Tribute To MJ by tancerz i FankaMJ - 10.08.09 LONDYN

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
Luspa

Post autor: Luspa »

Kiedy to wszystko oglądam i czytam aż ciarki mnie przechodzą :surrender: Pięknie...
Obrazek
Awatar użytkownika
eMJotka

Post autor: eMJotka »

Zazdroszcze,że mogliscie tam być,ale to nie tak miało być !.. :surrender: :smutek: ..eh.. a te sklepy bym obrabowała :D te koszulki są świeetne ,można je dostać w Polsce ??... :podejrzliwy:
PS.świetne zdjecią,dzięki za relacje :-)
Life is hallucination ,death is awakening...
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Nie każdy by pojechał po to aby złożyć hołd Michael'owi. Wy to zrobiliście ! Dziękuję wam, to świadczy o tym jak ważny był dla Was.
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

Bardzo, bardzo dziekujemy za tak miłe słowa .... :-) Ciesze sie ze tam byliśmy, ale nie wyobrażam sobie żebysmy nie podzielili się z Wami wrażeniami :) Wy tez na pewno bedziecie miec kiedys okazję aby tam pojechać ;-) Tylko zastanawiam się co zrobią kiedys z tymi tablicami :knuje: Bo wątpie aby miały tam byc cały czas :knuje: Mam tylko nadzieje ze ich nie wyrzucą, są one zbyt cenne....

Pozdrawiam cieplutko :-)
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
Awatar użytkownika
KarolinaMandolina

Post autor: KarolinaMandolina »

Mam pytanie, czy w dniu koncertu, o godzinie koncertu, byli tam ludzie? Jak wielu? Bo moi znajomi byli w lipcu i bylo duzo ludzi, wszysycy ktorzy akurat mieli byc na koncercie tego dnia, kilka tysiecy, byla muzyka, tance, kwiaty, a u Was? Bo wyglada na strasznie pusto..to juz wszysycy sobie podarowali przyjscie? myslalam, ze w kazdy dzien koncertu, ludzie ktory mieli bilety, przyjda tam i tak i zapala swieczke,i tak przez cala "trase", juz zapomnieli wszysysc? Ja jade za tydzien, bo mialam bilet na 26 sierpnia.
P.S. a gdzie ten sklep z gadzetami MJ-owymi?
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

Byli ludzie, ale tak jak powiedziałam - kilku, góra 10. A tych którzy mieli na ten dzien bilet spotkaliśmy 5 ; 2 osoby z Danii i 3 prawdopodobnie z Niemiec, to wszystko.A muzyka leciała z komórki ;) Szkoda ze nie było tak jak powiedziałaś, jednak i tak było bardzo miło ... ;)
A ten MJ'owy sklep ;) to poprostu sklep muzyczny - HMV na Oxford Street. Ale koszulki tez były w malych sklepikach z pamiatkami ;)
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
Cynical Smile

Post autor: Cynical Smile »

Piękne zdjęcia. Ta ściana poświęcona MJ jest boska. I podoba mi się ta podobizna Michaela wyryta na drzewie, ktoś miał talent. I pomysł ;-).
Kurczę, ja się wam dziwię, że wy zachowaliście powagę między tymi półkami z koszulkami i płytami! Ja bym się tam rzuciła z piskiem i zrobiła rozróbę, a w końcu i tak okazałoby się, że mam za mało forsy, żeby sobie to kupić, zawsze tak jest :smiech: .
Pozdrawiam.
Zazdroszcze,że mogliscie tam być,ale to nie tak miało być !.. ..eh.. a te sklepy bym obrabowała :D te koszulki są świeetne ,można je dostać w Polsce ??...
Ja gdzieś na allegro widziałam podobne koszulki, zaraz znajdę adres:

http://www.allegro.pl/item714459004_mic ... shirt.html

http://www.allegro.pl/item714459125_mic ... shirt.html

;-)

kaem->Połączyłem posty. Proszę nie pisać jednego pod drugim w krótkim odstępie czasu, tylko wcisnąć przycisk "zmień" przy ostatnim swoim i dodać treść.
Obrazek

Mike, game's over! Come back here, right now!
Awatar użytkownika
KarolinaMandolina

Post autor: KarolinaMandolina »

Fanka MJ pisze:Byli ludzie, ale tak jak powiedziałam - kilku, góra 10. A tych którzy mieli na ten dzien bilet spotkaliśmy 5 ; 2 osoby z Danii i 3 prawdopodobnie z Niemiec, to wszystko.A muzyka leciała z komórki ;) Szkoda ze nie było tak jak powiedziałaś, jednak i tak było bardzo miło ... ;)
A ten MJ'owy sklep ;) to poprostu sklep muzyczny - HMV na Oxford Street. Ale koszulki tez były w malych sklepikach z pamiatkami ;)
No to słabo, byłam pewna,że do końca trasy wszyscy jednak się będą tam pojawiać i celebrować wieczór, który miał być jednymz najwazniejszych w życiu.
Smutno mi się zrobiło...Tak jakby ludzie trochę zapomnieli...a moze wiekszość, która miala przyjechac bedąca z róznych czesci świata, poodwoływała bilety lotnicze po prostu..nie wiem, ale i tak mi smutno...
Awatar użytkownika
babybemine

Post autor: babybemine »

pozazdrościć ;o
chciałabym tam być .. ;)
rzeczywiście, te sklepy to raj dla fana ;) ojj, gdybym tam była! cudowne koszulki i te gadżety.
tancerz i FankaMJ gratuluję udanego wyjazdu! ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
angelamw

Post autor: angelamw »

Tylko pozazdrościć! Złożyliście hołd Michaelowi i to jest bardzo piękny gest z waszej strony. Zdjęcia są piękne... Dziękuję, że pokazaliście nam zdjęcia z wycieczki.
To nie miało być tak! Tam na scenie miał występować Michael! Boże dlaczego?? :surrender:
Obrazek
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

angelamw pisze:Tylko pozazdrościć! Złożyliście hołd Michaelowi i to jest bardzo piękny gest z waszej strony. Zdjęcia są piękne... Dziękuję, że pokazaliście nam zdjęcia z wycieczki.
To nie miało być tak! Tam na scenie miał występować Michael! Boże dlaczego?? :surrender:
Widocznie ma teraz występować na innej scenie... :beksa:
Tak bardzo chciałabym tam być... ale to niemożliwe.
Dziękuję Wam za piękne zdjęcia i za to, że poniekąd
też w moim imieniu (bo wszystkich fanów z Polski)
złożyliście mu hołd.
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Susie. pisze: Dziękuję Wam za piękne zdjęcia i za to, że poniekąd
też w moim imieniu (bo wszystkich fanów z Polski)
złożyliście mu hołd.
Na 10 zdjęciu widać wpis MJPT (teraz sam dopiero zauważyłem ) ;) czyli w imieniu NAS wszystkich ;) Myślałem że już zapomniałem zrobić zdjęcia a jednak widać napisane resztką pisaka.

Obrazek
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

Zazdroszczę, a zarazem dziękuję.
Niby normalne zdjęcia, a czuć klimat miejsca.
Może przesadzam ale myślę, że będąc tam, stojąc przy hali czuć niesamowitą więź ludzi, którzy mieli tam być, a niestety nic z tego nie wyszło. I nawet jeśli oprócz was nie było tam nikogo.

Piękne zdjęcia, na pewno wspaniałe wspomnienia :)
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Marie pisze: Może przesadzam ale myślę, że będąc tam, stojąc przy hali czuć niesamowitą więź ludzi, którzy mieli tam być, a niestety nic z tego nie wyszło. I nawet jeśli oprócz was nie było tam nikogo.
Co chwilę ktoś tam przychodził wpisywał się płakał czytał puszczał muzykę mj na komórkach nie byliśmy ani sekundę sami i prawda czuć było więź między niektórymi fanami , którzy tak jak my nie stronili od łez...
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
MonikaJ

Post autor: MonikaJ »

Dziękuję bardzo ... takie mi się mokre oczy zrobiły jak to czytam i oglądam... Pozdrawiam ciepło
I close my eyes
Just to try and see you smile one more time...
All my dreams are broken
ODPOWIEDZ