Przecież to jest całość ... nazwa mogła cie troche zmylić, ale to jest całość. Wystarczyło kliknąć tylko i sprawdzić... Captain Eo + napisy..."plus" się zapodział.
Banan pisze:Przecież to jest całość ... nazwa mogła cie troche zmylić, ale to jest całość. Wystarczyło kliknąć tylko i sprawdzić... Captain Eo + napisy..."plus" się zapodział.
Po pierwsze rzeczywiście nazwa mnie zmyliła, a po drugie myślałem o wersji w jakości DVD (która jeśli się nie mylę była kiedyś na forum i miała wielkość ok. 1GB).
no właśnie ta część 16ta to sprytna reklama, kryje sie pod nią inna hiszpańska strona, i jeśli chce sie otrzymać link do ostatniej części, to trzeba sie na niej rejestrować, ach te latyno języczne fora
Czy ktoś ma może i mógłby zapodać a z polskimi napisami to byłaby pełnia szczęścia bardzo proszę ???Te linki powyżej nie działają.
"Nie stój nad mym grobem i nie szlochaj. Nie ma mnie tam, nie śpię. Jestem tysiącem podmuchów wiatru. Jestem diamentowym iskrzeniem się śniegu. Nie stój nad mym grobem i nie płacz. Nie ma mnie tam, nie umarłem". http://www.fan.pl/muzyka/WC726WPC