Koncerty z Brunei 1996 [koment.]
Parę smaczków z koncertu który ściągacie... YouTube!
They Don't Care About Us
In The Closet
Wanna Be Startin' Somethin'
Stranger In Moscow
Smooth Criminal
You Are Not Alone
The Way You Make Me Feel
Jackson 5 Medley
I'll Be There
They Don't Care About Us
In The Closet
Wanna Be Startin' Somethin'
Stranger In Moscow
Smooth Criminal
You Are Not Alone
The Way You Make Me Feel
Jackson 5 Medley
I'll Be There
Szkoda, że jakość taka średniawa
No ale jedna rzecz mnie rozwaliła. O ile się nie mylę, to pierwszą zwrotkę Scream zaśpiewal po raz pierwszy w historii i chyba zarazem ostani na żywo
do momentu "with such confusions...." jak dla mnie nie ma playbacku z tymi wszystkimi okrzykami włącznie, no chyba że to taki specjalny playback nagrany :) Ale chyba na tyle znam wersję studyjna i pozostałe wykonania Scream z tej trasy, żeby zauwazyć różnicę. Ktoś jeszcze to słyszy? Poza tym Michael w świetnej formie tanecznej. Niezłe ruchy na początku TWYMMF
. Ciekawy jestem tego drugiego konceru, tam było więcej na żywo, szkoda tylko, że to nie w lepszej jakości 

Mam ten sam problem z 3 częścią.KASIA pisze:Nie ma części 3 Wyskakuje "Invalid file..." i że prawdopodobnie plik został usunięty.
Ale osoby zarejestrowane na MJJC mogą także skorzystać z usług rapidshare'a, na które zostały uploadowane te same pliki, o tych samych rozmiarach.
http://www.mjjcommunity.com/forum/showt ... hp?t=56014
Ściąga bez zarzutu.
ps. Tradycyjne dzięki.

B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Ja niestety nie jestem ani zajerestrowana, ani nie mam możliwości ściągania z rapishara, więc jakby komuś chciało się tę część wrzucić jeszcze raz to myślę, że znalazłoby się więcej wdzięcznych niż tylko ja jedna 

“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
To podaj z jakiego serwera chciałabyś ściągać?
Ostatnio zmieniony pn, 06 paź 2008, 23:42 przez cicha, łącznie zmieniany 6 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
3 minutki i jesteśmy zarejestrowani na MJJC, dlatego mamy dostęp do plików na rapidshare, co się wiąże zarazem ze zwiększeniem prędkości zasysania kilkunastokrotnym
Na MJJC jest również plik torrent do tego.

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
To ja jeszcze kliknę za jakiś czas w ten mediafire. Mi w sumie wszystkie serwery odpowiadają poza rapisharem właśnie, nie wiem co jest, ale mi z niego nie ściąga, wyskakują jakieś tam błędy z czymś tam 

“Please, sir you would not understand,
What’s going on
What’s going on
- Speed Demon
Ech, szkoda, że tylko pierwsza zwrotka, ale faktycznie na żywca. Ciekawe czemu ma służyć taki zabieg?:)BadJack pisze:pierwszą zwrotkę Scream zaśpiewal po raz pierwszy w historii i chyba zarazem ostani na żywodo momentu "with such confusions...." jak dla mnie nie ma playbacku z tymi wszystkimi okrzykami włącznie, no chyba że to taki specjalny playback nagrany :)
Zapewne zapomnieli mu wyłączyć mikrofon i nie puścili vokalu z taśmy.W Monachium z 1992 roku MJ śpiewał Black Or White na przemian z playbackiem i teraz nie pamiętam ale jeszcze gdzieś było podobnie z BOW,ale nie pamiętam gdzie.Co mi się jeszcze przypomina to Heal The World śpiewane na żywo na Bahamach w 1998 roku ale dostępny jest kawałek tylko video,HTW śpiewane na gali Clintona w 1993(tu raczej głos MJ się przebijał przez playback back bo mu mikrofonu nie wyłączyli który był przypięty na koszuli).
Dużo było takich rzeczy/wpadek.
Dużo było takich rzeczy/wpadek.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Czesc 3KASIA pisze:Mi w sumie wszystkie serwery odpowiadają poza rapisharem właśnie
http://www.plikus.pl/zobacz_plik-164927.html
Gdyby byly jakies problemy, to sprobuj sie zarejestrowac na serwer plikusia.
edit
Spoko. Dzieki. :)dzina pisze:Aniu, dzięki za re-upload part3. :) dodałam do pierwszego posta.
Ostatnio zmieniony pn, 06 paź 2008, 23:49 przez cicha, łącznie zmieniany 2 razy.
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...