chyba nie... a które forum to 'sąsiednie forum'??PS. Kate jestes ta sama Kate z sasiedniego forum ktora tlumaczy nam newsy z MJJSource?
Nowy plan Sneddona
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Re: Nowy plan Sneddona
LitttleDevil co z tym linkiem czekam i czekam a tu nic .Bardzo prosze wklej go tutaj z przyjemnoscia sobie to posłuchamLittleDevil pisze:Kermitek pisze: A propo czy to sprawdzona informacja czy plotka puszczona w prasie i przez dziennikarzy?!
Hmmm.... chyba w wypadku tego procesu juz powinnismy byc do tego przyzwyczajeni, ze z powodu knebla zalozonego obu stronom przez naszego ulubionego sedziego trudno powiedziec, czy tego typu spekulacje prasy oparte sa na faktach czy na czystych wymyslach. Ale z drugiej strony, wiadomo, ze Snedzio juz czesto odgrazal sie wyciagnieciem jakis starych zakurzonych materialow dowodowych sprzed wiekow, oraz obiecywal, ze ma kilkunastu nowych swiadkow - w koncu nic z tego nie wychodzilo, ale uparcie probowal dalej. Moim zdaniem to calkiem mozliwe, ze znow probuje tego chwytu, bo jak juz wspomnialam wczesniej, ostatnie etapy procesu nie przebiegly zbyt korzystnie dla prokuratury, nic dziwnego, ze probuja ratowac co sie da...
No chyba ze masz na mysli stwierdzenie Galantera , ze Sned to idiota - jesli o to chodzi, to owszem, jest to sprawdzona informacja - hehe! Moge ci nawet zapodac linka - uslyszysz, posmiejesz sie troche...
Ja cie strasznie błagam Prosze spraw mi ta przyjemnosc
Wkoncu chyba wysle osobista petycje do ciebieJa błagam o ten prezent
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
- LittleDevil
- Site Admin
Kermitek pisze:LitttleDevil co z tym linkiem czekam i czekam a tu nic .Bardzo prosze wklej go tutaj z przyjemnoscia sobie to posłuchamLittleDevil pisze:No chyba ze masz na mysli stwierdzenie Galantera , ze Sned to idiota - jesli o to chodzi, to owszem, jest to sprawdzona informacja - hehe! Moge ci nawet zapodac linka - uslyszysz, posmiejesz sie troche...Kermitek pisze: A propo czy to sprawdzona informacja czy plotka puszczona w prasie i przez dziennikarzy?!
Ja cie strasznie błagam Prosze spraw mi ta przyjemnosc
Wkoncu chyba wysle osobista petycje do ciebieJa błagam o ten prezent
Audio niestety gdzies zaginelo w nawale linkow, jak Ci sie chce to poszukaj go na www.mjeol.com, ale znalazlam skrypt - oto fragment:
YALE GALANTER, ATTORNEY FOR O.J. SIMPSON: (... )Tom Sneddon made a fatal error. What he did was, he called five witnesses who were former Jackson employees, all disgruntled, all lost lawsuits, all who had been paid by the tabloids to say that various people were molested. The defense gets on. Tom Mesereau, very sharply and very smart, starts his case out strong, puts on one, two witnesses to say, look, not only did it never occur. He never contacted me to see what my side of the story was.
And what Anne said is also correct. Macaulay Culkin comes in, has those jurors looking at him today, has all the star power. People love his movie. And he says, not only did Michael Jackson never molest me, Mr. Sneddon, but your people never got in touch with me. They never even gave me the courtesy of a call.
(CROSSTALK)
SCARBOROUGH: Yale, I got to ask you that.
(CROSSTALK)
SCARBOROUGH: Hold on a second, Yale. I got to ask that. Why didn‘t Sneddon see this coming?
GALANTER: Because he is an idiot. He has been after Jackson from day one. I have said that on the air before. This is a prosecution that is not based in fact, but is based more on emotion.
Dobrze prawi, dac mu wodki!
Link: http://www.msnbc.msn.com/id/7828555/
LittleDevil pisze:GALANTER: Because he is an idiot.
No proszę, w końcu doczekaliśmy się tego zdania w czyjejś publicznej wypowiedzi
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me