Linki / streszczenie z 02. 06.

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Normalnie płakać mi sie chce jak patrze na te fotki.........tak strasznie współczuje michaelowi.....widać wyrażnie na jego twarzy ból.......ogromny ból w sercu i straszne nerwy.Zreszta po wszystkich to widac bo i rodzice i bracia też nie są uśmiechnięci.Wierze w to ze michael bedzie uniewinniony .........a ten dzień uczcze jak żaden inny ostatnio hehehe.Tak sie napije że masakra,bede się darł w że mnie połowa ulicy usłyszy i tak rozpierdziele muzyke michasia że sąsiedzi popadają........

Jeszcze odnossnie fanów.........wspaniali ludzie,widac jak bardzo kochaja michasia....szkoda ze my nie mamy tak blisko do santa maria heheh bo na pewno wszyscy byśmy tam gromadnie byli.Mam również nadzieje że na proces w ten ostatni już dzień chociaz kto wie kiedy to bedzie........przyjedzie masa fanów.......to byłoby cos cudownego.już sobie wyobrażam jak bym sie tam wydzierał ......

póki co cały czas ogarnia mnie napiecie i niepewnośc bo nie wiem co by było gdyby........ale uspokuj sie paweł bo tak na pewno nie będzie.......
Zablokowany