Najsłabsze Ogniwo
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Stanisław Leon Kazberuk
Nie lubię, nie znoszę takich łzawych piosenek i opowiadanych przez niego w wywiadach tych setek rzewnych historii o tym, jakie to on miał straszne dzieciństwo. 40 letni facet, który wypłakuje się w piosence "prosząc", aby go ludzie nie osądzali i spróbowali pokochać, bo miał nienajlepsze dzieciństwo. Jakiś obłęd.Spearmint wrote:Childhood? No to wygląda tak :Michael ładnie prosi "Before you judge me,try hard to love me",a wy na to trzepiecie jęzorami![]()
Poza tym tu chyba podajemy tytuły piosenek, których nie lubimy, a nie komentujemy wybory innych.

Zdecydowanie D.S.
Ps - Zaczyna mnie drażnić już to ,że niektórzy kwestionują wybory innych skoro ten temat nie jest do tego przeznaczony.Przestańcie pajacować.Proponuje w tym wypadku aby moderatorzy coś z tym robili.Temat sam w sobie jest świetny ale niech nikt nie podważa wyboru piosenek innych ludzi. <wycięte przez moda>
Ps - Zaczyna mnie drażnić już to ,że niektórzy kwestionują wybory innych skoro ten temat nie jest do tego przeznaczony.Przestańcie pajacować.Proponuje w tym wypadku aby moderatorzy coś z tym robili.Temat sam w sobie jest świetny ale niech nikt nie podważa wyboru piosenek innych ludzi. <wycięte przez moda>
Nie ukrywam, że liczę iż ludzie potrafią dogadać się w tak błahych sprawach, jakim jest ten temat- w sumie nie jest zbyt skomplikowany w obsłudze. Nie chciałabym być nianią rozdzielającą wszystkich "pajacujących", bo nie taka moja rola.Xscape wrote:Proponuje w tym wypadku aby moderatorzy coś z tym robili.
Do tych, którzy nie zrozumieli istoty tego tematu apeluję, żeby zanim napiszą w nim cokolwiek, przeczytali go w całości.
Dziękuję.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- lukas_art_no1
Paweł, bez przesady. Nikt niczego nie podważa. Mozemy przy okazji podyskutować co kto lubi. Tymczasem to Ty się spieniłeś. Sam z chęcią zresztą bym porzucał mięsem w obronie Małej Zuzi
. Ale sobie odpuszczam, bo pewnie mnie co poniektórzy zabiją za to, że nast. razem bedę głosował na ....
Cieszę się, że temat Ci się podoba. Jestem ciekaw rezultatów- szczególnie przy tych mniej znanych płytach z lat 70-tych.

Cieszę się, że temat Ci się podoba. Jestem ciekaw rezultatów- szczególnie przy tych mniej znanych płytach z lat 70-tych.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you