Maverick pisze:Vogue Hommes International is an international men's fashion magazine based in Paris, France, and L'uomo Vogue is the Italian men's version.
Czyli Włosi i Francuzi mają oddzielnie męski i damski Vogue. Michael w męskim włoskim wystąpi.
No, właśnie.....
Czy ktoś ma może dokładne i potwierdzone informacje, w czym, jakim i którym Vogue będzie Michael?
Osobiście się tym nie interesuję, więc na przykład informacja Maverick mnie zbiła z tropu zupełnie
Dobrze by było prosząc ludzi o przysługę, wiedzieć o co się tak naprawdę prosi
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Dzięki wszystkim za informacje
Nie ukrywam jednak, że najbardziej ucieszyło mnie info od dziny (:calus: )- chyba sobie jednak sama załatwię ten numer, bo jak pomyślę, że mam oddać swoje "mieć albo nie mieć" Włochom, to się trochę boję
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
M.Dż.* pisze:Dzięki wszystkim za informacje
Nie ukrywam jednak, że najbardziej ucieszyło mnie info od dziny (:calus: )- chyba sobie jednak sama załatwię ten numer, bo jak pomyślę, że mam oddać swoje "mieć albo nie mieć" Włochom, to się trochę boję
Kasiu, zrób wcześniej rozeznanie u siebie w empiku czy na pewno sprowadzają ale myślę, że jeśli jest we Wrocławiu to u Ciebie tym bardziej. ;)
Warto wcześniej pytać o magazyn, bo pewnie wielu egzemplarzy nie sprowadzą.
viva201, jeśli masz możliwość rozejrzyj sie w empiku w Twojej miejscowości lub w okolicach na pewno też będziesz miała szansę kupna. :)
Ja mam w ogóle nadzieję, że empik nie zawali sprawy z październikowym numerem Vogue.
Włosi przetłumaczą to na angielski a my na polski.
Trochę głuchy telefon, ale zawsze.
Poza tym myślę, że znajdzie się pare osób, które będą w stanie przetłumazcyć z włoskiego od razu na polski.
Abo chociaż jako tako, na przykład ja, Kasia...i kto tam jeszcze?
Zrobi się.
dzina pisze:Kasiu, zrób wcześniej rozeznanie u siebie w empiku czy na pewno sprowadzają ale myślę, że jeśli jest we Wrocławiu to u Ciebie tym bardziej. ;)
Warto wcześniej pytać o magazyn, bo pewnie wielu egzemplarzy nie sprowadzą.
Tak właśnie zamierzam zrobić
viva201, na PW poproszę, bo ja o ile to będzie możliwe, będę chciała załatwić to przez warszawski Empik
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
no a ja mam wiadomość taką iż dziś byłam w EMPIKU i pytałam sie o gazetke , pani grzecznie sie zapytała co tam ma być bo tylko w dniu dzisiejszym pytało sie z 10 osób o nią !!! No w szoku jestem takie zainteresowanie , kto by pomyślał ......
Zapytała sie czy będzie jakiś specjalny dodatek ... aa ja jej nato ze nie tylko że od uniewinnienia bedzie pierwsza sesja zdjęciowa Michaela Jacksona . No i musze wam powiedzieć iz pani bardzo miła była i powiedziała że rozumie i postara sie mi odłożyć ten numer jak on tylko dojdzie bo ma przyjść .......... jeden egzemplarz