Lista osób - "THIS IS IT" - 26.07.2009

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Amadeusz Jean pisze:To trzeba zorganizowac coś. Ja proponuje jakiś busik tylko żeby nie był droższy niż bilety lotnicze. Mam pytanie idziem poźniej na imprezke po koncercie bo trzeba już kupic miejscowki?? Sa juz na stronie xD Ja sie na to pisze. Musimy cos ogarnac :D
Jaka imprezka?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Michael_fan

Post autor: Michael_fan »

To po Michaelu trzeba jeszcze robić jakikolwiek after? ;) Myślę, że większość z nas będzie miała trudności z wyjściem o własnych siłach z sali, nie mówiąc już o pójściu na imprezkę ;p
A tak na serio, jeśli jakiś afterek będzie miał miejsce, chętnie dołączę :)
Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
Awatar użytkownika
zpaula2605

Post autor: zpaula2605 »

Ile właściwie osób wykupiło bilety na The Aftershow ? Bo zawsze można zrobić the afterparty na własną rękę ! ;) :mj:
Dum spiro spero

Post autor: Dum spiro spero »

Ile właściwie osób wykupiło bilety na The Aftershow ? Bo zawsze można zrobić the afterparty na własną rękę ! ;) dancing Michael Jackson
w sumie też mi się podoba ten pomysł :knuje:
Awatar użytkownika
Amadeusz Jean

Post autor: Amadeusz Jean »

Ja mówię o after party-after show oficjalnym po koncercie, który jest w Greenwich. Ale na pewno, moemy tez cos sami ogarnac :d
Obrazek
Awatar użytkownika
zpaula2605

a ile właściwie wykupiło bilety na oficjalne the after party-show?

w zasadzie to mamy jeszcze troszke czasu,ale przydałoby się już zacząć myśleć o transporcie, czy wszyscy z 26 jedziemy razem, czy jednak każdy osobno....

Jeżeli chodzi o noclegi to mogę zaproponować hotel Formula 1, 2 znajdują się akurat w Londynie, podobno są to jedne z najtańszych hoteli w Europie, wychodzi jakoś 30 futów za pokój, ale z własnego doświadczenia wiem że spokojnie może się w nim zmieścić 4-5 osób :)
Awatar użytkownika
Amadeusz Jean

Ja jestem, za wspólnym wyjazdem, ja z miłą chęcia wykupię to after show, tylko nie wiem co to dokładnie jest. Zadeklarujcie się kto kupuje, bo za niedługo moze nie byc.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

mam pytanko, czy ktoś z was tutaj jadacych w tym terminie nie ma jakiegoś zbędnego biletu?? nie ważne za ile... dam do 550zł (na wiecej mnie nie stać niestety) mega mi zależy bo chcialam jechać z taka jedną co tu założyła ten temat xP pliisss czekam na odp na PW...
Obrazek
Awatar użytkownika
Michael_fan

Post autor: Michael_fan »

Ja przyjeżdżam już 24/25 z Walii, więc na trasie do Londynu odpadam. Zostaje mi tylko powrót do Polski. Jesli to byłoby jakoś zorganizowane, dołączam się. <Za autostop zostałabym zamordowana grabiami, czy innym narzędziem znajdującym się pod ręką któregokolwiek z rodziców>.
A Wy czym chcielibyście wracać? Samolot/pociąg/autobus/drezyna/deskorolka/hulajnoga? ;)
Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Pisałam na poprzednim temacie wylatuję z Poznania 22 lipca, a 28-29 wracam.
Sonku

Post autor: Sonku »

sluchajcie a jest ktos z Wroclawia? Mozna sie zgadac.. i raxem sie wybrac.. bo tak samemu to nie bardzo a tak to przynajmniej milej razniej i w ogole bajer:) a tak w ogole to hej.. sonka jestem :) jeeeeeedzieeeemmmmyyy!!!! nadal nie wierze... !! :) :happy: :happy: :happy:
. . . bo Bóg daje mi siłe . . .
Sonku

Post autor: Sonku »

aaaaa.. jeszcze jedno.. ja wylatuje z poznania lub z wroclawia.. myslalam zeby leciec 24 bo tak mi pasuje no i powrot 27 chyba.. co wy na to ??:)
. . . bo Bóg daje mi siłe . . .
Awatar użytkownika
Amadeusz Jean

A co wy na lot z Krakowa?? Bo znalazłem tanie bilety za 270 zł w dwie strony :D Było by fanie w więcej osób xd
Obrazek
Awatar użytkownika
zpaula2605

Jest tu ktoś z Krakowa lub z okolic i jedzie na koncert 26.07? W końcu fajniej byłoby zabrać się w grupie, niż tak każdy osobno..... ;-) Jacyś chętni na wspólny wyjazd? :D
Katrina

Post autor: Katrina »

Ja też chętnie przyłączyłabym się do wspolnego wyjazdu, tyle że problem polega na tym że nie wiem czy będę już w Polsce o tym czasie (Erasmus na Teneryfie), więc nawet nie wiem na jakie połączenie kupować bilet. I pewnie dowiem się o tym na jakiś miesiąc przed koncertem.
Więc mnie za bardzo nie bierzcie pod uwagę :-/
ODPOWIEDZ