CD Thriller: 25 Anniversary Japanese Single... [koment.]

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

oddyssey

Post by oddyssey »

No Ejbie (Abe-ie) - masz już swoje Jacksony, teraz trzebabędzie zrobić uczciwy odsłuch , a pewnie, niech sąsiedzi drżą z wrażenia (i basu) :)))
Abe

Post by Abe »

Mandey wrote: Zamówiłem, tylko że kurka w pole ulica w przelewie wpisałem "brak" bo nie chciało mi przelewu zrobić. Co tam wpisałeś Abe?
Bo ogólnie oni nie podają ulicy.
Kurka mam nadzieję że dobrze zrobiłem
Żona wściekła
Ja zadowolony na maxa...tylko czekać!
Hm, jak dostaniesz emiala z potwierdzeniem złożonego zamówienia, to tam dostaniesz wszystkie potrzebne dane do przelewu ;-)

ZAQ84 wrote:Hm, no wygląda to fajnie, ja zdecydowałem się na kupno poprzez eBay bezpośrednio od gościa z Japonii, bo wychodzi ok. 50 zł taniej, teraz będę mógł sobie porównać, czy przyjdzie (jeśli w ogóle przyjdzie) to co powinno
Jak nie, to trzeba będzie chyba kupić na fan.pl
...dla tego wole kupić w FaN.pl :dance:

oddyssey wrote:No Ejbie (Abe-ie) - masz już swoje Jacksony, teraz trzebabędzie zrobić uczciwy odsłuch , a pewnie, niech sąsiedzi drżą z wrażenia (i basu) :)))
..na pewno tak się stanie :mj: :happy: :dance:
Mandey

Post by Mandey »

Abe wrote:Hm, jak dostaniesz emiala z potwierdzeniem złożonego zamówienia, to tam dostaniesz wszystkie potrzebne dane do przelewu
Łoooooj...
To dałem pupy ;-)
Bo posłałem wszystko tak jak w mailu tylko bez ulicy gdzie wpisałem "brak"
Eh, chyba będzie dobrze, grunt że kasa poszła i tytułem co najważniejsze.

ps. Tak to jest jak się łapska trzęsą ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
ZAQ84

Post by ZAQ84 »

Abe wrote:...dla tego wole kupić w FaN.pl Dancing
Nie no, powinno być OK, bo to w sumie sklep z kilkoma tysiącami transakcji, niż jakiś tam gościu z pięcioma komentami, no ale to mój pierwszy raz nenene
ZAQ
oddyssey

Post by oddyssey »

Ale prawdę mówiąc ta imitacja winyli, foliowe koperty no i japońskie krzaczki robią potężne wrażenie, nie ma co... :p

Ja osobiście uwielbiam takie pierdółki :D

Ale tym razem nie ośmielę się torturować takich płyt w Cool Edit-cie ; jak się zobaczy jakieś nieprawidłowości to się czlowiek zrazi jeszcze :))
ZAQ84

Post by ZAQ84 »

No to ja też się pochwalę nenene
Jak już tu pisałem, ja zdecydowałem się na zakup bez pośredników poprzez ebay, przez co zaoszczędziłem kilkadziesiąt złotych. A oto jak prezentuje się mój zestawik:
Image
Jedyną rzeczą, która mnie zdziwiła jest fakt, że wszystkie 6 singli ma wkładkę ze zdjęciem, a po drugiej stronie tekst utworu i płyta jest w kartoniku z wyciętym na środku otworem, natomiast TGIM ma cały kartonik, a tekst jest wrzucony na osobnej karteczce.
Image
Sama przesyłka świetnie zapakowana, a jeśli chodzi o czas dostawy to było to UWAGA 5 dni!!! Niekiedy na krajową przesyłkę trzeba dłużej czekać :-/
Szkoda tylko, że na dzień dzisiejszy nie wystawia już ten sprzedawca tego boxa, bo cenę miał rzeczywiście konkurencyjną.
Dlatego radzę się spieszyć niezdecydowanym, bo ubywa ofert sprzedaży, a nakład ponoć wyczerpany...
PS. Wie ktoś, ile wytłoczono sztuk tego boxa?
ZAQ
Mandey

Post by Mandey »

Naprawili mi cyfrówkę (porządnie) więc... też się pochwalę ;-)
Mam Single!

Image

Wydawnictwo jest niesamowite! Warto było!
Image

Poniżej singiel "Billie Jean" rozpakowany na części ;-)
Image

Wydawnictwo zawiera także książeczkę. Teksty do każdego kawałka zawartego na płytach, plus opis dyskografii Michaela!
Image

... A tak uzupełnia się to z "Thriller 25"
Image

Wbrew pierwotnym zapowiedziom na singlu do "P.Y.T. (Pretty Young Thing)" nie pojawił się żaden nowy remix "Working Day And Night". Na płytce jest wersja z longplaya "Live!" THE JACKSONS. Troszkę to dziwne bo "Things I Do For You" jest na pudełku wyraźnie z dopiskiem "Live", a przy wyżej wspomnianym tego brakuje.
Last edited by Mandey on Tue, 16 Dec 2008, 21:27, edited 1 time in total.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
THRILLER

Post by THRILLER »

W końcu się przemogłem i kupiłem kolejnego dobrze zapakowanego kotleta…

Wbrew informacjom o wyczerpaniu zapasów Fan.pl nadal to ściąga w przeciągu 2 tyg. Więc kto jest jeszcze zainteresowany to niech się nie da nabrać cwaniakom z allegro :-]
Post Reply