smooth-jam wrote:tak jest panie psychologu.
no akurat w miarę trafiłeś...
smooth-jam wrote:Masz przyklad skadki na serwer. Lista osob ktore wplacily liczy chyba z 30 osob. A co zreszta? Reszta nie placi bo sa to ludzi ktorzy maja po 14 i 13 lat, no moze wiecej.
nie, nie wpłacili, bo wiele osób uważa, zresztą jak ze wszystkim, że wszystko się robi sam, że im się po prostu należy i mają gdzieś co i jak i skąd i czyim i jakim trudem.
A wpłacały osoby na prawdę w różnym wieku, zresztą Pank Ci wymienił kilka. Poza tym uważam, iż nawet dla kogoś kto ma te 13 lat co podałeś, wpłacenie 5 zł nie jest ogromną kwotą. Kwestia
chęci.
Poszukaj siebie na liście. Znaczy się, że masz 13 lat? Czy masz to gdzieś czy forum będzie istnieć? Nie chciałem na prawdę tak pisać, ale skoro się uczepiłeś przykładu składek to masz przykład siebie.
smooth-jam wrote:Dlaczego? Sam sobie odpowiedz na to pytanie.
Bo np. nie mają czasu, albo nie zawsze dostęp do Internetu i sma dobrze o tym wiem - np. Czarek (Czarodziej), czy Mystery; inni z kolei czytają, bo tak wolą np. Leonessa,a le też nie ma za wiele czasu, ale są z nami. Dorabiasz ideologię, a nie znasz wielu ludzi. Ja znam. Osobiście wielu, i wiem dlaczego tak jest. Nie każdy ma czas, nie każdy ma dostęp do Netu. W sumie mógłbym tak wymieniać... nie wierzysz? Zapytaj się osobiście tych wymienionych osób dlaczego nie piszą.
P.S. Ty byłeś na manifestacji? szkoda, że na żywo sobie nie porozmawialiśmy :\
Dostrzeż to, że jednak jakoś wychodzi, że jesteś tak konfliktową osoba jak za zamierzchłych czasów Xscape i postaraj się znaleźć przyczynę... i bedzie nam miło z Tobą, Tobie z nami, bo o to chodzi, a nie o to by się ścinać i denerwować.
...