Zmienione daty koncertów "This Is It" (lipiec)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Wczoraj kupiłam bilety lotnicze + hotel, jesli mi przełoża to nie wiem co. Nawet sobie nie wyobrażam jak czuja sie ludzie, ktorym przesuneli koncerty...masakra.
last.fm
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
Pozostaje nam tylko modlić się by na tych przesunięciach się skończyło... a fanom co mieli bilety na te daty współczuć
Nie sądze by te niecałe 2 tygodnie przesunięcia ich zbawiło, by wszystko było dopiętne na ostatni guzik... a może tu zupełnie nie chodzi o dopracowanie koncertów a o coś innego? eh...
Nie sądze by te niecałe 2 tygodnie przesunięcia ich zbawiło, by wszystko było dopiętne na ostatni guzik... a może tu zupełnie nie chodzi o dopracowanie koncertów a o coś innego? eh...
Love Is A Feeling... Quench My Desire
Give It When I Want It... Takin’ Me Higher
Give It When I Want It... Takin’ Me Higher
Agneta nie krakaj... Miejmy nadzieję że więcej przesunięć nie będzie a nawet jeśli to nie okaże się że MJ zaczyna koncerty w Marcu 2010 i wszystkie są przesunięte.W końcu kupienie biletu to jakiś rodzaj umowy co nie?Najwyżej pozwiemy MJa do sądu
To jakaś paranoja, nie rozumiem tego zupełnie. Pięć dni miałoby ich zbawić? Oj, coś mi się tu nie podoba. Będzie afera, bo to jest naprawdę niepoważne... Dokładnie, Smooth jazz - tak się po prostu nie robi...
Bądźmy myśli, że to pierwsze i ostatnie przesunięcia.
Tak w ogóle to nie mogli tych koncertów chociaż wcisnąć między późniejsze lipcowe/sierpniowe koncerty? No bo... MARZEC?!
Może i to nie byłoby na rękę Michaelowi, grać koncerty pod rząd te trzy dni i mimo że ludzie z biletami na te daty tak czy siak musieliby od nowa zaklepywać samoloty i hotele, ale to przynajmniej byłoby bardziej logiczne i z większym pożytkiem, a mniejszą szkodą dla fanów...
Bądźmy myśli, że to pierwsze i ostatnie przesunięcia.
Tak w ogóle to nie mogli tych koncertów chociaż wcisnąć między późniejsze lipcowe/sierpniowe koncerty? No bo... MARZEC?!
Może i to nie byłoby na rękę Michaelowi, grać koncerty pod rząd te trzy dni i mimo że ludzie z biletami na te daty tak czy siak musieliby od nowa zaklepywać samoloty i hotele, ale to przynajmniej byłoby bardziej logiczne i z większym pożytkiem, a mniejszą szkodą dla fanów...
Podczas konferencji padły odpowiedzi na wszystkie zadawane tu przez Was pytania.
Więcej koncertów nie będzie przesuwanych, chyba że ze względu na kontuzję lub chorobę Michaela, nie ze względów produkcyjnych; koncertów nie dało się wcisnąć między inne ze względu na podpisaną już umowę na ubezpieczenie pierwszych dwudziestu trzech koncertów; już teraz wiedzą, że im zbraknie tych pięciu dni ze względu na grafik występów innych gwiazd w O2 - nie da się np. odwołać koncertu Madonny żeby zamienić go na próbę Michaela - chodzi więc nie tyle o brak czasu na dokończenie produkcji, ale o przetestowanie jej w O2.
Tyle i wiele innych rzeczy mówią szef produkcji i szef AEG.
Więcej koncertów nie będzie przesuwanych, chyba że ze względu na kontuzję lub chorobę Michaela, nie ze względów produkcyjnych; koncertów nie dało się wcisnąć między inne ze względu na podpisaną już umowę na ubezpieczenie pierwszych dwudziestu trzech koncertów; już teraz wiedzą, że im zbraknie tych pięciu dni ze względu na grafik występów innych gwiazd w O2 - nie da się np. odwołać koncertu Madonny żeby zamienić go na próbę Michaela - chodzi więc nie tyle o brak czasu na dokończenie produkcji, ale o przetestowanie jej w O2.
Tyle i wiele innych rzeczy mówią szef produkcji i szef AEG.
Ostatnio zmieniony czw, 21 maja 2009, 12:25 przez Maverick, łącznie zmieniany 1 raz.
wiesz jakby nie zrobili tak byloby zle.. bo problem jest w tym ze w ogole cos zaczeli robic przesuwac.. i w ogole lipaa... cos mi tu smierdzi.. za duza kasa w to wszystko wchodzi.. a oni mimo tego nie bali sie zrobic takiego kroku jaki zrobili.. przeciez ludzie moga posadzic ich o to.. i wtedy dopiero bedzie kwas.. pytanie jest (przynajmnije moje) czy faktycznie chodzi tu o zorganizowanie wszystkiego na czas.. czy jest jakas inna wewnetrzna afera o ktorej my niewiemy .. i z tego powodu te koncerty przesunieto ??
. . . bo Bóg daje mi siłe . . .
Sądząc po terminach innych imprez w O2, po prostu ktoś się przeliczył w kwestii organizacji sceny- 11 i 19 lipca ma grać Ne-Yo, a 15-go- Nin Inch Nails.
Podejrzewam, że najzwyczajniej w świecie, ekipy nie będą w stanie zdążyć z demontażem jednej scenografii i montażem kolejnej + testy.
Szkoda tylko, że osoba odpowiedzialna za techniczną stronę koncertu wcześniej o tym nie pomyślała, choć powinna- szczególnie, jeśli koncerty mają się odbywać w miejscu o tak dużej częstotliwości imprez, jak O2 ....
Podejrzewam, że najzwyczajniej w świecie, ekipy nie będą w stanie zdążyć z demontażem jednej scenografii i montażem kolejnej + testy.
Szkoda tylko, że osoba odpowiedzialna za techniczną stronę koncertu wcześniej o tym nie pomyślała, choć powinna- szczególnie, jeśli koncerty mają się odbywać w miejscu o tak dużej częstotliwości imprez, jak O2 ....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
-
paranoja, paranoja i jeszcze raz paranoja.
z lipca na marzec ... jezus christ !
nie wiem co powiedzieć... -.-
Ale z drugiej strony to oni mają prawo <chyba> do przesunięcia koncertów... tylko naprawdę straszna szkoda tych wydanych pieniędzy :/
z lipca na marzec ... jezus christ !
nie wiem co powiedzieć... -.-
Ale z drugiej strony to oni mają prawo <chyba> do przesunięcia koncertów... tylko naprawdę straszna szkoda tych wydanych pieniędzy :/
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?