MMarjory pisze:tylko proszę was, uważajcie z tą manifestacją... tyle się ostatnio słyszy o tym co policja wyprawia, o mój Boże, boję się o was!
Właśnie! Wczoraj policja w Warszawie pomagała nielegalnej manifestacji zboczeńców i dewiantów, a zachowała się nie w porządku w stosunku do wspaniałej Młodzieży Wszechpolskiej, dumnie krzyczącej "pederaści", "pedały" i "won do domu". Polska dla Polaków, nie dla dewiantów, chcących specjalnych praw! Hahahah...
Liga rządzi, Liga radzi, Liga nigdy nas nie zdradzi!
A tak na serio, to chyba nie ma się czego bać, bo my nie jesteśmy agresywni (chyba :> ).
A co do manifestacji, to od której do której mniej więcej planowana ona jest? Powiedzmy, że zdążyłbym się ze wszystkim uporać, najwyżej wcześniej bym wrócił na poloneza...
Trudno mi w tej chwili odpowiedzieć na pytanie dokladnie od ktorej do ktorej, bo tak naprawde nie wiadomo czy WOGÓLE Mysle - i jest to moje spostrzeżenie wynikajace z analizy propozycji osob się zglaszających-, ze najlepszy okres to godziny 17-19 - taki przedział pojawia się najczesciej... pank- pasuje Ci?
...pzdr
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
Ja jestem Ciekaw ile tym razem będzie Sobowturów? oczywiście oprucz Kasi I Mnie? tzn. jeszcze się zastanawiam jak dokałdnie sie ubrać, ale wychodzi mi tylko na razie to co pisałem, czyli: Mokasyny, krótkie spodnie (Jinsy) czarne(niestety troszke przytarte) albo skombinuję sponie gratiturowe, białe skarpetki, koszula biała z opaską Czarną na Prawej ręce no i taniec.
Niestety nie mam żadnego jeszcze mundurku MJ'owskiego dla tego też nie mam jak założyć swojego Kapelusza Czarnego, bo to nie będzie wtedy ten strój koncertowy MJ'a z piosenki Man in the Mirror z konceru angerous. gdybym miał czarną koszulę wtedy wziął i załozył bym strój Blac or White tylko w tym momęcie potrzebuje właśnie koszulę Czarną, której nie mam:( No ale nic, mam nadzieję, że to wystarczy..:/
Ostatnio zmieniony pn, 13 cze 2005, 20:01 przez Mike, łącznie zmieniany 1 raz.
MMarjory pisze:tylko proszę was, uważajcie z tą manifestacją... tyle się ostatnio słyszy o tym co policja wyprawia, o mój Boże, boję się o was!
W zeszłym roku, panowie policjanci, którzy nas ochraniali byli FANTASTYCZNI.
Ponoć jeden z nich zgłosił się na ochotnika, bo.... lubi Michael'a
Bez obaw- my nie bandyty, żeby nas pałować
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Mike pisze:Ja jestem Ciekaw ile tym razem będzie Sobotwurów? oczywiście oprucz Kasi I Mnie? tzn. jeszcze się zastanawiam jak dokałdnie sie ubrać,
Mike, ja Cię proszę, ja Cię BŁAGAM....
Skup swoją energię na tym, żeby manifestacja się WOGÓLE odbyła, a nie martw się swoimi białymi skarpetkami....
Ja wiem, że "good look" to istotna sprawa, szczególnie dla osób publicznych, ale naprawdę jest wystarczająco dużo spraw, nad którymi trzeba się zastanowić.
Wygląd stawiam gdzieś na końcu....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Mike pisze:Ja jestem Ciekaw ile tym razem będzie Sobotwurów? oczywiście oprucz Kasi I Mnie? tzn. jeszcze się zastanawiam jak dokałdnie sie ubrać,
Mike, ja Cię proszę, ja Cię BŁAGAM....
Skup swoją energię na tym, żeby manifestacja się WOGÓLE odbyła, a nie martw się swoimi białymi skarpetkami....
Ja wiem, że "good look" to istotna sprawa, szczególnie dla osób publicznych, ale naprawdę jest wystarczająco dużo spraw, nad którymi trzeba się zastanowić.
Wygląd stawiam gdzieś na końcu....
Tak,Kasiu zdecydowanie masz rację, tylko wiesz z Natury jestem Professionalistą, Perfekcjonistą i patrzę na każdy szczegół, nic nie może mi przelecieć przed oczyma, dla tego też taniec Michaela udoskanalam ciągle i staram się jak najlepiej pokazać Kopię oryginału, dla tego idę w stronę Aktorstwa, choć już jestem Aktorem Nieprofessionalnym w Agencji oczywiście. A co do Manify. to jestem Opytymistą- I wszystko jasne Kasiu mam nadzieję..:)
Wszyscy jesteśmy niezmiernie szcześliwi z powodu werdyktu jaki zapadł .Jednak to dopiero początek batalii o dobre imię Michaela. Ponad 11 lat pomówień nie da się odrobić w jeden dzień. Teraz mamy niebywałą okazję przypomniec wszystkim o niewinności i ewentualnie wykrzyczec wszystkie krzywdy Obecnie ( z tego co wiem) jest zdeklarowanych 22 osób na manifestację . To za mało .ludzie teraz mamy przewage ,trzeba to wykorzystać . Bierzecie się w garśc ,potrzeba jeszcze troche osób !!!!
Ja bym chciał Manifestować 2 więcej nawet niż było na pierwszej, bo im więcej teraz będzie od poprzedniej tym większy szok dla Mediów. Powiedzą wtedy było ich ok. 30 dziś ich było ok. 40 bądź więcej, czy to nie ładnie brzmi?
Ja bym przyjechała na pewno i deklaruję pomoc (może składkę pieniężną?- kasy nigdy za wiele), ale gdyby cała impreza odbyła się najpóźniej około 3 po południu, w przeciwnym wypadku musiałabym brać hotel, co w obecnym czasie jest całkowicie wykluczone...( ja po prostu muszę w tym samym dniu wrócić do Kielc, a pociąg mam o 18..).. ech..
Blanca pisze:Ja bym przyjechała na pewno i deklaruję pomoc (może składkę pieniężną?- kasy nigdy za wiele), ale gdyby cała impreza odbyła się najpóźniej około 3 po południu, w przeciwnym wypadku musiałabym brać hotel, co w obecnym czasie jest całkowicie wykluczone...( ja po prostu muszę w tym samym dniu wrócić do Kielc, a pociąg mam o 18..).. ech..
Uśmiechnij się serdecznie do kogoś z wawy a może hotelik sobie znajdziesz ;)
Willy pisze:Po konsultacjach na lini THRILLER - Mazi - Willy stwierdzam ,że też sie zjawię.
P.S. Billie wysłała mi dziś maila że też ma zamiar się pokazać, oprócz tego będzie jeszcze jeden koleś z Wawy.
no to z Poznania wyjedzie wesoły autobusik Chociaż sceptycznie się nastawiłem w związku z ilością fanów teraz po ogłoszeniu wyroku nie mogę się soboty doczekać!
P.S.
No ludziska, pokombinujcie jeszcze trochę a może się spotkamy wszyscy w Wawie