MJowitek pisze:bo ja często mam pół doby włączone forum, chociaz na nim nie siedzę, i by było, ze jestem, a tak naprawdę, to mnie nie ma. Chociaż to w sumie nie ma większego znaczenia...
To nie jest Gadu-Gadu,
jesli przez 5 minut nic nie robisz na forum, tylko np. masz mje otwarte, ale sie po nim nie poruszasz to nie widac Cie wsrod uzytkownikow.
To co jest napisane, iz na liscie obecnych sa osoby,
ktore przez ostatnie 5 minut byly AKTYWNE na forum.
MJowitek pisze:EDIT: Haha, sygnaturki też zmienić nie mogę..No chyba, ze zrezygnnuję z wieku...
Hmm...Może to forum doszło do wniosku, że fani Michaela Jacksona wieku nie mają...
ale Ty kurcze w jakis niesamowicie 'humanistyczny' sposob postrzegasz komputer - az przerazajace :)
Nie mozesz zmienic, gdyz z data cos przestalo dzialac, wiec nic nie mozesz zmienic w profilu... ehhh na prawde mnie zadziwiasz.
Wiec zapewne jak usuniesz date z profilu to wszystko bedziesz mogla robic. Nie wiem czemu sie tak dzieje - nic nie zmienialem, wszystko bylo dobrze, a samo przestalo dzialac. Zajme sie tym w jakiejs wolniejszej chwili. Teraz tez nie jestem w domu. Nie wiem kiedy, zachrzan mam na max. Na razie jesli sie nie daje, a cos chcesz zmienic to usun date urodzin.
...