Lavelle Smith w Las Vegas.Zbieg okoliczności czy...
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Gdyby zrobić konkurs na najlepsze przebranie Michaela to to z wczorajszych fotek wylądowałoby na szarym końcu.
Powiem tak: Michael nam normalnieje. I w dodatku robi się wtórny i powtarza swoje stare pomysły:
Ech, skleroza może
A do co LaVelle'a - podobno w Vegas jest, ale temat o tych fotkach, żeby nie był mylący, można by przenieść do tych komentarzy:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=4190
Ech, potęga nadziei, sama od tej informacji że LaVelle się pojawił w LV czekam na jakiekolwiek potwierdzenie, że tak jest i moim pierwszym skojarzeniem było, że facet na zdjęciu to on ;)
Powiem tak: Michael nam normalnieje. I w dodatku robi się wtórny i powtarza swoje stare pomysły:
Ech, skleroza może
A do co LaVelle'a - podobno w Vegas jest, ale temat o tych fotkach, żeby nie był mylący, można by przenieść do tych komentarzy:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=4190
Ech, potęga nadziei, sama od tej informacji że LaVelle się pojawił w LV czekam na jakiekolwiek potwierdzenie, że tak jest i moim pierwszym skojarzeniem było, że facet na zdjęciu to on ;)
(a propo przebran) + Arabka
Ostatnio zmieniony czw, 10 lip 2008, 13:51 przez cicha, łącznie zmieniany 2 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- Streetwalker
Co do tego czy to jest LS to..mam wątpliwości..A co to tych fotek... One mnie przerażają. Nie sądziłam, że tego nazbiera się aż tyle. No i na tym zdjęciu z 7 lipca..wygląda zupełnie normalnie w porównaniu z tymi na górze.
Kurczę, denerwuje mnie ten wózek inwalidzki.
Wtedy w maju wyglądał zupełnie dobrze, i dobrze się ruszał,
potem, na tych fotkach z bibliotek też było miodzio.
Czy to możliwe aby przez miesiąc coś stało tak ..hm..no nie wiem...
Strasznego,
co by nie pozwoliło ruszać się o własnych siłach
...
No dobra,
ale z drugiej strony...
Najpierw jakieś głupie ankiety itd,
Wątpliwość co do powrotu..
A tu nagle gazetki i media zaczęły się martwić
Kurczę, denerwuje mnie ten wózek inwalidzki.
Wtedy w maju wyglądał zupełnie dobrze, i dobrze się ruszał,
potem, na tych fotkach z bibliotek też było miodzio.
Czy to możliwe aby przez miesiąc coś stało tak ..hm..no nie wiem...
Strasznego,
co by nie pozwoliło ruszać się o własnych siłach
...
No dobra,
ale z drugiej strony...
Najpierw jakieś głupie ankiety itd,
Wątpliwość co do powrotu..
A tu nagle gazetki i media zaczęły się martwić
Ja mam nadzieję, że wszystko jest ok, i że to tylko taki wybryk ze strony MJ.It is really sad.
-
Widzę Dzina, że mnie uprzedziłaś bo ja też chciałam wkleić to zdjęcie Michaela na wózku za młodu. A po za tym należy wziąc pod uwagę, że Michael cierpi na groźną chorobę skóry, która jak wiemy może doprowdzić nawet do nowotworu skóry, a chory powinien koniecznie unikać słońca. Wszyscy o tym dobrze wiecie więc po co ten lament i czytanie brukowców. Chcecie być tacy jak brukowce? Przecież one dlatego wypisują te bzdury bo tacy jak Wy je czytają. Ale to tak na marginesie.