BEAT IT - co z tym pukaniem ?? :)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Hehehe,
a ja tak czytam Wasze posty, normalnie jakbyście o jakimś ufo mówili.
Kurde jakie pukanie?
To ja utwór znam nie od dziś i z CD i z vinyla a normalnie poczułem się jak jakiś nie doinformowany.
Hehe dobrze że ktoś tu czas podał bo bym w ogóle nie zaczaił przy której solówce jest to pukanie.
I rzeczywiście, jest pukanie.
Ale to tak się to skomponowało, że mucha nie siada a żal wycinać.
Ja też byłem świadom że to tak miało być.
Jeżeli to jest dziełem przypadku a raczej wypadku to producenci
(patrz MJ i Q) postanowili to zostawić.
a ja tak czytam Wasze posty, normalnie jakbyście o jakimś ufo mówili.
Kurde jakie pukanie?
To ja utwór znam nie od dziś i z CD i z vinyla a normalnie poczułem się jak jakiś nie doinformowany.
Hehe dobrze że ktoś tu czas podał bo bym w ogóle nie zaczaił przy której solówce jest to pukanie.
I rzeczywiście, jest pukanie.
Ale to tak się to skomponowało, że mucha nie siada a żal wycinać.
Ja też byłem świadom że to tak miało być.
Jeżeli to jest dziełem przypadku a raczej wypadku to producenci
(patrz MJ i Q) postanowili to zostawić.
- Speed Demon
odp
Jak w wikipedi napisano w ciekawostkach że to przypadek to jest to napewno przypadek. Nawet w teledysku słychać pukanie ale wydaje mi się że jak byłoby to specjalnie to w teledysku dorzucili by scne jak ktoś tam puka w drzwi. Zresztą z tym pukaniem piosenka jest ciekawsza:D
- Speed Demon
Re: odp
Przepraszam, ale to ja jestem autorem tych słów;) za wersją angielską, której autorem jest fan z którejś części świata. Wikipedia jest przecież tworzona przez zwykłych ludzi, a nie jakichś super naukowych speców, więc informacji niepotwierdzonych źródłami nie należy tak dogmatycznie traktować;)Bartek13 pisze:Jak w wikipedi napisano w ciekawostkach że to przypadek to jest to napewno przypadek.
- keep_the_faith
Hmmm... Myśle że to był przypadek a już na pewno nie było tak:
"jest to efekt muzyczny dodany celowo, by wydawało się, że Eddie puka, wchodzi i gra solówkę i wychodzi." To byłoby troche bez sensu. A swoją drogą, ładnie puka ten techniczny
"jest to efekt muzyczny dodany celowo, by wydawało się, że Eddie puka, wchodzi i gra solówkę i wychodzi." To byłoby troche bez sensu. A swoją drogą, ładnie puka ten techniczny
!!!!!!! http://www.fan.pl/muzyka/9S8RJ19G !!!!!!