23.5.05 - sąd
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
no właśnie, coś tutaj zbyt pięknie idzie Coraz częściej słyszę, że cały ten proces został wymyślony tylko po to, żeby wywołać większe zamieszanie wokół osoby MJ'a. Wiadomo co daje takie "pozytywne" zamieszanie (takie praktyki często stusuje się w Hollywood ). Niby bez sensu, bo to przecież nie dało nic dobrego, tylko zszarpało MJ'owi reputację. Ale kto to wie...
What?kate pisze:(...) Ale kto to wie...
No nie! Pewnie!
Wszystko zostalo wyrezyserowane a Michael odgrywa pierwszorzedna role aktorska godna nagrody Oscara za najlepsza pierwszoplanowa role...
Tiaaa ..... A fani, jako bohater zbiorowy, drugoplanowy - druga nagrode...Najlepszy scenariusz, najlepsza rezyseria, najlepszy film....
Rekord normalnie....
A DS i rodzina A. - zlote maliny
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Re: 23.5.05 - sąd
Teraz sobie przypomniałam, jak drżeliśmy podczas wyboru członków ławy przysięgłych, jak baliśmy się białych, Latynosów itp itd.
A spójrzcie ilu świadków latynoskiego pochodzenia zeznaje na korzyść Michael'a
A przecież było ich wcześniej jeszcze paru....Pank pisze: 2. Maria Gomez - raz jeszcze.
3. Mercy Manriquez
6. Marion Arvizo - ciotka Gavina :>
7. Monica De Los Santos.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Co wy tak wszyscy na rózowo patrzycie ja tam nadal na wszystko patrze w czarnych kolorachM.Dż.* pisze:Teraz sobie przypomniałam, jak drżeliśmy podczas wyboru członków ławy przysięgłych, jak baliśmy się białych, Latynosów itp itd.
A przecież było ich wcześniej jeszcze paru....Pank pisze: 2. Maria Gomez - raz jeszcze.
3. Mercy Manriquez
6. Marion Arvizo - ciotka Gavina :>
7. Monica De Los Santos.
No nie wiem amerykanie to dziwny naród i lubia wszystko robic na odwyrtke. Dopiero teraz obgryzam paznokcie matko jedyna.... juz koniec...Nie to zeby proces sie ciagnał w nieskonczonosc ale ...
Boje sie werdyktu ...Boje sie ze padna słowa winny w któryms tam z zarzutów a jest ich az dziesiec?! Czy nikt o tym nie mysli bo dzienikarze napisali ze ma wygrana to wszyscy pieja hymny pochwalne tak?!
A mowy koncowe to pieprz?! Czesto zdarza sie ze nimi wygrywa sie cała sprawe!ha o tym nikt juz z was nie mysli?!
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
A co Ty tak wszystko czarno widzisz, hę?Kermitek pisze:Co wy tak wszyscy na rózowo patrzycie ja tam nadal na wszystko patrze w czarnych kolorach
Skoro możesz na czarno i nikt Ci tego nie wypomina, to rozumiem, że inni mogą sobie patrzeć na różowo i też im (nam) tego nikt nie wypomni.
Prosta zależność, o którą nie powinnaś mieć pretensji, skoro i my nie mamy
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
jak na razie, wszystko wygląda bardzo dobrze, tzn. korzystnie dla Michaela. Mowy końcowej jeszcze nie słyszeliśmy. Skoro wszystko wskazuje na sukces to po co wmawiać sobie, że będzie źle? bierzmy pod uwagę to, czego jesteśmy pewni - a jesteśmy pewni, że Sneddon i jego 'banda silnych i wiarygodnych świadków' mają słabiutką sprawę. I tyle