3.6.05 - sąd

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

kiedy Mez skończy dziś swoją mowę, oskarżenie będzie mogło jeszcze raz dojść do głosu (no ile można? :smutek: ), a potem ława podejmie decyzję. Ale nie jest pewne czy jeszcze dziś uda im się zdecydować.
Awatar użytkownika
Jacksonka

Post autor: Jacksonka »

Rany!!!Az cała sie trzęse jak przychodzi mi na myśl,że dzis moga powiedzieć co i jak...
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

PAulina (big fanka) pisze:
Jacksonka pisze:Janet to jak by chyba troszeczke no.... przytyła.... ,albo tylko tak na tych fotkach wyszła
Janet jest z natury "puszysta" :-)
"puszyste" jest piekne! :party:

...a co do wyroku: nie no..chyba dziś to by bylo za wczesnie :nerwy: niech ława chociaz poudaje, ze mysli... chociaz..jak maja go uniewinnic to niech to zdrobia natychmiast - dobrze ze mamy sklepy calodobowe to sie da po szampana wyskoczyc i o "zerowej" :smiech:

...pzdr
siadeh_puszysta_pani_ :happy:
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
MiDaa

Post autor: MiDaa »

:) strasznie goraco sie robi,uh!!!!!!!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Jacksonka

Post autor: Jacksonka »

Własnie mówili o MJ w Faktach na TVN,ale nie było to za bardzo pozytywny komentarz :rocky: Teraz co raz bardziej sie denerwuje tym wyrokiem :nerwy: Naprawde siedze jak na szpilkach!!!
Speechless

Post autor: Speechless »

widzialem - mowili ze wielki wplyw na przysieglych wywarla mowa koncowa prokuratora hehe durne pały - wlasnie mowa Meza wywarla wielkie wrazenie pisali na foxie lub cnn nie pamietam bo podwazyl on wszystkie oskarzenia ktore zonen przyplątał - na abc czytalem ze Mez podczas dzisiejszej mowy koncowej pokazal 30 min video jak MJ spedza czas z dziecmi i mowi ze nie moglby zrobic niczego zlego itp.
Ostatnio zmieniony pt, 03 cze 2005, 20:23 przez Speechless, łącznie zmieniany 1 raz.
Speechless

powiem tak moze to głupio zabrzmi ale - bez względu na to jaki wyrok zapadnie oddaje hołd temu wielkiemu człowiekowi, który odwalił niezły kawał dobrej roboty

Obrazek
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

a na CNN właśnie mówili, że niedługo ława zacznie się naradzać, ale najprawdopodobniej nie skończy dziś, bo jest ego zbyt dużo. Facet mówił jeszcze, że Zonen dał silną mowę końcową i podkreślił wszystkie najwazniejsze punkty, ale Mez też był świetny, więc naprawdę ciężko cokolwiek powiedzieć na temat tego kto wygra (my wiemy ;-) ).
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

...a ja własnie przeczytałam cos takiego:

"SANTA MARIA, California (CNN) -- Michael Jackson made an on-time arrival for the conclusion of closing arguments in his child molestation trial Friday, despite having visited a hospital near his Neverland Ranch Thursday.

Just why Jackson visited the Santa Ynez Valley Cottage Hospital in Solvang was not clear. The hospital would confirm only that he visited the facility Thursday, was not admitted and left after treatment."

Wie ktos coś wiecej? Cos moze mówili? Boze jak ja nienawidze nie mieć porządnych programów informacyjnych :zly:

...pzdr
siadegh_niedoinformowana_

* * *
Speechless

mowili ze byl w szpitalu z objawami grypy
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Właśnie oglądałam wyjątkowo przychylną MJ’owi relacje na BBC WORLD. Skupiano się na fanach szczególnie z Anglii i o dziwo nie podkreślano, że prokuratura miała silną mowę jak to czynią na większości stacjach. Podeszli do sprawy dość obiektywnie. Mam nadzieję że tak będą trzymać bo z nimi to było różnie.
MiDaa pisze: Obrazek
Janet jak zwykle piękna :-)
Awatar użytkownika
Agata**

Post autor: Agata** »

Co, jeszcze dziś werdykt? Nie, no proszę Was.. Ja nie jestem przygotowana psychicznie jeszcze, to tak z zaskoczenia, przecież w przyszłym tygodniu ma być, boże aż pisać nie mogee, cała się trzęsę.. Nie no ja chyba panikuje- Agata uspokój się natychmiast !
Ostatnio zmieniony pt, 03 cze 2005, 21:02 przez Agata**, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Speechless pisze:mowili ze byl w szpitalu z objawami grypy
Wszystkie objowy chorób MJa podciagaja pod grypę, a ja myslę, ze to "tylko" nerwy... :smutek:

...pzdr
siadeh_

* * *
Speechless

na Foxnews zdjecie MJ podczas przerwy...

Obrazek

oczekuje na wyrok...
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Blanca pisze:Co, jeszcze dziś werdykt? Nie, no proszę Was.. Ja nie jestem przygotowana psychicznie jeszcze, to tak z zaskoczenia, przecież w przyszłym tygodniu ma być
A ja mam cichą nadzieję, że koniec już dziś (co jednoznacznie oznaczałoby, że MJ rzeczywiście jest "czysty", bez żadnych różnych dyskusji...), bo mam dosyć tego całego procesu... Gdyby były jeszcze różne zeznania świadków obrony to jeszcze bym wytrzymał - ale teraz? ;)
Zablokowany