"...który coś myśli." - dobre

"...nazwał mister dżordż" - haha, geenialnie xD na pewno by się ucieszył

Urocze xD Jaaaka piękna przyszłość...majkelzawszespoko pisze:razem byśmy gotowali obiady, oglądali tv i chodzili na spacery...

Urocze xD Jaaaka piękna przyszłość...majkelzawszespoko pisze:razem byśmy gotowali obiady, oglądali tv i chodzili na spacery...
okussa pisze:takie moje mini zoo;pIsis pisze:"tyle?" hihi, caaały zwierzyniec xD Noo, bardzo sympatyczna "kolekcja" :P :P
Moja mama zawsze chciała mieć małpkę.majkelzawszespoko pisze:kupie sobie małpke.
jaki ty miałaś zwierzyniec jezuniu!!!!!!!!eworrra pisze:Moja mama zawsze chciała mieć małpkę.majkelzawszespoko pisze:kupie sobie małpke.![]()
Ja w chwili obecnej mam tylko psa, a 3 dni temu zdechła moja złota rybka Maniana, którą dostałam na urodziny... :(
Kiedyś miałam świnkę morską, dostałam ją od mojej mamy na Mikołajki jak miałam 7 lat. Kiwi żyła 9 lat. Zdechła śmiercią tragiczną...mój pies ją ukatrupił... :/
Natomiast u mojego taty miałam kraba, później namówiłam go na mysz, kiedy zdechła ojciec powiedział, że już nic więcej mi nie kupi, ale namówiłam go na królika. ;)
Wszystkie moje zwierzęta oprócz kraba miały imiona nieadekwatne do swojej płci...![]()
Świnka(on) - Kiwi, Krab(on-tylko tu się zgadzało) - Kinkier, Mysz(ona)-Stuart, Królik(ona) - Baluś, Pies(ona) - Tofi
Na szczęście nie wpłynęło to negatywnie na ich osobowość ;p
majkelzawszespoko pisze:jak będe miał swoje mieszkanie, to kupie sobie małpke.
taką małą jak ace ventura miał.
: )
oznacza to ze jestem posiadaczka 3 futerkowych wyploszy, zwanych potocznie kotami o umaszczeniu 'niebieskim'...milutkie i drapiace :DSmooth_b pisze:cóż to znaczy? :)