Nowe wydawnictwa książkowe o Michaelu [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
czy jeżeli teraz się zamówi to znaczy ,że przyślą dopiero w grudniu tak ?
bo tylko taka opcja u mnie możliwa...
jak to wygląda ? czy to na zasadzie zamówienia wpłaty czy przed wpłaty (zaliczki) ? a dopłata i odbiór w grudniu ? prosze o odpowiedz bo troszke dziwne dzisiaj wpłata a odbiór książki w grudniu ...no ale może ? nie ejstem pewna więc pytam się Was.
I jeszcze jedno pytanie...bo dopiero cofnełam się do tematu raz jeszcze i wnioskuje ze naklad książki będzie w stanach tylko a co za tym idzie będzie w języku angielskim tak a ja naiwna myslalam ,ze w Polsce.....
Prosze o odpowiedz .
bo tylko taka opcja u mnie możliwa...
jak to wygląda ? czy to na zasadzie zamówienia wpłaty czy przed wpłaty (zaliczki) ? a dopłata i odbiór w grudniu ? prosze o odpowiedz bo troszke dziwne dzisiaj wpłata a odbiór książki w grudniu ...no ale może ? nie ejstem pewna więc pytam się Was.
I jeszcze jedno pytanie...bo dopiero cofnełam się do tematu raz jeszcze i wnioskuje ze naklad książki będzie w stanach tylko a co za tym idzie będzie w języku angielskim tak a ja naiwna myslalam ,ze w Polsce.....
Prosze o odpowiedz .
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Zgadza się. Książka poświęcona Prince'owi kosztuje 2100$.podobno to wydawnictwo normalnie sprzedaje ksiazki za 2 tys dolców
Ale myślę warto poczekać na bardziej precyzyjne informacje, co to za książka; jaka jej zawartość. Być może to tylko taki memorial, nic nowego, oprócz tego, że ładnie wydana.
Z Prince'm było tak właśnie. Opus był tylko ładniej wydaną wersją 21 Nights In London, którą można było kupić za niecałe 100 zł, tyle że bez skórzanej oprawy, diamentu na okładce i innych carów.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Wczoraj kupiłem sobie Życie Legendy, z Ambera. Piękny album....
Jak znajdę więcej czasu podzielę się fotkami tego wydawnictwa :)
Oto obiecane fotki:
Warto wydać te 50zł, książka naprawdę ładnie wydana
Jak znajdę więcej czasu podzielę się fotkami tego wydawnictwa :)
Oto obiecane fotki:
Warto wydać te 50zł, książka naprawdę ładnie wydana
Ostatnio zmieniony pn, 24 sie 2009, 9:23 przez Abe, łącznie zmieniany 1 raz.
- babybemine
Przesyłka z książkami z UK w końcu przyszła, a w niej m.in. nowe wydanie Michael Jackson - A Visual Documentary 1958 - 2009. The Official Tribute Edidion" Piękna rzecz. To nowe, uaktualnione wydanie tego wspaniałego albumu/kalendarium z życia MJa, autorstwa Adriana Granta. W afterword autor pisze, że dzień [po uroczystościach w Staples Center odwiedził Jacksonów w Encino, gdzie przywitała go Paris, której wręczył Making HIStory - była zachwycona, pobiegła z nią do babci. Katherine powiedziano, że autor nigdy nie napisał niczego złego o MJu - jej odpowiedź: bo przecież nie było nic złego, co można było o nim napisać
Kilka fotek, jak to wygląda w środku:
Jeśli ktoś chce to kupić polecam dokładnie przyjrzeć się ofercie, na allegro liczą sobie za to dużo za dużo.
Kilka fotek, jak to wygląda w środku:
Jeśli ktoś chce to kupić polecam dokładnie przyjrzeć się ofercie, na allegro liczą sobie za to dużo za dużo.
angelamw, kosztowała 85.44 zł (+przesyłka ok. 15) Zamawiałam w Krainie Książek - po 2ch tygodniach przesyłka była u mnie. Dla porównania na allegro prawie 150 zł.
faktycznie cena jest kosmiczna, po dodanych fotkach widać że książka jest na prawdę ciekawa. A tekst jest po angielsku czy po polsku?anialim pisze:angelamw, kosztowała 85.44 zł (+przesyłka ok. 15) Zamawiałam w Krainie Książek - po 2ch tygodniach przesyłka była u mnie. Dla porównania na allegro prawie 150 zł.
Złapałem Adriana Granta na kilku pomyłkach co najmniej, niektóre fakty są pominięte, no i dane mogłyby być jeszcze bardziej dokładne (często są z dokładnością co do miesiąca, nie co do dnia, co w wydawnictwie o charakterze kroniki jest pewnym mankamentem), ale mimo to jest to naprawdę świetne wydawnictwo. Nie ma lepszego jednego źródła, co, kiedy i jak.
Bitter you'll be if you don't change your ways
Ksiażki w jezyku polskim
Witam!
Czy ktoś może wie, czy poniższe wydawnictwa ukażą się w jezyku polskim?
1. THE MICHAEL JACKSON TAPES
Autor: Shmuel Boteach
2. IN THE STUDIO WITH MICHAEL JACKSON
Autor: Bruce Swedien
Czy ktoś może wie, czy poniższe wydawnictwa ukażą się w jezyku polskim?
1. THE MICHAEL JACKSON TAPES
Autor: Shmuel Boteach
2. IN THE STUDIO WITH MICHAEL JACKSON
Autor: Bruce Swedien