Sprawdźcie....
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Pank, nie krzyczę. Jestem po prostu zakochana w tym utworze i chciałam aby każdy to zobaczył. Był czas gdy nie potrafiłam zasnąć jeśli najpierw nie posłuchałam tej piosenki (a raczej Michaela śpiewającego ten utwór). A dlaczego ją kocham ? Myślę że większość kobiet na tym forum wie dlaczego i pozwól że na tym zakończę moje tłumaczenie.
Michael...
a ja powiem czemu ją uwielbiam :Dsiadeh_ pisze:Uwielbiam te piosenke Na manifestacji tlumaczylam Maziemu dlaczego, ale ponieważ jestes niepełnoletni to Ci wytłumaczę jak dorośniesz
dlatego, że każde słowo Michael śpiewa z ogromnym uczuciem i wysiłkiem... nie wiem jak on w ogóle łapie tutaj oddechy. Niesamowicie trudno byoby powtórzyć jego śpiew w taki sposób...
P.S. czasem fajnie tak dla odmiany pogadać o piosenkach :)
TAK! absolutnie TAK JEST!!!Schmittko pisze: a ja powiem czemu ją uwielbiam :D
dlatego, że każde słowo Michael śpiewa z ogromnym uczuciem i wysiłkiem... nie wiem jak on w ogóle łapie tutaj oddechy. Niesamowicie trudno byoby powtórzyć jego śpiew w taki sposób...
i nie mówcie, że na Was krzyczę...
Ja wczoraj pod wpływem naszej burzliwej dyskusji "odkurzyłam" Break of dawn, słuchałam jej tak długo, aż... zasnęłam.
Dzisiaj z samego rana włączyłam ją sobie znowu.
Totalne wariactwo , wyrabiam średnią za siebie i za wszystkich, którym ta piosenka nie przypadła do gustu
Jeśli o mnie chodzi, to Michael decydując się na ballady mógłby nagrywać TYLKO TAKIE KAWAŁKI
Oh! Boże....! To jedna z moich ulubionych piosenek miłosnych Michael'a.SUNrise pisze:"Break of dawn" to jedyny utwór na Invincible, którego nie lubię i którego właściwie nigdy nie słucham.
Jakaż ona jest.... o rrrany!
....soczysta....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there