Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
SUNrise wrote:(...) gra też w Remember The Time (Michael osobiście zaprosił go do występu w obu clipach).
Tej naszej pogawędki: taki krótki fragment dot. tejże sprawy.
----------------- Original Message -----------------
From: E'CAS..
Date: Nov 22 2006 9:26 PM
Subject: RE: RE: No Subject
i forget the year remember the time and who is it
From: yola
Date: Nov 22 2006 9:30 PM
Subject: RE: RE: RE: No Subject
1992!! you double Michael in these two music videos?
From: E'CAS..
Date: Nov 22 2006 9:35 PM
Subject: RE: RE: RE: RE: No Subject
thanks. yes I did that.
Dubluje MJ'a w RTT?
Ciekawe w którym momencie?
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Nie :].
Ok. to w takim razie powiem. On jest tym zakapturzonym mnichem na początku clipu, który rozrzuca ziarenka i się zapada (no...wiecie o co chodzi ).
Ok. to w takim razie powiem. On jest tym zakapturzonym mnichem na początku clipu, który rozrzuca ziarenka i się zapada (no...wiecie o co chodzi ).
A to juz wiem dlaczego Michael miał białe stopy bo to nie był Michael
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
A to juz wiem dlaczego Michael miał białe stopy bo to nie był Michael
Mnich ma ciemną skórę na stopach. Tzn. z wierzchu ciemną (czego nie widać dobrze przez założone sandały), pod spodem białą skórę (tak mają ludzie ciemnoskórzy). 'Cas jest Afroamerykaninem http://img232.imageshack.us/img232/4942/camc7.jpg .
Hmm Nie sądziłam, że będę kiedyś omawiać jego stopy. Ale co tam .
To ja wiem że E'Cas jest mulatem(nie takim afroamerykaninem) ale zapewne miał bledsze stopy o MJ murzyna a to żę Czarni mają od środka rąk i nóg białe to zapewne dzięki temu że jak ich opalili na ruszczie to musieli się jakoś trzymać i nogi tez przywiązali (proszę nie odbioerać tego jako rasizm bądź coś podobnego.Taka mała ironia)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Maro wrote:To ja wiem że E'Cas jest mulatem(nie takim afroamerykaninem) ale zapewne miał bledsze stopy o MJ murzyna
On mówi sam o sobie, że jest
Ethnicity: Black / African descent
Michael w 1992 r., to był chyba już od niego sporo bielszy tak mi się wydaje . Tzn. nie wiem jak akurat wyglądały wtedy jego stopy, ale patrząc chociażby na ten teledysk RTT, to ma bardzo białą skórę na dłoniach i twarzy.
Kingoosia wrote:Co to ma być na tej jego stronce "Male, 77 years old" ?
A wiesz, Kingoosia, że mnie też to zaintrygowało?
Czy to pomyłka zwykła, czy E'Casanova również wierzy w magię dwóch "7"?
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Nie no słuchajcie, oczywiście, że taki wiek jaki tam widać wpisał celowo.
Myspace to takie miejsce gdzie ludzie bardzo często nie podają swojego prawdziwego wieku i wielu innych danych.
(e'cas jest jedną z tych osób, które wyjątkowo nie lubią publicznie przyznawać się do tego, ile naprawdę mają lat).
SUNrise wrote:Myspace to takie miejsce gdzie ludzie bardzo często nie podają swojego prawdziwego wieku i wielu innych danych.
(e'cas jest jedną z tych osób, które wyjątkowo nie lubią publicznie przyznawać się do tego, ile naprawdę mają lat).
A, no chyba, że tak....
Swoją drogą, ciekawa jestem w jakim wieku on jest - przypuszczam, że starszy niż wygląda (z pewnych powodów)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"