No wiesz. Od gry do kotleta albo sie zaczyna karierę albo na niej kończy. Michael swoją karierę rozpoczął juz dawno i to ze świetnym skutkiemMaro pisze: Mam pytanie,czy według Was jak by MJ zaczął występować w kasynach to czy był by to początek końca wielkiej gwiazdy?
Michael w Vegas
Myśle ,że to nie jest niajlepszy pomysł !!!! Popatrzmy na C.Dion , Eltona czy w dawniejszych czasach Elvisa , jakoś nikt z nich na tym najlepiej nie wyszedł
a szkoda. Jednak myśle ,że MJ najpierw wyda płytke a potem te występy ... choć szczerze powiedziawszy to chyba walizki zaczne pakować
.... o jeszcze po vize do Wawy skocze i pierwszy samolot mój . Ktoś sie zabiera ze mną???? Pozdrowionka

He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Ja tylko się obawiam żeby michael niebył już za stary, niebył już znudzony. Żeby ludzie niemówili o to ten michael jackson co miał fajne piosenki w tamtym wieku tego się obawiam.chociaż myśle że michael powróci w wielkim stylu. Mam nadzieje że głos z GANGSTA jest teraźniejszy, jeżeli tak to michael znów podbije świat

http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
- Moon_Walk_Er
- just child