Czy Michael potrafiłby zatańczyć, jak za dawnych lat?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Czy Michael Jackson jeszcze może??

Jasne że tak, i to całkiem przyzwoicie, spójrzcie co wyprawia Mick Jagger..
69
78%
Chyba tak, ale wyglądało by to marniej i skąpo w porównaniu do "30th Anniversary"
13
15%
Wątpię, sądze że jego ruch sceniczny co najwyżej byłby troche b. żywiołowy od "You are not alone"
3
3%
Nie wierzę, ze Michael byłby w stanie jeszcze się wysilić na scenie
3
3%

Liczba głosów: 88

Awatar użytkownika
Norim

Post autor: Norim »

wapniak72 pisze: Na koniec wrzucam filmik kóry uswiadomił mi, iż MJ sie zestarzał:
dancing machine 2001
Nie wiem co masz do tego filmiku... nie zapominaj ze to ta sama uroczystosc na ktorej Michael swietnie wykonal "Billie Jean", mysle ze w "Dancing machine" po prostu zrezygnowal z rozbudowanej choreografii na rzecz spiewania na zywo, a nie z playbacku... a poza tym dodam jeszcze raz ze akurat na tej imprezie pokazal ze jest jeszcze w swietnej formie..

Pozdrawiam ;)
because GirlllzzZz just wanna have fUn !!
Awatar użytkownika
Arnie60

Post autor: Arnie60 »

Ja też nie wiem co masz do tego filmiku Michael zaprezentował się tu świetnie
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

Coś faktycznie nie trafiony ten filmik, bo wykonanie super;)

Chociaż być może dzięki temu uzyskaliśmy argument, że Michael jeszcze "może" nie tylko tańczyć, ale i śpiewać.
Awatar użytkownika
wapniak72

Post autor: wapniak72 »

Ja widze to inaczej, a ruchy MJ`a na tym filmiku sa flegmatyczne. Moje zdanie!
Obrazek
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

A tak w ogóle to teraz Michael mi się wydaje jakiś bardziej ruchliwy i pewny siebie niż kiedykolwiek.Kiedyś poza scena był powolny i nieśmiały a teraz tryska energią.
Obrazek
Awatar użytkownika
Lilith

Post autor: Lilith »

Kod: Zaznacz cały

A tak w ogóle to teraz Michael mi się wydaje jakiś bardziej ruchliwy i pewny siebie niż kiedykolwiek.Kiedyś poza scena był powolny i nieśmiały a teraz tryska energią.
Hehe, byle tylko teraz nie było na odwrót: poza sceną żywioł, a na scenie apatia :-/
Tak na marginesie: zawsze dziwiło mnie, jak to możliwe, że ten spokojny, flegmatyczny Miachel z wywiadów odstawia na scenie takie show... :dance:
A co do tego filmiku: Michael faktycznie jest średnio ruchliwy, ale zapewne musiał zachować resztki energii na wykonanie piosenki live...., zatem w tym wypadku ma moje rozgrzeszenie glupija

A powracając do głównego wątku tematu: nie potrafię sobie wyobrazić Michaele robiącego obecnie jakieś choreograficzne show na taką skalę jak kiedyś. Pewnie coś zatańczy, ale wydaje mi się, że to może być tylko małe co nieco...Niestety.
ps. Chyba, że przez te lata wyciskał kilogramy na siłowni, uprawiał jogging, pływał i jeździł na rowerze....Wierzycie????
"Nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit"
/nie byłoby wielkiego geniuszu bez domieszki szaleństwa/
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

nie porównujcie roku 2001 do 2007, bo to już jakby nie było 6 lat.

przez 6 lat w tym wieku już starzenie przebiega gwałtowniej.

wątpie w powrót Majkela na scene taneczną.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Lilith pisze:Chyba, że przez te lata wyciskał kilogramy na siłowni, uprawiał jogging, pływał i jeździł na rowerze....Wierzycie????
No bez przesady... Michael nie musi wyciskać kilogramów na siłowni, biegać, pływać i jeździć na rowerze , żeby nadal mógł być w dobrej formie. Myślę, że wystarczy, iż uda mu się wyjść z depresji, która ponoć ostatnio go dotknęła (przed występami publicznymi) i wszystko dojdzie do normy...
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Norim

Post autor: Norim »

wiecie co, wlasciwie uswiadomilem sobie ze "pięćdziesiątka" to w gruncie rzeczy żaden wiek... jest tylu artystów i nie tylko ktorzy na prawde grubo grubo po 50-tce są niewiarygodnie sprawni, a przecież Mike zawsze tryskal niespozytą energią wiec nie ma podstaw by wątpic w jego sprawnosc.. przyznam wam sie ze w ankiecie zaznaczylem odpowiedz drugą od góry, ale gdybym mogl cofnąc czas to zaznaczyl bym tą najoptymistyczniejszą, przeciez jak bys ie zastanowic to taniec Mike'a nie jest jakims skrajnie akrobatycznym wyczynem, to głownie praca nóg...

Dzieki po czesci Wam, jestem juz nei tylko wierzący ale i pewny ze Michael jeszcze przez dlugie lata bedzie wielkim estradowcem... Kocham Cię Michael, WRÓĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
because GirlllzzZz just wanna have fUn !!
Awatar użytkownika
Lilith

No bez przesady... Michael nie musi wyciskać kilogramów na siłowni, biegać, pływać i jeździć na rowerze , żeby nadal mógł być w dobrej formie
A ja nie znam nikogo kto miałby na karku 50tkę i dobrą formę, na którą nie trzeba pracować.
ps.Zależy jeszcze co masz na myśli mówiąc dobra forma...chociaż szczerze to nie chce mi się już roztrząsać tego tematu...ja już się wypowiedziałam.
Chocolate

Post autor: Chocolate »

Tak czytając Wasze opinie naszła mnie pewna myśl. Tak naprawdę dla mnie nie ma znaczenia czy Michael wyjdzie na scene i zatańczy. Wszyscy wiemy jaki MJ ma niesamowity głos i moim zdaniem ten głos z roku na rok staje się coraz lepszy. Przynajmniej ja tak sądze, bo mi się strasznie podoba, jest bardziej dojrzalszy niż za czasów np. Thriller'a. Dla mnie on już nic nie musi, to jest mój idol i uszanuję jeżeli nie będzie chciał występować. A co do tego czy mógłby zatańczyć. Sądzę, że jeżeli człowiek czegoś bardzo chce to potrafi. Jak wiemy Michael kocha tańczyć, zawsze był wysportowany i sądze, że mógłby. Ale nigdy nic nie wiadomo. Nie wiemy w jakiej formie teraz jest, bo przecież miał długą przerwę. Mam tylko nadzięję, że jeszcze będziemy mieli miłą niespodziankę. Teraz to ja tylko czekam na nową płytkę, bo chcę wkońcu usłyszeć jego głos ;-)
somewhere
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Lilith pisze:
No bez przesady... Michael nie musi wyciskać kilogramów na siłowni, biegać, pływać i jeździć na rowerze , żeby nadal mógł być w dobrej formie
A ja nie znam nikogo kto miałby na karku 50tkę i dobrą formę, na którą nie trzeba pracować.
ps.Zależy jeszcze co masz na myśli mówiąc dobra forma...chociaż szczerze to nie chce mi się już roztrząsać tego tematu...ja już się wypowiedziałam.
A ja myśle że Michael dalej tanczy.A taniec jest świetna gimnastyka dla całego ciała,zdrowszą niż wyciskanie na siłowni.
Obrazek
Awatar użytkownika
Lilith

A ja myśle że Michael dalej tanczy
Oby... :dance: Zresztą kiedyś się okaże...Ja mu życzę dużo siły i chęci...
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Tak, zaznaczyłam pierwszą odpowiedź.
Przecież MJ da radę o co wogóle się rozchodzi. ??? nenene
مايكل جاكسون
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

chyba jak sie cofnie w czasie...
ObrazekObrazek