CD Thriller: 25 Anniversary Japanese Single... [koment.]
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Hm, jak dostaniesz emiala z potwierdzeniem złożonego zamówienia, to tam dostaniesz wszystkie potrzebne dane do przelewuMandey wrote: Zamówiłem, tylko że kurka w pole ulica w przelewie wpisałem "brak" bo nie chciało mi przelewu zrobić. Co tam wpisałeś Abe?
Bo ogólnie oni nie podają ulicy.
Kurka mam nadzieję że dobrze zrobiłem
Żona wściekła
Ja zadowolony na maxa...tylko czekać!

...dla tego wole kupić w FaN.plZAQ84 wrote:Hm, no wygląda to fajnie, ja zdecydowałem się na kupno poprzez eBay bezpośrednio od gościa z Japonii, bo wychodzi ok. 50 zł taniej, teraz będę mógł sobie porównać, czy przyjdzie (jeśli w ogóle przyjdzie) to co powinno
Jak nie, to trzeba będzie chyba kupić na fan.pl

..na pewno tak się stanieoddyssey wrote:No Ejbie (Abe-ie) - masz już swoje Jacksony, teraz trzebabędzie zrobić uczciwy odsłuch , a pewnie, niech sąsiedzi drżą z wrażenia (i basu) :)))

Łoooooj...Abe wrote:Hm, jak dostaniesz emiala z potwierdzeniem złożonego zamówienia, to tam dostaniesz wszystkie potrzebne dane do przelewu
To dałem pupy

Bo posłałem wszystko tak jak w mailu tylko bez ulicy gdzie wpisałem "brak"
Eh, chyba będzie dobrze, grunt że kasa poszła i tytułem co najważniejsze.
ps. Tak to jest jak się łapska trzęsą

Ale prawdę mówiąc ta imitacja winyli, foliowe koperty no i japońskie krzaczki robią potężne wrażenie, nie ma co... :p
Ja osobiście uwielbiam takie pierdółki :D
Ale tym razem nie ośmielę się torturować takich płyt w Cool Edit-cie ; jak się zobaczy jakieś nieprawidłowości to się czlowiek zrazi jeszcze :))
Ja osobiście uwielbiam takie pierdółki :D
Ale tym razem nie ośmielę się torturować takich płyt w Cool Edit-cie ; jak się zobaczy jakieś nieprawidłowości to się czlowiek zrazi jeszcze :))
No to ja też się pochwalę
Jak już tu pisałem, ja zdecydowałem się na zakup bez pośredników poprzez ebay, przez co zaoszczędziłem kilkadziesiąt złotych. A oto jak prezentuje się mój zestawik:

Jedyną rzeczą, która mnie zdziwiła jest fakt, że wszystkie 6 singli ma wkładkę ze zdjęciem, a po drugiej stronie tekst utworu i płyta jest w kartoniku z wyciętym na środku otworem, natomiast TGIM ma cały kartonik, a tekst jest wrzucony na osobnej karteczce.

Sama przesyłka świetnie zapakowana, a jeśli chodzi o czas dostawy to było to UWAGA 5 dni!!! Niekiedy na krajową przesyłkę trzeba dłużej czekać
Szkoda tylko, że na dzień dzisiejszy nie wystawia już ten sprzedawca tego boxa, bo cenę miał rzeczywiście konkurencyjną.
Dlatego radzę się spieszyć niezdecydowanym, bo ubywa ofert sprzedaży, a nakład ponoć wyczerpany...
PS. Wie ktoś, ile wytłoczono sztuk tego boxa?

Jak już tu pisałem, ja zdecydowałem się na zakup bez pośredników poprzez ebay, przez co zaoszczędziłem kilkadziesiąt złotych. A oto jak prezentuje się mój zestawik:

Jedyną rzeczą, która mnie zdziwiła jest fakt, że wszystkie 6 singli ma wkładkę ze zdjęciem, a po drugiej stronie tekst utworu i płyta jest w kartoniku z wyciętym na środku otworem, natomiast TGIM ma cały kartonik, a tekst jest wrzucony na osobnej karteczce.

Sama przesyłka świetnie zapakowana, a jeśli chodzi o czas dostawy to było to UWAGA 5 dni!!! Niekiedy na krajową przesyłkę trzeba dłużej czekać

Szkoda tylko, że na dzień dzisiejszy nie wystawia już ten sprzedawca tego boxa, bo cenę miał rzeczywiście konkurencyjną.
Dlatego radzę się spieszyć niezdecydowanym, bo ubywa ofert sprzedaży, a nakład ponoć wyczerpany...
PS. Wie ktoś, ile wytłoczono sztuk tego boxa?
ZAQ
Naprawili mi cyfrówkę (porządnie) więc... też się pochwalę
Mam Single!

Wydawnictwo jest niesamowite! Warto było!

Poniżej singiel "Billie Jean" rozpakowany na części

Wydawnictwo zawiera także książeczkę. Teksty do każdego kawałka zawartego na płytach, plus opis dyskografii Michaela!

... A tak uzupełnia się to z "Thriller 25"

Wbrew pierwotnym zapowiedziom na singlu do "P.Y.T. (Pretty Young Thing)" nie pojawił się żaden nowy remix "Working Day And Night". Na płytce jest wersja z longplaya "Live!" THE JACKSONS. Troszkę to dziwne bo "Things I Do For You" jest na pudełku wyraźnie z dopiskiem "Live", a przy wyżej wspomnianym tego brakuje.

Mam Single!

Wydawnictwo jest niesamowite! Warto było!

Poniżej singiel "Billie Jean" rozpakowany na części

Wydawnictwo zawiera także książeczkę. Teksty do każdego kawałka zawartego na płytach, plus opis dyskografii Michaela!

... A tak uzupełnia się to z "Thriller 25"

Wbrew pierwotnym zapowiedziom na singlu do "P.Y.T. (Pretty Young Thing)" nie pojawił się żaden nowy remix "Working Day And Night". Na płytce jest wersja z longplaya "Live!" THE JACKSONS. Troszkę to dziwne bo "Things I Do For You" jest na pudełku wyraźnie z dopiskiem "Live", a przy wyżej wspomnianym tego brakuje.
Last edited by Mandey on Tue, 16 Dec 2008, 21:27, edited 1 time in total.