Jak trafiłeś na forum MJPT

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Jak trafiłeś na forum MJPT

Celowo
36
20%
Na google jak czytałem o Michaelu Jacksonie
90
50%
Kumpel(-a)mi podał(-a)mi link do forum
18
10%
Przypadkowo
37
20%

Liczba głosów: 181

Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

Raczej celowo. Byłam ciekawa tak samego MJa, jak i ludzi ktorzy go słuchają. Okazało sie że takie forum o MJ jest i ma sie nieżle,ale zanim sie w ogole zarejestrowałam dość długo przeglądalam cale forum. I tak przeglądam..przegładam..przegładam.. ;]
Ostatnio zmieniony pt, 28 gru 2007, 23:24 przez Smooth_b, łącznie zmieniany 1 raz.
MJwodzuMJ

Post autor: MJwodzuMJ »

Ja właściwie wiele czasu spędziłem czytając informacje na stronie MJPT, aż tu nagle (pewnego pięknego dnia ;-) ) doznałem olśnienia i (pewnym magicznym sposobem) zauważyłem odnośnik 'FORUM'.
(Wow... glupija )

"-Co to tu robi?
-Wcześniej tego nie było.
-Może by kliknąć?"
Finału mojej 'niepełnosprytności' można się domyślić... :mj:

Majkel pisze:Skąd ja się znalazłem... stworzyłem podstawę MJPT będąc jeszcze chyba na końcu szkoły podstawowej
Zawsze mnie ciekawiło jak na Forum trafił ADMIN... :knuje:

EDIT.
smooth_b - mamy nieźle zsynchronizowane zegarki (23:23) :-)
Awatar użytkownika
Agaa

Post autor: Agaa »

Majkel pisze:Super temat, bardzo mi się podoba i z dużą ciekawością wszystko czytam :siesta:
:smiech:

Ja trafilam przez google,tzn.przez http://mjpolishteam.pl :-) Tzn,najpierw weszlam na czata a tam pokierowano mnie na forum z wyrokiem,że już mnie tutaj specjaliści zmajkelizują ;-) I udało się :)
♥ MJ
Obrazek
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

nie ma to jak google :) zawsze przydatne do odkrycia takiej strony :) przypadkowo przez google :D
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Awatar użytkownika
nikolka

Post autor: nikolka »

no jak wiekszosc google ;-)
wpisalam jakies haslo odnosnie Michaela i odrazu weszlam na forum.Strone glowna odkrylam dopiero pozniej :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Final Cloud

Post autor: Final Cloud »

Celowo ;-) Oczarowany muzyką Michael'a podążyłem szlakiem przeznaczenia do tego forum ^^
Cytat z mojego tematu powitalnego:
Final Cloud pisze:Bardzo lubię fora dyskusyjne więc chciałem znaleźć jakieś o M.J i znalazłem (dość szybko).Na początku nic nie pisałem tylko czytałem wasze dyskusje
thewiz

Post autor: thewiz »

Celowo z poprzedniej wersji forum, a na poprzednia wersje z wersji zupelnie pierwotnej. A na wersje pierwotna forum? Sama juz nie pamietam, ale bylam swiadkiem gdy postow bylo sztuk kilka i z czasem zaczelo sie to wszystko rozkrecac. Stare dzieje :happy: Bylo to tak dawno temu, ze naprawde nie pamietam jak dotarlam do pierwszej wersji forum, ale niejasno kojarzy mi sie z tym faktem Buszmen glupija
Awatar użytkownika
Kaarolcia

Post autor: Kaarolcia »

I ja również przez google =P A wszystko zaczęło się od nieprzerwanego słuchania " The Way You Make Me Feel" i "Black Or White" :happy: Potem zaczęłam o nim szukać wszelkich informacji i tak trafiłam do Was... :banan: :banan: :banan:
Awatar użytkownika
eworrra

Post autor: eworrra »

Szukałam informacji o vitiligo i znalazłam je na forum. Później szukałam jeszcze innych informacji na temat MJ'a i w końcu się zalogowałam. :)
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Awatar użytkownika
Lone star

Post autor: Lone star »

Fanem Michaela byłem od 8 roku życia. Niedawno postanowiłem poszperać w internecie czy są jakieś fajne strony o nim (polskie) i znalazłem Genius Michael Jackson, a potem to już wiadomo : podstrona forum i MJ Polish Team :-)
Obrazek
maryska17

Post autor: maryska17 »

ja szukalam informacji o Michaelu w Googlach i wyskoczyla stronka www.mjpolishteam.pl i poprostu weszlam na forum poczytac z ciekowawosci
bardzo mi sie spodobalo i dolaczylam ;-)
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Hm... fajny temat :-)
Ja na forum znalazłam się troche przypadkiem, a troche nie.
Kilka lat temu, kiedy dopiero odkrywalam Internet, na jakiejs stronie skupiajacej fanów MJa ze swiata poznałam kolege z Warszawy. Spotkalismy sie i - siedząc przed monitorem komputera oraz zajadając lody waniliowe - ropoczelismy snuc marzenia o jakims spotkaniu fanów z Polski. Od slowa do słowa i postanowiłam zorganizowac pierwsze MJOWISKO :-) Kolega (ciekawa jestem co sie dzieje z Czarkiem... :surrender: ) podal mi strone Rafała jako źrodlo informacji o fanach MJa w Polsce. Kiedy weszłam na forum (wtedy jeszcze wersja Buszmena) była na nim nie wiecej niz 10 osób! :smiech: Teraz to sie wydaje niemal niemozliwe. Weszlam... i zostalam... a fanów było coraz więcej i więcej... :-)

...pzdr
siadeh_wzruszona_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Agnes

Post autor: Agnes »

Trafiłam tutaj raczej przypadkowo.
Od niedawna miałam podłączenie do internetu i tak z ciekawości buszowałam dzięki Google po różnych stronach o M.Jacksonie . Trafiłam na stronę Genius Michael Jackson a tam był dział Forum i link do Was.
Czytałam je przez dwa czy trzy miesiące i w końcu zdecydowałąm sie zarejestrować.
Madame Tussaud

Post autor: Madame Tussaud »

Ja tu trafiłam po śmierci Michaela. Nie ma jak refleks, nie? :-/
Znalazłam jakoś przypadkiem link czy czyjąś reklamę złakniona ,,czegokolwiek o nim, byle dobrego''Potrzebowałam się wygadać i poznać innych fanów,a przede wszystkim Michaela - bo od małego wiedziałam kim jest, od pięciu lat widziałam w nim kogoś więcej, od trzech zaczęłam go słuchać. Nie nałogowo, dopiero powoloi odkrywałam jego geniusz. Potem bach! - i nie ma Michaela:-(
Teraz czuję się fanką, też dzięki temu forum. Uczę się od ludzi - wieloletnich fanów, który wiedzą o nim prawie wszystko.
No i jest git, tylko parę lat za póżno :-/
,,Miał dom i rodzinę, spokojnie mógł żyć
Lecz często uciekał, by stanąć przed wami
By znów nabrać sił, by znów nabrać sił
Bo czasu miał mało, przeczuwał to(...)
[*]
Awatar użytkownika
Oluksandra

Post autor: Oluksandra »

Ja też trafiłam to po śmierci Michaela przez zupełny przypadek, gdy czegoś szukałam i chyba nawet nie było to związane z Jacksonem.
Wcześniej wystarczyły mi informacje z różnych innych stron, ale teraz już wiem, że to forum to istna skarbnica wiedzy.
ODPOWIEDZ