To co tutaj napisłaeś to nie jest żadne wytłumaczenie.... co z tego, że Jackson ma prawie 50 lat.... A madonna? Tez nie jest pierwszej świeżości... wiekiem dorasta do MJ'a, a sam możesz zauważyć, że dalej tworzy...(co prawda jak dla mnie to słabe kawałki, ale "coś" robi)...Archi wrote:
MJ`owi to już wszyscy powinni dać święty spokój! On już jest ma swoje lata, na jego miejscu już bym sięwcale nie chiał pakować po raz kolejny w SHOWBIZNES.
MJ własnie teraz nie powinien siadać na laurach, tylko pokazać sie od innej strony... Jest doskonałym artystą, ale to jak teraz wygląda, brukowce i proces dostatecznie zniszczyły jego karierę i wizerunek...
Jeżeli teraz odpuści, to bedą o nim mówić, że szybko się wypalił, wpadł i wszyscy go zapomną.
Większość nowego pokolenia nie pozna Thrillera, Beat It czy Billie Jean....
Żeby dostac się do czegoś takiego trzeba się urodzić w latach muzyki a nie HipHop'u...Mnie samej ledwie się udało go poznac, ale tylko dlatego że mam brata, którego MJ był idolem...
Pozdrawaim wszystkich i mam nadzieję, że lada chwila zamiast Madonny znów będzie królować MJ :)
Anitka