Lista osób - "THIS IS IT" - 28.07.2009
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
- giovanedonore
- brzoskwinka
- brzoskwinka
- brzoskwinka
Kochane laski, bo na razie panów nam brak chyba(?)
Rozmawiałyśmy z Brzoskwinką, co by zrobić, żeby nasza ekipa była najbardziej odjazdowa. A więc:
------
EDIT:23 marca 09,
skasowałam tę część posta, i tak już wiemy o co cho.
a i tak nasza ekipa będzie the best
------
z obawy przed skopiowaniem pomysłu przez inne ekipy proponuję, by każdy z naszej po zapoznaniu się z treścią, dodał się na gadu gadu. wtedy np. jutro wieczorem (24 marca) spotkamy się na konferencji GG i podyskutujemy na temat, ustalimy erę, nazwę grupy i inne, OK?
24 marca skasuję ten post. :)
Rozmawiałyśmy z Brzoskwinką, co by zrobić, żeby nasza ekipa była najbardziej odjazdowa. A więc:
------
EDIT:23 marca 09,
skasowałam tę część posta, i tak już wiemy o co cho.
a i tak nasza ekipa będzie the best
------
z obawy przed skopiowaniem pomysłu przez inne ekipy proponuję, by każdy z naszej po zapoznaniu się z treścią, dodał się na gadu gadu. wtedy np. jutro wieczorem (24 marca) spotkamy się na konferencji GG i podyskutujemy na temat, ustalimy erę, nazwę grupy i inne, OK?
24 marca skasuję ten post. :)
Ostatnio zmieniony pn, 23 mar 2009, 23:07 przez akaagnes, łącznie zmieniany 1 raz.
- brzoskwinka
- giovanedonore
Hej dziewczynki! Ja też z moimi przyjaciółmi medluję się w Londynie 28 na koncercie Michaela;) Rozmawiałam z brzoskwinką już w zeszłym tygodniu w tej sprawie :) Co do nazwy naszego teamu ;) pomysł jest świetny.Moją ulubioną erą jest Bad, ponieważ ta płyta jest mi najbliższa. Ja z chęcią bym nas obwołała Bad Girls :D haha Mamy miejsca w sektorze 411, siedzenia 704-706, kto siedzi w pobliżu? :D
Ostatnio zmieniony pn, 23 mar 2009, 22:47 przez Kacmurka, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale super. Dziewczyny w takim razie musimy koniecznie spotkać się w Londynie. Bardzo się cieszę,że jest nas sporo na ten dzień. A dodam,że to dzięki akagness jadę na ten koncert, bo to ona uświadomiła mnie pamiętnego dnia 11 marca,że kod, któr został niewykorzystany do zakupu biletu jest nadal aktualny, a ja po wybiciu z systemu myslałam, że to koniec haha Dziękuję Ci akagness!!!!!!!
- brzoskwinka