Konkurs - nagrodą limitowany iPod 'Thriller 25' [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

calineczka

Post by calineczka »

Maro wrote:Ooo tak Ja sobię cyknę fotkę w ubraniu ala Thriller w Trumnie z płytką,ja chcę tego Ipoda...........
Nie za bardzo kiczowate ? nenene
maryska17

Post by maryska17 »

Maro ja na Twoim miejscu nie podsuwałabym pomysłów nenene choć masz na to warunki

powodzenia wszystkim (ja jeszcze rok do 18-stki ;-) )

a kto wygra da odkupić?? hymm...- tak tak kocham was wiecie he he
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
MJwodzuMJ

Post by MJwodzuMJ »

Mandey wrote:ja się wycofuję...
Niech nikt nie waży się nawet wycofywać!
Nie mam zamiaru wstydzić się za starszych kolegów (i koleżanki, oczywiście) jeśli nikt z MJ PT nie wygra! ;-)
...to tak pół żartem, a naprawdę, to mam nadzieję, że iPod trafi właśnie w rączki kogoś z 'NAS'.

Sporo osób przestraszyło się konkurencji, gdy przeczytaliście plany Maro (swoją drogą pomysł masz świetny ;-)). Wyobraźcie teraz sobie sytuację, w której zgłoszenie Maro, z jakichś przyczyn, nie zostałoby zaakceptowane (czego Ci oczywiście Kolego nie życzę - przeciwnie, trzymam kciuki!), zaś z forum poszłoby niewiele fotek właśnie z powodu Waszych obaw o przegraną.
I co? Cieszylibyście się, gdyby nagrodę zgarną jakiś nadziany nastolatek, który namówił rodziców aby 'za wszelką cenę' "załatwili" mu ciekawą fotkę, a który z fanowaniem ma niewiele wspólnego?
No dobra - wyobraźnia mnie poniosła... Ale to wszystko z dbałości o nasz, MJówczy interes! nenene
Do dzieła fani!

PS. Ja oczywiście nie biorę udziału ze względu na wiek, więc będę Was tylko zagrzewał do "walki".
PS 2. Jak tylko zrobicie sobie zdjęcia to wrzucajcie - jestem ciekaw jak to Wam wszystko wyjdzie.
Maro

Post by Maro »

Bardzo mi zależy na tym iPodzie,w sumie miałem sobie kupic iPhone'a w maju,ale to nie jest mała cena.Nic mi nie stoi na przeszkodzie cyknąć parę fotek w fabryce i wysłać do Onetu.Jedynym minusem jest to że mieszkam aktualnie w Szkocji i nie wiadomo jak może to wyglądać,fotki cyknę w przyszłym tygodniu bądź w piątek,muszę z Szefem pogadać może da rade zrobić to w jakiejś "ekskluzywnej" trumnie.Oczywiście życzę powodzenia Wszystkim,może się komuś z nas poszczęści.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Mandey

Post by Mandey »

Maro wrote:w jakiejś "ekskluzywnej" trumnie
kolo, trumna powinna być stara i spróchniała, proponuje wybrać się na jakiś cmentarz ze starymi mogiłami i wychylić się z za jakiegoś starego obłupanego krzyża oczywiście nieźle ucharakteryzowany z oczami przewróconymi do góry i...... pstryk!

ps. jakby co przepraszam ale 22-iej jeszcze nie ma ;-)
Last edited by Mandey on Tue, 11 Mar 2008, 21:13, edited 1 time in total.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Maro

Post by Maro »

Tóż to prawie jak u mnie w fabryce,kolo.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Mistiness

Post by Mistiness »

MJwodzuMJ wrote:Cieszylibyście się, gdyby nagrodę zgarną jakiś nadziany nastolatek, który namówił rodziców aby 'za wszelką cenę' "załatwili" mu ciekawą fotkę, a który z fanowaniem ma niewiele wspólnego? (...)

No dobra - wyobraźnia mnie poniosła...
Albo naoglądałeś się 'Charliego i fabryki czekolady' ;D

No cóż, trzymam kciuki za was.
Nawet gdyby wiek mi pozwolił, to wyobraźnia jednak za mała.

.
viva201

Post by viva201 »

a ja już mam pełną głowę pomysłów, dzisiaj sie chwytam do roboty....efekty pokażę od razu jak pstryknę kilka fotek:p
:knuje: swoją drogą wreszcie mam powód żeby kupić akumulatorki do aparatu :smiech:
Maro wrote:Bardzo mi zależy na tym iPodzie
mnie też,
nie ma to jak zdrowa rywalizacja...już się poddaj bo ja wygram :smiech: a swoją drogą powodzenia wszystkim,którzy będą brali udział, w tej zabawie.
Powodzenia,ale i tak ja wygram!!!!! ;-)
:mj:
Image
Lika

Post by Lika »

Mandey wrote: ja się wycofuję... macie większe szanse ;-)
Mandey nie możesz się wycofać... wystarczy spojrzeć na Twój avatar i wszystko jasne :cool:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Mandey

Post by Mandey »

Lika wrote:Mandey nie możesz się wycofać... wystarczy spojrzeć na Twój avatar i wszystko jasne
Uwielbiam ten wygląd Michaela z tego videoclipu, ale żona moja powiedziała że mam nie przesadzać i dać wygrać młodszemu pokoleniu... druga sprawa to taka że mój telefon jest już tak z majkelizowany że wygląda jak taki iPod a muzy Jacksona mam tam napakowane masę. Tak więc powodzenia ludzie... trzymam kciuki!
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
calineczka

Post by calineczka »

Mandey, wziąć udział zawsze można, choćby dla zabawy a jeśli okazałoby się, że wygrasz ... nie uwierzyłabym gdybyś powiedział, że nie chcesz. A co do szans, wszyscy mają równe, warto spróbować i oczywiście pochwalić sie zdjęciami.
[*] Forever, Michael

25 czerwca

Słowik podleciał w górę, na lipie zaśpiewał,
zdjął motyla z powietrza,
zniknął ze zdobyczą...
Drzewo szumi, w powietrzu poszukuje zbiega
i zapachem powtarza
melodię słowiczą.

Maria Pawlikowska-Jasnorzewska
Maro

Post by Maro »

Done:)

Wysłałem swoje zdjęcie:) mam chociaż nadzieję ze mnie w galerii umieszczą:)
Streetwalker

Post by Streetwalker »

Aaa pewnie,że bym chciała.Dwa lata mi do pełnoletności brakuje niestety;( A mamy przecież nie przebiorę;P
whatever_

Post by whatever_ »

Streetwalker wrote:Dwa lata mi do pełnoletności brakuje
me too ;-)
Streetwalker wrote:A mamy przecież nie przebiorę;P
a ja się właśnie nad tym pożądnie zastanawiam :-)
Image
maadziulaa

Post by maadziulaa »

Moja mama by sie nie przebrała,ale może babcie,która lubi MJ'a :happy: i jest pełnoletnia glupija
http://unpredictableamateur.deviantart.com/
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
Post Reply