MJackson pisze:Jak dla mnie to nawet takie tłumaczenie pasuje bo niemieckiego nie umiem.
Będą dalsze strony z Bravo?
Co to znaczy nawet? Jeśli ci się nie podoba możesz tłuamczyć na własną rękę. Życzę powodzenia. Może będą dalsze strony ale jak coś to dopiero po niedzieli, ponieważ muszę się uczyć.
Ehh.. Mi nie chodzi o to abyście wy mi składali wielkie pokłony po prostu dałam to tłumaczenie żeby każdy mógł zrozumieć o co tam chodzi, bo wiem, że prawie wszyscy z was mają angielski a mnie się niestety trafił niemiecki. Aha i oczywiście sama tego nie tłumaczyłam. Niemieckiego nie da się tak tłumaczyć ze słownikiem. Dużo pracy jest w tym mojej siostry, która studiuje.... germanistykę ;)
Ja tez mam niemiecki lubię ten język jest super!!! Ja tłumaczyłam jak narazie wypowiedzi innych gwiazd o Michaelu jakoś wyszło xd, bo mam podobnie jak ty . ŚWIETNE TŁUMACZENIA ;d
...Na zawsze pozostaniesz w moim sercu Michael...;( [*][*]
Nic mi o tym nie wiadomo aby ten koncert nosił nazwę What more can I give bo ten utwór powstał dla rodzin ofiar ataku na WTC W 2001... dziwne... ktoś tu chyba coś pomylił... W każdym razie dzięki za tłumaczenie. Miło
"What more can I give" jaką znamy została nagrana w 2001 roku z myślą o ofiarach 9/11 ale piosenka napisana była trochę wcześniej. Inspiracją do jej powstania było spotkanie z Nelsonem Mandelą w 99 roku. Ponoć miała miec swoją premierę na koncertach MJ & Friends.
Sama nazwa "What more can I give" pojawia się na reklamach (?) koncertów.
Seoul:
Munich:
Widnieje nawet na scenie:
super tłumaczenia, bardzo profesjonalne. Koleżanka próbowała biegle mi przetłumaczyć ale... mało rozumiałam. Dzięki Sandrus, że na to wpadłaś, chciałam o to kiedyś kogos poprosic na forum ;P