Czy Michael pije alkohol?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Lika

Post by Lika »

Ludziska moje koffane. :party:
Skąd ta dyskusja, po co i na co...?? Michael to normalny dorosły facet (no dobra może nie do końca ;-) ), ale nie róbcie z niego postaci z kreskówki w każdym razie. To człowiek z krwi i kości, a wszystko jest dla ludzi, alkohol także! Poraża mnie naiwność niektórych fanów :-o
Czy nie pamiętają już państwo faktów, które wyszły na jaw chociażby pod czas procesu :szepcze:
Tak się zastanawiam nad tymi puszkami po napojach wypełnionymi winem. Może coś jest na rzeczy... Nie żeby dzieciom dawał - Boże broń! Jednak wiadomo, że Michael boi sie latać. Może faktycznie czasem tak rozwiązywał sprawę. SUNrise wspominała o toalecie, jednak ciągłe wychodzenie do toalety byłoby raczej krępujące, :wariat: a więc puszeczka w łapkę i po kłopocie. Dzieci nie widzą (najważniejsze) + paparazzi nie ścigają (też ważne :party: ) = fani nie wiedzą (najmniej istotne, ale zawsze coś :hahaha: )

P.S. Obalam ostatecznie mit, że Michael nie pije alkoholu. W sobotę byliśmy razem na piwie :piwo: Macie pozdrowienia :cool:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Witold

Post by Witold »

Lika wrote: Macie pozdrowienia :cool:
I ja też? Ja też? ;-)
Lika

Post by Lika »

Witold wrote:
Lika wrote: Macie pozdrowienia :cool:
I ja też? Ja też? ;-)
Jasne, że tak :party:

- Michael Jackson
Czajka

Post by Czajka »

I bardzo dobrze ze nie piles ja tez nigdy nie pilem i jak narazie nie mam zamiaru. A to czy MJ pije to szczerze mowiac malo mnie obchodzi..
" You close your eyes and hope that this is just imagination.."
thewiz

Post by thewiz »

Co do tego ,ze MJ pije i to dosc czesto uwazam ze nie powinno byc najmniejszej watpliwosci. Juz niektorzy z Was przytoczyli argumenty za tym faktem ,wiec nie ma co sie powtarzac. Oczywiscie jest to zupelnie sprawa samego MJa i naprawde nie widze nic interesujacego w fakcie,ze MJ pije piwo , wino tudziez cos innego.

Ja sama lubie dobre wino,Jasia Wedrowniczka, dobra tequile, szampana zawsze na specjalne okazje i od jakiegos czasu jestem przekonana do dobrego piwa. Jednak osobiscie nie mialam okazji koszowac super wykwintych trunkow (no oprocz tego szampana kilka razy), a w sumie jako ze jestem zafascynowana smakami calego swiata postanowilam wczoraj sprobowac sake ;-) Coz, specyficzna rzecz o dziwnym smaku (wogole Ci Japonczycy to jakies dziwne te smaki maja :wariat: Nie twierdze, ze zle .... tylko takie inne....), ale po wypiciu malej buteleczki docenia sie ten trunek. Polecam kazdemu, kto jako ze Polak jest oddany tradycyjnym polskim trunkom z wodka na czele. (Oooo... z wodek to ja tylko Zubroweczke lubie, reszta jest dla mnie ble)

To tyle off topa apropos alkoholi :diabel:
MJKasia

Post by MJKasia »

łoi skrzynkami :smiech: - pije jak kazdy od czasu do czasu lubi sobie wypic np. wino
Grincz

Post by Grincz »

Głupi temat. Nie wiem dlaczego przeniesiono jedną moją wypowiedź i zrobiono z niej nowy temat.
Ja nie rozumiem o czym tu dyskutować.
Jak Michael pije alkohol to dobrze. Jak nie pije to też dobrze. Każdy może w końcu decydować co pije i kiedy.
Image
Lika

Post by Lika »

Bydlax_Xp wrote:JA WLASNIe WYPILEM JEDNO WINO 12% LITROWE I PWIOOO..

Michael jmoze tez tak lubi

Popisujesz się, czy na serio tyle pijesz w wieku 15 lat :-P Co na to Twoi rodzice? ( przy okazji gratuluję wychowania syna glupija) , nauczyciele? Chodzisz do szkoły? A może nie pobierasz żadnej edukacji, tylko winko i piwko sobie wesoło popijasz...?? :crazy:
Jak juz tak zaczynasz, to nie wróżę Ci dobrej przyszłości...
Poza tym to jest forum. Każdy może tu wejść i wszystko przeczytać. Uważaj zatem co piszesz... Mam nadzieję, że sam tego nie kupiłeś. Sprzedaż alkoholu nieletnim jest przestępstwem

P.S. Wiecie co, ja jutro lecę na ksieżyc. Mam już zarezerwowane bilety.

Zaimponowałam tym komuś????
Nooo ja myślę :mlotek: !!!! :wariat: :wariat: :wariat:

- Michael Jackson
bWWd

Post by bWWd »

Lika wrote: wszystko jest dla ludzi
Obrzydliwe zdanie...
a wlasnie, w radiu RMF podali ze Jackson oglosil bankructwo , fajnie nie ?
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

bWWd wrote:
Lika wrote: wszystko jest dla ludzi
Obrzydliwe zdanie...
Z umiarem wszystko jest dla ludzi. Stary! Ludzi nie gubi tylko alkohol - może to być wszystko - hazard, narkotyki, czy rzeczy zupełnie nawet przecietne, ale od których można się uzależnić.
Więc wyluzuj - Ty nie chcesz pić to chwali Ci się, ale nie mów, że alkohol sam w sobie jest zły.
bWWd wrote:a wlasnie, w radiu RMF podali ze Jackson oglosil bankructwo , fajnie nie ?
a nie masz ciekawszych njusów? News stary jak nie wiem co i oklepany już.

Wyjdź sobie na rower, polepszy Ci się nastrój. Polecam. Sam dziś bylem.
...
Bydlax_Xp

Post by Bydlax_Xp »

Z moim poprzednim postem zartowalem w moim stylu , loodzie
bWWd

Post by bWWd »

Nie wszystko jest dla ludzi , nie jestesmy zwierzetami do eksperymentow.
Bydlax_Xp

Post by Bydlax_Xp »

Jesli jestes wieżącym katolikiem , (ja nie jestem) musisz wiedziec , ze wino to krew Chrystusa.
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Bydlax_Xp wrote:Jesli jestes wieżącym katolikiem , (ja nie jestem) musisz wiedziec , ze wino to krew Chrystusa.
jesteś dalece niedoedukowany w tej kwestii, radzę trochę sie może dowiedzieć, albo mniej się wypowiadać
jak dla mnie to się ośmieszyłeś tą wypowiedzią
Bydlax_Xp wrote:Z moim poprzednim postem zartowalem w moim stylu , loodzie
zmień swój styl, bo mimo cierpliwości masz już drugie ostrzeżenie :-/
...
Bydlax_Xp

Post by Bydlax_Xp »

Skoro taki mądry , to mi wytłumacz. I oczywiscie nie pisałem poprzedniego postu w znaczeniu , ze w żyłach Jezusa wino płyneło !
Koleś pisze ze cały alkohol jest ZŁY, dlatego usiłuje przytoczyc mu znaczenie biblijne wina . Sam trochę sie zainteresuj a nie zgrywasz wszechwiedzącego admina.
Locked