O naszej manifestacji jest nawet na mjjsource.com :):)

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

kate

Post by kate »

smooth-jam wrote:Mysle ze jakby wszyscy fani wiedzieli ze notka o naszej manifestacji bedzie u samego Mj to by bylo wiecej fanow na manifestacji.NIe sadzicie? Na pszyszlosc informujcie ze takie notki bede u naszego Mikusia :):)
A zapewniam was ze bedzie tlum fanow. Mozna im zdjecia wyslac itp.
Ekhm... to co to za fan?? Co to za fan, który przyjeżdża tylko żeby popisać się przed swoim idolem?? A normalnie już go wspierać nie może?? :wariat:
kaem

Post by kaem »

smooth-jam wrote:Mysle ze jakby wszyscy fani wiedzieli ze notka o naszej manifestacji bedzie u samego Mj to by bylo wiecej fanow na manifestacji.NIe sadzicie? :szepcze:
Na pszyszlosc informujcie ze takie notki bede u naszego Mikusia :):)
A zapewniam was ze bedzie tlum fanow. Mozna im zdjecia wyslac itp. A kazdy fana bedzie dumny z tego ze jego twarz widzial sam Miachael Jackson japrosic :szepcze:
Obawiam się, że nie zroumiałeś sensu tej manifestacji.
smooth-jam

Post by smooth-jam »

Obawiam sie ze zrozumialem sens tej manifestacj bardzo dobrze. To ty chyba nie zrozumiales mojego postu
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Drogi smooth-jam - nie zauważasz tego, że masz jakieś wybitne cechy... hm... skłonności, no brak mi słowa - szczególnie często popadania w konflikt mniejszy lub większy słowny...?

Każda prawie Twoja wypowiedź wzbudza pewne "ale" (nie bez przyczyny), a później Ty w odpowiedzi się rzucasz i atakujesz... daj sobie więcej luzu... może odejdź od kompa częściej i pójdź się gdzieś przejdź, wyjdź na rower, co?

A wogóle to zauważyłeś tą prawidłowość Twojego postowania? Zawsze te sam scenariusz...
...
smooth-jam

Post by smooth-jam »

tak jest panie psychologu. Mysle ze nawet jak bym pisal normlane odpowiedzi jak te ost. To i tak by sie ludzie czepiali. Mam juz tu na tym forum taka :etykietke: i nic tego nie zmieni. Co takiego napisalem w tym poscie ze znow ktos zle zrozumial moje slowa? Ze bylo by wiecej fanow? Ze wiekszosc fanow sklada sie z ludzi kotrzy maja po 12 albo 16 lat? Sa fani na tym forum co maja wiecej niz 18. Co mozna bylo zobaczyc na maniefestcji.
Gdyby ludzi ktorzy skonczyli 18 lat bylo wiecej na tym forum i wypowiadali sie to bylo
by co innego. A jak sie nie podobam co daj mi bana i sie skonczy.
Pisze to co mysle a potem ludzie odbieraja to inaczej. Masz przyklad skadki na serwer. Lista osob ktore wplacily liczy chyba z 30 osob. A co zreszta? Reszta nie placi bo sa to ludzi ktorzy maja po 14 i 13 lat, no moze wiecej. Na manifestacji znow magiczna liczba 30 osob. Wiem ze wielu nie pasowalo przyjechac ale .. nevermind . Masz 157 fanow na tym forum. Pisze , udziela sie moze z 20 . Dlaczego? Sam sobie odpowiedz na to pytanie.
I na ten post ktos sie przyczepi. A niech sie czepiaja.
Jesli fani nie maja sie popisywac to po co informowaliscie prase o manifestacji? Dla kogo ? Dla siebie czy dla MJ i jego poprawy wizerunku ?Po co informowaliscie MJJSOURSE ? Dlaczego?
Pank

Post by Pank »

Smooth, poczytaj sobie Twoje starsze posty - dlaczego akurat Ty się często stosunkowo o coś kłócisz? Już nie wspominając o przykładzie ze mną - miałeś już coś do Thrillera, do Poisonivy, a najczęściej właśnie do Majkela - to nie jego pierwsza zresztą kulturalna prośba o pohamowanie się (na jedną z nich odpowiedziałeś zresztą: tak jest panie Majkel nenene Zolnierz Smooth-Jam siedzi juz cicho glupija :dance:, trochę tylko tych emotikonek więcej było). Wątpię, by ktokolwiek chciał, byś wogóle tu nie pisał... ale lepiej nie pisać tego, co się myśli, jak wspomniałeś, a myśleć, co się pisze... Bo gdyby tak się czepiać, że ktoś coś napisał niepotrzebne, ktoś coś niepotrzebnie zacytował, ktoś coś źle zrozumiał, ktoś coś...

I jak już mowa o tych wpłatach - dlaczego mówisz, że wszyscy niepełnoletni nie płacili składki? Ja wpłaciłem, Kate także. I Mike. I tak dalej :)

Ale z tego co piszesz, mało Cię będą obchodzić te i podobne zdania. Miłej nocy życzę.
Willy

Post by Willy »

Powiem tylko że miałem okazję poznać Smooth-Jam'a osobiście. Co prawda rozmawialiśmy tylko przez chwilę ale sprawiał jak najbardziej pozytywne wrażenie(szczególnie w tańcu ;-) ) Nie wiem czemu na forum mu wyraźnie nie idzie .....
Schmittko

Post by Schmittko »

a ja poznałem Majkela i to spoko facet - trudno uwierzyć że to on, kiedy się czyta forum :D Tak więc nie oceniajmy się - poznajmy się na zlocie, a ten kto był na manifie wie, że jesteśmy jedną wielką rodziną i szkoda aby to psuć :)
smooth-jam

Post by smooth-jam »

Dzieki Willy ;-)

I Zawsze w pierwszej kolejnosci Jest Pank a potem Majkel. To znimi "mi nie idzie" :nerwy: Majkela szanuje bo ma mase roboty ze strona i forum. Wszytko ma na glowie i nie wiem dlaczego "czepil" sie do mnie w tym poscie?
Pank<----------milego dnia ;-)
Last edited by smooth-jam on Thu, 23 Jun 2005, 11:09, edited 1 time in total.
MJowitek

Post by MJowitek »

Nom. A ja pamiętam "czasy Buszmena" na przykład. Czasy, kiedy to on był adminem i też się go ludzie...bali?
A on i tak aż tak bardzo porządku chyba nie pilnował.
Rafał chce coś zrobić, a to nie jest łatwe zadanie...
Tak kiedyś się zastanawiałam, jak ja bym się zachowywała na jego miejscu, i doszłam do wniosku, ze pewnie podobnie. Albo byłabym nawet jeszcze gorsza, jeśli chodzi o różne zasady, reguły i takie tam. Boższe...chyba wszystkim bym błędy poprawiała:] Heh.
Ja tam myślę na mój MJowitkowy rozumek, że my w sumie chyba wszyscy jesteśmy ok.
Ale wirtualnie to różni rzeczy się mają...
Widzę to choćby po sobie samej...
Wirtualnie jestem o wiele bardziej kłótliwa :party:
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

smooth-jam wrote:tak jest panie psychologu.
no akurat w miarę trafiłeś...
smooth-jam wrote:Masz przyklad skadki na serwer. Lista osob ktore wplacily liczy chyba z 30 osob. A co zreszta? Reszta nie placi bo sa to ludzi ktorzy maja po 14 i 13 lat, no moze wiecej.
nie, nie wpłacili, bo wiele osób uważa, zresztą jak ze wszystkim, że wszystko się robi sam, że im się po prostu należy i mają gdzieś co i jak i skąd i czyim i jakim trudem.
A wpłacały osoby na prawdę w różnym wieku, zresztą Pank Ci wymienił kilka. Poza tym uważam, iż nawet dla kogoś kto ma te 13 lat co podałeś, wpłacenie 5 zł nie jest ogromną kwotą. Kwestia chęci.
Poszukaj siebie na liście. Znaczy się, że masz 13 lat? Czy masz to gdzieś czy forum będzie istnieć? Nie chciałem na prawdę tak pisać, ale skoro się uczepiłeś przykładu składek to masz przykład siebie.
smooth-jam wrote:Dlaczego? Sam sobie odpowiedz na to pytanie.
Bo np. nie mają czasu, albo nie zawsze dostęp do Internetu i sma dobrze o tym wiem - np. Czarek (Czarodziej), czy Mystery; inni z kolei czytają, bo tak wolą np. Leonessa,a le też nie ma za wiele czasu, ale są z nami. Dorabiasz ideologię, a nie znasz wielu ludzi. Ja znam. Osobiście wielu, i wiem dlaczego tak jest. Nie każdy ma czas, nie każdy ma dostęp do Netu. W sumie mógłbym tak wymieniać... nie wierzysz? Zapytaj się osobiście tych wymienionych osób dlaczego nie piszą.

P.S. Ty byłeś na manifestacji? szkoda, że na żywo sobie nie porozmawialiśmy :\
Dostrzeż to, że jednak jakoś wychodzi, że jesteś tak konfliktową osoba jak za zamierzchłych czasów Xscape i postaraj się znaleźć przyczynę... i bedzie nam miło z Tobą, Tobie z nami, bo o to chodzi, a nie o to by się ścinać i denerwować.
...
smooth-jam

Post by smooth-jam »

Dlaczego nie wplacilem skladki? Moze zapytasz sie o to 120 osob kotre sa zarejestrowane?Dlaczego ludzie nie pisza na forum to miales SAM SOBIE odpowiedziec na to pytanie a nie na forum..
A Xscape pisal prawde na forum i szanuje czlowieka za to , bo nie bal sie pisac prawdy o tym co mysli.
A z Pankiem widze ze trzymacie razem i na mnie all time piszecie. Tak jak mowilem , ze Pank zawsze pierwszy odpisuje na moje posty a potem ty. Nie mowie ze nie jestem bez winy ale zawsze ten sam scenariusz. Obojetnie co bym nie napisal to wasza dwojka jest stale za mna. A AZ TAK konflikotowa osoba nie jestem i nie przesadzaj. Dawniej pisalem cos nie tak ale to bylo dawno. Co w tym zdaniu jest nie tak "Obawiam sie ze zrozumialem sens tej manifestacj bardzo dobrze. To ty chyba nie zrozumiales mojego postu" SKORO WCZESNIEJ Kaem napisal "Obawiam się, że nie zroumiałeś sensu tej manifestacji" Uzylem jego stylu i slow. Dlaczego sie do nie go nie przyczepiles?
Majkel na zlocie zrobimy sobie maly pojedynek w tancu TY I PANK przeciwko mnie. Moze byc? Jak na prawdziwych fanow przystalo zamiast klocic sie na forum albo w realu to zrobimy pojedynek taneczny a potem Po poffiku sobie wypijemy i bedzie ok
:dance: : :-)
siadeh_
V.I.P.

Post by siadeh_ »

...a ja myslę kochani, ze najpierw sie spotkajcie i pogadajcie (sądzę,że cała ta trójka jest na żywo o niebo lepsza niż na forum - internet daje wielkie możlwosci,ale jest też niestety krzywym zwierciadłem), wypijcie razem piffko, zdziwcie się, ze w sumie fajni z Was goście ;-) a potem pomyslcie, czy wogóle jest sens sie pojedynkować :-) Ja bym wolała, zebyście sie dobrze bawili po prostu!
Smooth wierz mi, ze bardzo Cię zdziwi to, jakim Rafał jest człowiekiem naprawde (Panka sama jeszcze nie znam ,ale na moje oko fajny z niego ch/lopak :dance:) . Sądzę, ze i Ty ich zadziwisz :) Ja osobiście nie mam nic do żadnego z Was i jako Matka MJówka :smiech: prosze o zaniechanie wszelkich kłótni braterskich. Dwa miesiące do zlotu zaciskajcie zęby, a później zapewne samo się wszystko rozwiąże :party:

...pzdr
siadeh_ :macha:
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
M.Dż.*
V.I.P.

Post by M.Dż.* »

smooth-jam wrote:Mysle ze jakby wszyscy fani wiedzieli ze notka o naszej manifestacji bedzie u samego Mj to by bylo wiecej fanow na manifestacji.NIe sadzicie? :szepcze:
Stawiamy na SZCZEROŚĆ uczyć, a nie wymuszenie :-/
Skoro ktoś nie mógł przyjechać na manifestację z WAŻNYCH powodów (a takich ludzi było trochę), to i taka informacja w ich przypadku wiele nie zmieni (co najwyżej spowoduje, że będzie im JESZCZE bardziej przykro niż dotychczas).
Jeśli ktoś nie przyjechał, bo nie wiedział, czy warto coś zrobić dla Michael'a.... :surrender:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Buszmen

Post by Buszmen »

Chciałbym tylko zaznaczyć, że zeszliście z tematu kompletnie!
Post Reply