Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Kurcze, mam drobny problem. Dopiero teraz zobaczyłam, że zakwalifikował się tam też Eminem, którego od kilku lat regularnie słucham... I mam dylemat - na kogo głosować I tu rodzi się moje pytanie, głównie do osób znających niemiecki (ja znam niestety dosyć słabo) - czy będzie jeszcze jedna runda?
joanna pisze:No to do klikania, pokażcie że jesteście fanami Michaela
I co w tym takiego śmiesznego
Źle mnie zrozumiałeś . Moje intencje są pozytywne. Chciałabym, aby inni się jeszcze bardziej zmobilizowali i głosowali "klikali" na Michaela, aby wygrał. Bo Michael powinien wygrać. Sama w wolnym czasie klikam na Michaela, bo chciałabym żeby wygrał.
No, wypełniłam swój fanowski obowiązek! (co to za słowo "fanowski"?!) Zagłosowałam w kolejnej turze. Przecież nie mogę pozwolić, żeby Mike przegrał z jakimś Tokio Hotel!
Niewiadomo co z wynikami;/fani z Malibu pisali do Bravo a oni odpisali "ze jak tylko beda mieli wynik, to poinformuja nas kto wygral w glosowaniu" ,mam dla was pare filmików o MJu z gali,ładnie go prezentowali i podkreślili że "istnieje tylko jeden jedyny KING OF POP!"