pozdrowienia z praskiego Los Olivos :calus:
Maro pisze:Zdjęcia Fajne,Jak Będziesz Miała występ gdzieś na Śląsku To Daj Znać To z Chęcią Wpadne Popatrzeć
Spoko. :-)
Nie za bardzo chciałabym się afiszować ze swoją osobą tu na forum, ale wszelkie informacje dotyczące planowanych występów są na mojej stronie :tancze:
Na chwilę obecną nie mamy w planie Śląska, ale tak jak pisałam wcześniej, czasem propozycja pojawia się nawet na kilka dni przed planowaną imprezą, więc nigdy nie wiadomo ;-)
Wczorajszy występ w Białymstoku zaplanowany był na tydzień przed imprezą, choć impreza była z wielką pompą i fajoooowa (no jestem bardzo zadowolona w każdym razie :banan: )
Maro pisze: Taki Mały Off Top:Ile Dałaś za Mundurek.I Czy Masz Jeszcze Jakieś??(wiem chyba że Masz Srebny jeszcze)
Hmmmm....
Akurat za ten mundurek dałam tyle, ile kosztują te wszystkie dodatki krawieckie, więc newiele.
Ten mundur robiony był przeze mnie na bazie zwykłego żakietu- damskiego na dodatek ;-)
Co do pozostałych strojów- mam jeszcze biały mundur (ten był projektowany i szyty na miarę przez fachowca. Kosztował.... Nooooo... Dużo. Kilka moich występów, w kazdym razie ;-) ), garnitur a'la "Dangerous", kurtkę "thrillerówkę" i strój wzorowany na kurtce Michael'a z trasy koncertowej z utworu "Jam" (kurtka szyta na miarę, pasy hand made :wariat: )
W mojej galerii zdjęć ( http://www.majkel4michael.pl/pl/galeria/galeria.html ) są chyba wszystkie te stroje, za wyjątkiem tego ostatniego.
Trzeba to będzie nadrobić ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
aneta
V.I.P.

Post autor: aneta »

No to a'propos - zdjęcie z imprezy w Białymstoku, która odbyła się tydzień po tej w Ostrowcu, czyli 4 marca.

Obrazek
Jeśli nie będziesz miłował, nie będziesz żył;
jeśli naprawdę i konsekwentnie ukochasz,
zabiją cię.
~Herbert McCabe
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

No pięknie.... Obrazek
Obrazek
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

aneta pisze:No to a'propos - zdjęcie z imprezy w Białymstoku, która odbyła się tydzień po tej w Ostrowcu, czyli 4 marca.

Obrazek
Kurde Zdjęcie Wymiata.Najlepsze ze wszystkich jakie widziałem z M.Dż*
w roli głównej,Jak się nie myle to Tańczyłaś do Dangerous?? :mj:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Maro pisze:Kurde Zdjęcie Wymiata.Najlepsze ze wszystkich jakie widziałem z M.Dż*
w roli głównej,Jak się nie myle to Tańczyłaś do Dangerous?? :mj:
Eeeee.... No....
To było "Dangerous" :glupi:
Trochę się tu za bardzo rozkraczyłam- chyba mnie emocje poniosły :hahaha:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

M.Dż.* pisze:
Maro pisze:Zdjęcia Fajne,Jak Będziesz Miała występ gdzieś na Śląsku To Daj Znać To z Chęcią Wpadne Popatrzeć
Spoko. :-)
Noooo ja myśle!!! Obrazek

Ja proponuję Wrocław, gdziekolwiek indziej ale na Śląsku, a najlepiej na Dolnym Śląsku było by najbardziej preferowane :) Aneto, Katarzyno proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury....yyyy....znaczy się prośby :wariat:

Na poważnie, Kasiu zdjęcia są rewelacyjne i wielkie dzięki Aneto, że się z nami podzieliłaś…liczę na więcej fotek i fajnie by było jakby się je systematycznie umieszczało po kolejnych występach Majkela Dżeksona*.Taki wątek poświęcony wyłącznie M.Dż*. Why not? :knuje:

Jak to dobrze, że się wcześniej nie wpisałam do tego wątka, bo przynajmniej nie wciągnęło mi żadnego posta a innym tak…buahaha Obrazek! Normalnie miałam nosa jak nigdy! Dziś jestem okrutna bez wyjątków! ;)
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Matisse J pisze:"przy tej okazji wyszło na jaw, ze Wielka Siostra zawsze patrzy i udziela reprymendy, bo ile można gadać..."

Pragne jedynie dodać ,że te komentarze pasują idealnie do widniejących na tych zdjeciach postaci i ich zachowań w świecie realnym :smiech:
No baaardzo smieszne, bardzo... Obrazek
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Matisse J

Post autor: Matisse J »

siadeh_ pisze:
Matisse J pisze:"przy tej okazji wyszło na jaw, ze Wielka Siostra zawsze patrzy i udziela reprymendy, bo ile można gadać..."

Pragne jedynie dodać ,że te komentarze pasują idealnie do widniejących na tych zdjeciach postaci i ich zachowań w świecie realnym :smiech:
No baaardzo smieszne, bardzo... Obrazek

Jesteś urocza :party:
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

siadeh_ pisze:Obrazek
No, tym to mnie normalnie zabiłaś :smiech:

Aniu, co do występów na Śląsku- ja nie ma zupełnie nic przeciwko, jestem jak najbardziej "za".
Tylko.... jakoś mnie stamdąd nikt nie chce zapraszać.... :wariat:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Hej!
Jeszcze nigdy Cię Kasiu(?) nie słyszałam... moze wpadłabyś kiedyś do Częstochowy?

Pozdrawiam serdecznie
Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Anitka pisze:Hej!
Jeszcze nigdy Cię Kasiu(?) nie słyszałam... moze wpadłabyś kiedyś do Częstochowy?
A w Częstochowie byłam :party:
Nawet MJowitek i Buszmen na tym występie byli i nawet sporo zdjęć MJowitka napstrykała :-)
No, jeśli mnie ktoś tam będzie jeszcze raz chciał, to ja bardzo chętnie ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

tak, wiem, widziałam na Twojej stronce miejsca kncertów, ale wtedy ja nic nie wiedziałam o Tobie ani o istnieniu tego forum i wszystkich wspaniałych i ciekawych ludzi, którzy tutaj pisza....
byłoby bardzo miło jakbys wpadła do nas(moze w wakacje? ;-) )

Pozdrawiam i czekam z wieeelką niuecierpliwością...
Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
Grincz

Post autor: Grincz »

No, no. Jestem pod wrażeniem Kasiu.
Może jakiś występik w Warszawie, co? :party:
Awatar użytkownika
Grincz

Post autor: Grincz »

Więcej takich Kaś by się przydało. ;-)

A ja to nawet tańczyć nie umiem. :beksa:
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Grincz, a w Warszawie to występowałam tyle razy, że ho ho :-)
Wierzę, że jeszcze nie raz będę u nas wywijać, więc nic straconego.
Niestety przyznam, że w stolicy występować raczej nie lubię, choć kilka występów wspominam bardzo miło (choćby ten, na którym poznałam Siadeh_ i Fifi'ego ;-) ).

Co do tego, ze Ty "nawet tańczyć nie umiesz"....
No przestań- ludzie maja różne zainteresowania i różne talenty.
Dobrze, że nikt nie wrzucił na forum jakiś moich rysunków, bo niektórzy by o mnie zdanie zmienili :wariat:
No, w każdym razie, twierdzenie, że jeśli ktoś ma talent muzyczny to ma i talent malarski, obalam bez trzech zdań :smiech:
Grincz pisze:Więcej takich Kaś by się przydało.
Łoj! Szybko byś zmieniła zdanie :party:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
ODPOWIEDZ