pytanie tylko czy wraca? :) Mysle że 500 funtów to przesada, napewno będzie taniej...hope wrote:Ja bym nawet nie liczyła na 500 zł.
Pomyślcie ! On ma 50 lat, nie będzie przecież skakał po scenie na stadionie przed milionem ludzi, jak coś to może seria koncercików ...
Ja myśląc o wyjeździe na koncert do Londynu, brałam pod uwagę cenę 500 funtów. Tak wiem, to dużo. Ale nie porównujmy Nelly Furtado do Króla Popu, który wraca w wielkim "Come Backu"...
o ile wróci...
Problemy techniczne fanów Michaela dot. jego powrotu ;)
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Tutaj proszę dyskutować o problemach własnych z powrotem Michaela. W razie chęci wyrażenia opinii na temat problemów lub ich braku samego Michaela - proszę to robić w tym temacie: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... ght=teorie
-
- Sephiroth820
- Site Admin
Nie ty jedenSephiroth820 wrote:1- Od czego są google ^^
kasę zdobywam sprzedając brata na allegro (o ile ktoś by go kupił) xD

1. Sprawdzam wszystko na Forum, tutaj zawsze są wiarygodne wiadomości
2. Pierw płaczę w kącie przez 3 dni i 3 noce, bo życie jest zuee a Michaela nie będzie w Polsce, a potem grożę mamie, że jak mnie nie zawiezie na koncert do najbliższego Państwa i nie zapłaci za bilet to podpale jej sukienki

3. Od sąsiada (Stefan, lat 56, polecam!) ew. w Internecie.
bardzo dobry temat! : D
potwierdzenia faktu szukałabym na forum
Jeśli okazałoby się, że nie będzie Michaela w Polsce to wybrałabym się za granicę (choćby stopem) : D
a jeśli jednak by nas uraczył swoją obecnością to najpewniej w empiku bilet bym nabyła
potwierdzenia faktu szukałabym na forum
Jeśli okazałoby się, że nie będzie Michaela w Polsce to wybrałabym się za granicę (choćby stopem) : D
a jeśli jednak by nas uraczył swoją obecnością to najpewniej w empiku bilet bym nabyła
Can't you see that heaven's just begun? It's livin' here inside our hearts!
Szczerze wydaje mi sie ze ceny biletow byly by ogromniaste. Kiedy MJ wystartowal z 30th AC bilety vip kosztowaly z tego co mapietam ok 1tys dolarow!! I mowioo ze pobil rekord cenowy
Jesli by byly koncerty w londynie czy Las Vegas to wydaje m ise ze bedzie podobnie,wiadomo ze dalsze rzedy to tansze bilety. Ael poki co to poczekamy zobaczymy
AA bilecik pewnei przz net jak bylo w przypadku GM kiedy byl w na koncercie u nas albo empik;-)

AA bilecik pewnei przz net jak bylo w przypadku GM kiedy byl w na koncercie u nas albo empik;-)
..........
A jak myślicie jeśli MJ wyda płyte to ile sobie za nią zażyczy? :) Pewnie będzie drooooooooga... 

A co z aniołem? – gdyby ktoś wiedzieć chciał –
Mam ledwie bliznę, bo przy mnie stał…
I love you Michael ;(
I love you Michael ;(
- polishblacksoul
Co to znaczy droga? To będzie normalna cena nowej płyty. Wiesz, 12 złotych raczej kosztować nie będzie.A jak myślicie jeśli MJ wyda płyte to ile sobie za nią zażyczy? :) Pewnie będzie drooooooooga...
> > > Po prostu dobra muzyka
- polishblacksoul
.........
Może podyskutujmy jeszcze trochę na temat samego powrotu, ceny biletów bo te które już podano to wpędzają tylko człowieka w depresję
Wiem że to jedna wielka niewiadoma ale pogadac można :)

I love you Michael ;(
I love you Michael ;(
.......
Tak dla przykładu ceny biletów jak Metallica była w Polsce:
- miejsca stojące: 125 złotych
- miejsca siedzące III : 125 złotych
- miejsca siedzące II : 150 złotych
- miejsca siedzące I : 185 złotych
- VIP : 770 złotych
W związdku z tym że Michael to powracający król popu to myśle że bilety byłyby droższe choć nie aż tak bardzo...
- miejsca stojące: 125 złotych
- miejsca siedzące III : 125 złotych
- miejsca siedzące II : 150 złotych
- miejsca siedzące I : 185 złotych
- VIP : 770 złotych
W związdku z tym że Michael to powracający król popu to myśle że bilety byłyby droższe choć nie aż tak bardzo...
I love you Michael ;(
I love you Michael ;(