To nie moze byc koniec !! :(

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Kermitek

Post by Kermitek »

kate wrote:
a tego i tak nie dostanie w najlepszym wypadku to on tego uzyje jako papier toaletowy
No to po co chcesz pisać? :wariat: Możesz napisać, dać nam do przeczytania, każdy kto będzie chciał doda coś od siebie; przetłumaczymy i wyślemy! Spróbować można...
Boze zgadzam sie kete niech daje go tutaj kazdy dopisze co chce potem troche zredagujemy by brzmialo z sensem przetlumaczy sie i wysle ..Nie wolno sie podawac
PS przed chwila jakis dupek przesulal mi denna wiadomosc przez gg .Kazalam mu spadac na drzewo .Podszyl sie pod fana i osmielil sie mnie od K* wyzywac !
Popsul mi chumor na caly dzien. Niech go Uwazajcie podszywa sie pod fana nenene
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
maartynka

Post by maartynka »

ale jakos sie do tego nie napalacie
Ps" trzeba bylo mu powiedziec zeby sie nazar bigosu
MMarjory

Post by MMarjory »

Ja mam mieszane uczucia. Myślę, że MJ powinien teraz dużo opoczywać i dbać bardziej o siebie. Poza tym wszyscy wiemy, że Polska to nie sa w 100 % Jego fani glupija . Wystarczy spojrzec na nasze media i inteligentnych inaczej komentujących. Nie narażałabym Michaela na taki stres choćby kosztem zobaczenia i usłyszenia Go na żywo. Nasz kraj ma wyrobioną opinię na temat całej sprawy, a wyrobioną przez kogo? Przez media z chorą wyobraźnią :wariat:
Michael w Polsce? Nie, przynajmniej jeszcze nie teraz.
Invincible

Post by Invincible »

Ledwie się proces skończył, a Wy już tak dużo od niego wymagacie. Na razie trzeba się cieszyć, że wszystko dobrze się skończyło i może jednak dać mu najpierw dojść do fizycznej i psychicznej równowagi po tym cholernym koszmarze
Image
Post Reply