Tak, właśnie o tą a to co napisałem, bardzo ładnie i dobitnie ujęłaś w fotografiach.dzina pisze:I tu możesz mieć rację! Czy chodzi o tą restaurację?MJPOWER pisze: Moja teoria jest taka, że kobietą, którą Michael darzy prawdziwymi uczuciami jest Karen Faye. Tylko raz widziałem w prasie z 10 lat temu, jak przyłapano ich gdzieś razem w restauracji ale obejrzyjcie uważnie program Take 2
27.04 - sąd
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Wiesz, mi się wydaje, że oni są po prostu świetnymi kumplami, że istnieją między nimi niemalże bratersko- siostrzane więzi.dzina pisze:Co do TAKE 2 to chyba oto chodzi?! Kurcze może jednak coś tam między nimi jest?!
Zauważcie, że mało kto (niestety ) wytrzymał z Michael'em aż 25 lat tak, jak Karen.
Może to, więc po prostu jest to "coś", co czasem pojawia się między ludźmi- nie miłość, ale po prostu zrozumienie bez słów.
No, a co do ich wspólnych "akcji"....
Moją ulubioną jest, ta, kiedy na planie "Ghosts", Karen poprawiając Michael'owi (jako burmistrzowi) charakteryzację, filuternie cmoknęła Go w karczek.
To jest naprawdę słodziutkie
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Moze umiescisz link albo zdjecie bo jakos trudno mi w to uwierzyc Zreszta jestem osoba która jak dotknie lub zobaczy to uwierzy.M.Dż.* pisze:
Moją ulubioną jest, ta, kiedy na planie "Ghosts", Karen poprawiając Michael'owi (jako burmistrzowi) charakteryzację, filuternie cmoknęła Go w karczek.
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
To już niestety prośba do naszych Wirtualnych Maestro, którzy potrafią wszystko wyszperać i tutaj zamieścićKermitek pisze:Moze umiescisz link albo zdjecie bo jakos trudno mi w to uwierzyc Zreszta jestem osoba która jak dotknie lub zobaczy to uwierzy.M.Dż.* pisze:
Ja mam niestety jedynie wersję VHS (bo pochodzę z dawnych czasów )
Scena, o której pisałam pochodzi z "Making of Ghosts".
Jest pikna
Panowie.... Pomożecie?
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Pomożemy :]M.Dż.* pisze:Scena, o której pisałam pochodzi z "Making of Ghosts".
Jest pikna
Panowie.... Pomożecie?
http://s26.yousendit.com/d.aspx?id=2C6O ... BPKTQQZJQQ
Willy pisze:Pomożemy :]M.Dż.* pisze:Scena, o której pisałam pochodzi z "Making of Ghosts".
Jest pikna
Panowie.... Pomożecie?
http://s26.yousendit.com/d.aspx?id=2C6O ... BPKTQQZJQQ
Dokładnie o to mi chodziło!
Wielkie DZIĘKI, o Williamie
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star