DVD Live In Yokohama '87 (Bad World Tour)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

Idea pisze:Szkoda, że usunąłem koncert z Osaki, mogę mieć ale pewności nie mam.
Justine, mogłabyś dodać to?
Wiecie co , chciałam wam to dodać w plikach wrzuconych na megaupload, ale jak robilam archiwum wyskoczyl mi bład ktory zawiesil caly komp chyba za duzo plików sie narobiło i niestety cały koncert musialam usunąć w folderze. Jednak pozostał mi torrent na plycie i jak tylko pobiore (od nowa) moge sprobowac wrzucic wam jeszcze raz. Sorrki..
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
karin861

Post autor: karin861 »

Justine pisze: Wiecie co , chciałam wam to dodać w plikach wrzuconych na megaupload, ale jak robilam archiwum wyskoczyl mi bład ktory zawiesil caly komp chyba za duzo plików sie narobiło i niestety cały koncert musialam usunąć w folderze. Jednak pozostał mi torrent na plycie i jak tylko pobiore (od nowa) moge sprobowac wrzucic wam jeszcze raz. Sorrki..
Ulalal to nieciekawie, że tyle problemów miałaś (i masz) Justine z tym. Nie ma za co przepraszać, ja mogę poczekać. Nic się nie stało ;-) Zdarza się, komputer to tylko maszyna ;-) Dzięki, że w ogóle chcesz to wrzucić japrosic
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*
Obrazek
ODPOWIEDZ