Xscape wrote:zboczonego dewianta........my z michaela??no cos ty ,chyba sobie zartujesz w tym momencie.....my po prostu integrujemy sie w sprawie masturbacji....a to chyba nic złego......czy chcesz aby taki thriller,willy,pank czy ktokolwiek inny na gwałcicielów wyroĹ"li......oj wy dziewczyny....musicie sie zgłosić do babki gavina a ona wam troche wytłumaczy dlaczego warto sie masturbować...
A po co do babki za oceany się wybierać, skoro mamy Xscapika w zasięgu...i jego"kącik" 'Życie seksualne MJówek'.
Xscape wrote:zboczonego dewianta........my z michaela??no cos ty ,chyba sobie zartujesz w tym momencie.....my po prostu integrujemy sie w sprawie masturbacji....a to chyba nic złego......czy chcesz aby taki thriller,willy,pank czy ktokolwiek inny na gwałcicielów wyroĹ"li......oj wy dziewczyny....musicie sie zgłosić do babki gavina a ona wam troche wytłumaczy dlaczego warto sie masturbować...
Oj Pawelku, a skad wiesz, ze my dziewczyny wlasnie nie czekamy z upragnieniem na to, zeby nas ktos zgwalcil? A babcia Gavina nam wlasnie pomieszala szyki
Last edited by LittleDevil on Thu, 17 Mar 2005, 2:35, edited 1 time in total.
Pank wrote:
Albo do Michaela, Gavin już został wyszkolony
jak jakiś nasz przedstawiciel znajdzie sie na tym czacie co ma być, to niech się zapyta MJ'a. a nóż-widelec się dowie czegoś ciekawego...
a co do linka to...może mi to ktoś wyjaśni (czyt.Xscape):
-błogosławic plebana
-ciapciac behemota
-ciumkać bigosa
-czochrać predatora
-hołdysić tytusa
-siekać wafla
-szpachlować guliwera
...bo ze mnie jakiś mamut i tych nie kumam...
#billie_jean# niekumata
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Pank wrote:
Albo do Michaela, Gavin już został wyszkolony
jak jakiś nasz przedstawiciel znajdzie sie na tym czacie co ma być, to niech się zapyta MJ'a. a nóż-widelec się dowie czegoś ciekawego...
a co do linka to...może mi to ktoś wyjaśni (czyt.Xscape):
-błogosławic plebana
-ciapciac behemota
-ciumkać bigosa
-czochrać predatora
-hołdysić tytusa
-siekać wafla
-szpachlować guliwera
...bo ze mnie jakiś mamut i tych nie kumam...
#billie_jean# niekumata
Diabelek nie rozumiec taki wyraz. Diabelek wyemigrowac w 89'....