Niech nikt nie waży się nawet wycofywać!
Nie mam zamiaru wstydzić się za starszych kolegów (i koleżanki, oczywiście) jeśli nikt z MJ PT nie wygra!
...to tak pół żartem, a naprawdę, to mam nadzieję, że iPod trafi właśnie w rączki kogoś z 'NAS'.
Sporo osób przestraszyło się konkurencji, gdy przeczytaliście plany Maro (swoją drogą pomysł masz świetny ). Wyobraźcie teraz sobie sytuację, w której zgłoszenie Maro, z jakichś przyczyn, nie zostałoby zaakceptowane (czego Ci oczywiście Kolego nie życzę - przeciwnie, trzymam kciuki!), zaś z forum poszłoby niewiele fotek właśnie z powodu Waszych obaw o przegraną.
I co? Cieszylibyście się, gdyby nagrodę zgarną jakiś nadziany nastolatek, który namówił rodziców aby 'za wszelką cenę' "załatwili" mu ciekawą fotkę, a który z fanowaniem ma niewiele wspólnego?
No dobra - wyobraźnia mnie poniosła... Ale to wszystko z dbałości o nasz, MJówczy interes!
Do dzieła fani!
PS. Ja oczywiście nie biorę udziału ze względu na wiek, więc będę Was tylko zagrzewał do "walki".
PS 2. Jak tylko zrobicie sobie zdjęcia to wrzucajcie - jestem ciekaw jak to Wam wszystko wyjdzie.
Bardzo mi zależy na tym iPodzie,w sumie miałem sobie kupic iPhone'a w maju,ale to nie jest mała cena.Nic mi nie stoi na przeszkodzie cyknąć parę fotek w fabryce i wysłać do Onetu.Jedynym minusem jest to że mieszkam aktualnie w Szkocji i nie wiadomo jak może to wyglądać,fotki cyknę w przyszłym tygodniu bądź w piątek,muszę z Szefem pogadać może da rade zrobić to w jakiejś "ekskluzywnej" trumnie.Oczywiście życzę powodzenia Wszystkim,może się komuś z nas poszczęści.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
kolo, trumna powinna być stara i spróchniała, proponuje wybrać się na jakiś cmentarz ze starymi mogiłami i wychylić się z za jakiegoś starego obłupanego krzyża oczywiście nieźle ucharakteryzowany z oczami przewróconymi do góry i...... pstryk!
ps. jakby co przepraszam ale 22-iej jeszcze nie ma
Last edited by Mandey on Tue, 11 Mar 2008, 21:13, edited 1 time in total.
MJwodzuMJ wrote:Cieszylibyście się, gdyby nagrodę zgarną jakiś nadziany nastolatek, który namówił rodziców aby 'za wszelką cenę' "załatwili" mu ciekawą fotkę, a który z fanowaniem ma niewiele wspólnego? (...)
No dobra - wyobraźnia mnie poniosła...
Albo naoglądałeś się 'Charliego i fabryki czekolady' ;D
No cóż, trzymam kciuki za was.
Nawet gdyby wiek mi pozwolił, to wyobraźnia jednak za mała.
a ja już mam pełną głowę pomysłów, dzisiaj sie chwytam do roboty....efekty pokażę od razu jak pstryknę kilka fotek:p swoją drogą wreszcie mam powód żeby kupić akumulatorki do aparatu
Maro wrote:Bardzo mi zależy na tym iPodzie
mnie też,
nie ma to jak zdrowa rywalizacja...już się poddaj bo ja wygram a swoją drogą powodzenia wszystkim,którzy będą brali udział, w tej zabawie.
Powodzenia,ale i tak ja wygram!!!!!
Lika wrote:Mandey nie możesz się wycofać... wystarczy spojrzeć na Twój avatar i wszystko jasne
Uwielbiam ten wygląd Michaela z tego videoclipu, ale żona moja powiedziała że mam nie przesadzać i dać wygrać młodszemu pokoleniu... druga sprawa to taka że mój telefon jest już tak z majkelizowany że wygląda jak taki iPod a muzy Jacksona mam tam napakowane masę. Tak więc powodzenia ludzie... trzymam kciuki!
Mandey, wziąć udział zawsze można, choćby dla zabawy a jeśli okazałoby się, że wygrasz ... nie uwierzyłabym gdybyś powiedział, że nie chcesz. A co do szans, wszyscy mają równe, warto spróbować i oczywiście pochwalić sie zdjęciami.
[*] Forever, Michael
25 czerwca
Słowik podleciał w górę, na lipie zaśpiewał,
zdjął motyla z powietrza,
zniknął ze zdobyczą...
Drzewo szumi, w powietrzu poszukuje zbiega
i zapachem powtarza
melodię słowiczą.