Jaka imprezka?Amadeusz Jean pisze:To trzeba zorganizowac coś. Ja proponuje jakiś busik tylko żeby nie był droższy niż bilety lotnicze. Mam pytanie idziem poźniej na imprezke po koncercie bo trzeba już kupic miejscowki?? Sa juz na stronie xD Ja sie na to pisze. Musimy cos ogarnac :D
Lista osób - "THIS IS IT" - 26.07.2009
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- Michael_fan
- zpaula2605
-
- Amadeusz Jean
- zpaula2605
a ile właściwie wykupiło bilety na oficjalne the after party-show?
w zasadzie to mamy jeszcze troszke czasu,ale przydałoby się już zacząć myśleć o transporcie, czy wszyscy z 26 jedziemy razem, czy jednak każdy osobno....
Jeżeli chodzi o noclegi to mogę zaproponować hotel Formula 1, 2 znajdują się akurat w Londynie, podobno są to jedne z najtańszych hoteli w Europie, wychodzi jakoś 30 futów za pokój, ale z własnego doświadczenia wiem że spokojnie może się w nim zmieścić 4-5 osób :)
w zasadzie to mamy jeszcze troszke czasu,ale przydałoby się już zacząć myśleć o transporcie, czy wszyscy z 26 jedziemy razem, czy jednak każdy osobno....
Jeżeli chodzi o noclegi to mogę zaproponować hotel Formula 1, 2 znajdują się akurat w Londynie, podobno są to jedne z najtańszych hoteli w Europie, wychodzi jakoś 30 futów za pokój, ale z własnego doświadczenia wiem że spokojnie może się w nim zmieścić 4-5 osób :)
- Amadeusz Jean
- Michael_fan
Ja przyjeżdżam już 24/25 z Walii, więc na trasie do Londynu odpadam. Zostaje mi tylko powrót do Polski. Jesli to byłoby jakoś zorganizowane, dołączam się. <Za autostop zostałabym zamordowana grabiami, czy innym narzędziem znajdującym się pod ręką któregokolwiek z rodziców>.
A Wy czym chcielibyście wracać? Samolot/pociąg/autobus/drezyna/deskorolka/hulajnoga? ;)
A Wy czym chcielibyście wracać? Samolot/pociąg/autobus/drezyna/deskorolka/hulajnoga? ;)
Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
Gone Too Soon...
Pisałam na poprzednim temacie wylatuję z Poznania 22 lipca, a 28-29 wracam.
http://www.youtube.com/watch?v=HblbSe3z3G4 - mój Tribute
- Amadeusz Jean
- zpaula2605
Ja też chętnie przyłączyłabym się do wspolnego wyjazdu, tyle że problem polega na tym że nie wiem czy będę już w Polsce o tym czasie (Erasmus na Teneryfie), więc nawet nie wiem na jakie połączenie kupować bilet. I pewnie dowiem się o tym na jakiś miesiąc przed koncertem.
Więc mnie za bardzo nie bierzcie pod uwagę
Więc mnie za bardzo nie bierzcie pod uwagę