Ubrany rzeczywiście b. ładnie.
Wszystko dopasowane i jest super
Kadia pisze: tylko ta cholerna szmata na twarzy... Dzieciom zdjął i sam założył
Oj tam... tak Ci to Kadia przeszkadza?
Od dawna wiemy że Michael ceni sobie prywatność, nie lubi szumu wokół siebie i może chciał aby go tak szybko nie rozpoznano.
A jednak jak zwykle nie udało sie
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Ale fakt, ubrany jest genialnie. Nawet mi ta chusta nie przeszkadza. Konstrukcja z okularów- jak lubi to nosi ...
I nie mogę przeżyć jego butów- zaraz mu je zabiore i powieszę sobie w gablocie.
no ! i taki Michael mi się podoba :D
lepsze "wydanie" niż z imprezy urodzinowej :D w czerni bardzo ładnie, ubrania świetne , Król Wraca to bardzo baaaaardzo cieszy :-);-)
aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh....ah....!
podobną czapkę nosi mój Michał (zbieżność imion przypadkowa), więc to mi się podoba i to jak, taka sexi, mmmmm... <mdleje>
reszta mój ZACHWYT
Woooo....!!!
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
Tez bym się z nim przeszła po LAs Vegas. Z okularami sama tak robie nie chce mi się chromowanych szkieł kupić .
A ubrany jest naprawde dobrze. Takie ciastko :-D
No faktycznie ubrany jest elegancko.Troche ta czapka mu nie pasuje ale trudno.No i ładnie mu bez tej pomadki.Te podwójne okulary też można uznać.Jedne są pewnie optyczne a drugie przeciwsłoneczne.Sssunął je sobie do czytania.Rzecz całkiem normalna.