Jak trafiłeś na forum MJPT
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Raczej celowo. Byłam ciekawa tak samego MJa, jak i ludzi ktorzy go słuchają. Okazało sie że takie forum o MJ jest i ma sie nieżle,ale zanim sie w ogole zarejestrowałam dość długo przeglądalam cale forum. I tak przeglądam..przegładam..przegładam.. ;]
Ostatnio zmieniony pt, 28 gru 2007, 23:24 przez Smooth_b, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja właściwie wiele czasu spędziłem czytając informacje na stronie MJPT, aż tu nagle (pewnego pięknego dnia ) doznałem olśnienia i (pewnym magicznym sposobem) zauważyłem odnośnik 'FORUM'.
(Wow... )
"-Co to tu robi?
-Wcześniej tego nie było.
-Może by kliknąć?"
Finału mojej 'niepełnosprytności' można się domyślić...
EDIT.
smooth_b - mamy nieźle zsynchronizowane zegarki (23:23)
(Wow... )
"-Co to tu robi?
-Wcześniej tego nie było.
-Może by kliknąć?"
Finału mojej 'niepełnosprytności' można się domyślić...
Zawsze mnie ciekawiło jak na Forum trafił ADMIN...Majkel pisze:Skąd ja się znalazłem... stworzyłem podstawę MJPT będąc jeszcze chyba na końcu szkoły podstawowej
EDIT.
smooth_b - mamy nieźle zsynchronizowane zegarki (23:23)
Majkel pisze:Super temat, bardzo mi się podoba i z dużą ciekawością wszystko czytam
Ja trafilam przez google,tzn.przez http://mjpolishteam.pl Tzn,najpierw weszlam na czata a tam pokierowano mnie na forum z wyrokiem,że już mnie tutaj specjaliści zmajkelizują I udało się :)
- Jacksomanka
- Final Cloud
Celowo z poprzedniej wersji forum, a na poprzednia wersje z wersji zupelnie pierwotnej. A na wersje pierwotna forum? Sama juz nie pamietam, ale bylam swiadkiem gdy postow bylo sztuk kilka i z czasem zaczelo sie to wszystko rozkrecac. Stare dzieje Bylo to tak dawno temu, ze naprawde nie pamietam jak dotarlam do pierwszej wersji forum, ale niejasno kojarzy mi sie z tym faktem Buszmen
Szukałam informacji o vitiligo i znalazłam je na forum. Później szukałam jeszcze innych informacji na temat MJ'a i w końcu się zalogowałam. :)
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
ja szukalam informacji o Michaelu w Googlach i wyskoczyla stronka www.mjpolishteam.pl i poprostu weszlam na forum poczytac z ciekowawosci
bardzo mi sie spodobalo i dolaczylam
bardzo mi sie spodobalo i dolaczylam
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
Hm... fajny temat
Ja na forum znalazłam się troche przypadkiem, a troche nie.
Kilka lat temu, kiedy dopiero odkrywalam Internet, na jakiejs stronie skupiajacej fanów MJa ze swiata poznałam kolege z Warszawy. Spotkalismy sie i - siedząc przed monitorem komputera oraz zajadając lody waniliowe - ropoczelismy snuc marzenia o jakims spotkaniu fanów z Polski. Od slowa do słowa i postanowiłam zorganizowac pierwsze MJOWISKO Kolega (ciekawa jestem co sie dzieje z Czarkiem... ) podal mi strone Rafała jako źrodlo informacji o fanach MJa w Polsce. Kiedy weszłam na forum (wtedy jeszcze wersja Buszmena) była na nim nie wiecej niz 10 osób! Teraz to sie wydaje niemal niemozliwe. Weszlam... i zostalam... a fanów było coraz więcej i więcej...
...pzdr
siadeh_wzruszona_
Ja na forum znalazłam się troche przypadkiem, a troche nie.
Kilka lat temu, kiedy dopiero odkrywalam Internet, na jakiejs stronie skupiajacej fanów MJa ze swiata poznałam kolege z Warszawy. Spotkalismy sie i - siedząc przed monitorem komputera oraz zajadając lody waniliowe - ropoczelismy snuc marzenia o jakims spotkaniu fanów z Polski. Od slowa do słowa i postanowiłam zorganizowac pierwsze MJOWISKO Kolega (ciekawa jestem co sie dzieje z Czarkiem... ) podal mi strone Rafała jako źrodlo informacji o fanach MJa w Polsce. Kiedy weszłam na forum (wtedy jeszcze wersja Buszmena) była na nim nie wiecej niz 10 osób! Teraz to sie wydaje niemal niemozliwe. Weszlam... i zostalam... a fanów było coraz więcej i więcej...
...pzdr
siadeh_wzruszona_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Trafiłam tutaj raczej przypadkowo.
Od niedawna miałam podłączenie do internetu i tak z ciekawości buszowałam dzięki Google po różnych stronach o M.Jacksonie . Trafiłam na stronę Genius Michael Jackson a tam był dział Forum i link do Was.
Czytałam je przez dwa czy trzy miesiące i w końcu zdecydowałąm sie zarejestrować.
Od niedawna miałam podłączenie do internetu i tak z ciekawości buszowałam dzięki Google po różnych stronach o M.Jacksonie . Trafiłam na stronę Genius Michael Jackson a tam był dział Forum i link do Was.
Czytałam je przez dwa czy trzy miesiące i w końcu zdecydowałąm sie zarejestrować.
-
Ja tu trafiłam po śmierci Michaela. Nie ma jak refleks, nie?
Znalazłam jakoś przypadkiem link czy czyjąś reklamę złakniona ,,czegokolwiek o nim, byle dobrego''Potrzebowałam się wygadać i poznać innych fanów,a przede wszystkim Michaela - bo od małego wiedziałam kim jest, od pięciu lat widziałam w nim kogoś więcej, od trzech zaczęłam go słuchać. Nie nałogowo, dopiero powoloi odkrywałam jego geniusz. Potem bach! - i nie ma Michaela:-(
Teraz czuję się fanką, też dzięki temu forum. Uczę się od ludzi - wieloletnich fanów, który wiedzą o nim prawie wszystko.
No i jest git, tylko parę lat za póżno
Znalazłam jakoś przypadkiem link czy czyjąś reklamę złakniona ,,czegokolwiek o nim, byle dobrego''Potrzebowałam się wygadać i poznać innych fanów,a przede wszystkim Michaela - bo od małego wiedziałam kim jest, od pięciu lat widziałam w nim kogoś więcej, od trzech zaczęłam go słuchać. Nie nałogowo, dopiero powoloi odkrywałam jego geniusz. Potem bach! - i nie ma Michaela:-(
Teraz czuję się fanką, też dzięki temu forum. Uczę się od ludzi - wieloletnich fanów, który wiedzą o nim prawie wszystko.
No i jest git, tylko parę lat za póżno
,,Miał dom i rodzinę, spokojnie mógł żyć
Lecz często uciekał, by stanąć przed wami
By znów nabrać sił, by znów nabrać sił
Bo czasu miał mało, przeczuwał to(...)
[*]
Lecz często uciekał, by stanąć przed wami
By znów nabrać sił, by znów nabrać sił
Bo czasu miał mało, przeczuwał to(...)
[*]
- Oluksandra