Zmienione daty koncertów "This Is It" (lipiec)

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

Wczoraj kupiłam bilety lotnicze + hotel, jesli mi przełoża to nie wiem co. Nawet sobie nie wyobrażam jak czuja sie ludzie, ktorym przesuneli koncerty...masakra.
last.fm

miało być:
24 lipca B1
1 września B1

jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

chore. Skąd teraz, półtora miesiąca przed koncertem wiedzą, że zbawi ich te 5 dni. I jak można nie pomyśleć o ludziach, którzy zaklepali urlopy, loty i hotele, nieraz za wszystkie swoje pieniądze (a nawet pożyczone)...
Awatar użytkownika
AgnetaMJ

Post autor: AgnetaMJ »

Pozostaje nam tylko modlić się by na tych przesunięciach się skończyło... a fanom co mieli bilety na te daty współczuć :-/
Nie sądze by te niecałe 2 tygodnie przesunięcia ich zbawiło, by wszystko było dopiętne na ostatni guzik... a może tu zupełnie nie chodzi o dopracowanie koncertów a o coś innego? eh... :surrender:
Love Is A Feeling... Quench My Desire
Give It When I Want It... Takin’ Me Higher
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Agneta nie krakaj... :knuje: Miejmy nadzieję że więcej przesunięć nie będzie a nawet jeśli to nie okaże się że MJ zaczyna koncerty w Marcu 2010 i wszystkie są przesunięte.W końcu kupienie biletu to jakiś rodzaj umowy co nie?Najwyżej pozwiemy MJa do sądu nenene
Obrazek

Post autor: Sonku »

a wiadomo cos odnosnie nastepnych koncertow z pierwszej dziesiatki koncertowej?? bo nie wiem czy bilet lotniczy kupowac bo dopiero teraz mialam to zrobic,.nie chce wtopic tej kasy.. chyba wiecie o co mi chodzi.. hmm.. co ja mam zrobic... :surrender: :surrender: :surrender:
. . . bo Bóg daje mi siłe . . .
Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

Z tego co słyszałem to więcej zmian dat ma NIE BYĆ!
Oby...bo ja też mam już bilet na samolot kupiony...
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

To jakaś paranoja, nie rozumiem tego zupełnie. Pięć dni miałoby ich zbawić? Oj, coś mi się tu nie podoba. Będzie afera, bo to jest naprawdę niepoważne... Dokładnie, Smooth jazz - tak się po prostu nie robi...
Bądźmy myśli, że to pierwsze i ostatnie przesunięcia.

Tak w ogóle to nie mogli tych koncertów chociaż wcisnąć między późniejsze lipcowe/sierpniowe koncerty? No bo... MARZEC?!
Może i to nie byłoby na rękę Michaelowi, grać koncerty pod rząd te trzy dni i mimo że ludzie z biletami na te daty tak czy siak musieliby od nowa zaklepywać samoloty i hotele, ale to przynajmniej byłoby bardziej logiczne i z większym pożytkiem, a mniejszą szkodą dla fanów...
Maverick

Post autor: Maverick »

Podczas konferencji padły odpowiedzi na wszystkie zadawane tu przez Was pytania.

Więcej koncertów nie będzie przesuwanych, chyba że ze względu na kontuzję lub chorobę Michaela, nie ze względów produkcyjnych; koncertów nie dało się wcisnąć między inne ze względu na podpisaną już umowę na ubezpieczenie pierwszych dwudziestu trzech koncertów; już teraz wiedzą, że im zbraknie tych pięciu dni ze względu na grafik występów innych gwiazd w O2 - nie da się np. odwołać koncertu Madonny żeby zamienić go na próbę Michaela - chodzi więc nie tyle o brak czasu na dokończenie produkcji, ale o przetestowanie jej w O2.

Tyle i wiele innych rzeczy mówią szef produkcji i szef AEG.
Ostatnio zmieniony czw, 21 maja 2009, 12:25 przez Maverick, łącznie zmieniany 1 raz.
Sonku

wiesz jakby nie zrobili tak byloby zle.. bo problem jest w tym ze w ogole cos zaczeli robic przesuwac.. i w ogole lipaa... cos mi tu smierdzi.. za duza kasa w to wszystko wchodzi.. a oni mimo tego nie bali sie zrobic takiego kroku jaki zrobili.. przeciez ludzie moga posadzic ich o to.. i wtedy dopiero bedzie kwas.. pytanie jest (przynajmnije moje) czy faktycznie chodzi tu o zorganizowanie wszystkiego na czas.. czy jest jakas inna wewnetrzna afera o ktorej my niewiemy .. i z tego powodu te koncerty przesunieto ??
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Sądząc po terminach innych imprez w O2, po prostu ktoś się przeliczył w kwestii organizacji sceny- 11 i 19 lipca ma grać Ne-Yo, a 15-go- Nin Inch Nails.
Podejrzewam, że najzwyczajniej w świecie, ekipy nie będą w stanie zdążyć z demontażem jednej scenografii i montażem kolejnej + testy.
Szkoda tylko, że osoba odpowiedzialna za techniczną stronę koncertu wcześniej o tym nie pomyślała, choć powinna- szczególnie, jeśli koncerty mają się odbywać w miejscu o tak dużej częstotliwości imprez, jak O2 ....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Sonku

no dokladnie.. najpierw powinni wszystko uzgodnic od strony roboczej.. technicznej.. a potem mowic ze sa koncerty . .zrobic przesprzedaz.. itd.. a tu wszystko na odwrot.. szkoda tylko ze afera znow dotyka Michaela.. a nie innego wykonawce.. no coz....
Smooth jazz

Post autor: Smooth jazz »

A tak mi sie nasunęło teraz-czyżby w WB robili wszystko też od d..y strony jak u nas?
Widzę jak u mnie w pracy remont sanitariatów zrobili.Bez dopływu wody.Z powrotem wszystko kują.
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

paranoja, paranoja i jeszcze raz paranoja.
z lipca na marzec ... jezus christ !
nie wiem co powiedzieć... -.-
Ale z drugiej strony to oni mają prawo <chyba> do przesunięcia koncertów... tylko naprawdę straszna szkoda tych wydanych pieniędzy :/
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Sonku

maja prawo ?? no nie wiem.. a to nie jest tak ze jesli bilety sa na jakas date to w takiej musza byc?? a w innym przypadku zwrot kosztow wydanych przez kupujacego??
Maverick

Post autor: Maverick »

Jeśli ktoś nie zdecyduje się na koncert w marcu to otrzyma zwrot kosztu biletu.
ODPOWIEDZ