Nasze wyrazy współczucia [*]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
NIe mogę w to uwierzyć ;/ Nnie mogę sobie wyobrazić jak przewożą Michaela w karetcę w stanie śpiączki... Mama obudziła mnie 30min. temu i powiedziała że Jackson nie zyję, na początku nie mogłem w to wierzyć, ale wszystkie media o tym informują [*]
Jak wspomnę te ostatnie zdjęcia w loczkach, i czas do pierwszego koncertu ;/
Jak wspomnę te ostatnie zdjęcia w loczkach, i czas do pierwszego koncertu ;/
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
- wojowniczka_światła
Ja płaczę od 6:30 .. obudził mnie SMS od kolegi ale tez myślałam ze to plotka ale jak włączyłam radio i usłyszałam... to nagle dostałam ataku histerii , mój atak obudził mamę i nie mogłam nawet powiedziec jej co sie stało.. Potem na klatce schodowej znowu dostałam ataku bo ktos puscił na cały regulator "Heal the world" aż sąsiadka jakaś zbiegła i zaczeła mnie uspokajać nie wiedząc co mi jest. Najgorszy poranek albo i dzien w moim życiu. Moja najczystsza, pierwsza, najprawdziwsza miłość odeszła. Kawałek mojej duszy umarł. Łączę się z Wami wszystkimi w bólu
Dlaczego ON musiał umrzeć ! Jedyny, niepowtarzalny, tylko jego słuchałem i słuchać będę... Mój jedyny idol odszedł na zawsze, serce mi pęka, cały świat zadrżał... Najgorsze wakacje w moim życiu, najgorszy rok, najgorszy miesiąc, najgorszy dzień, najgorszy poranek, najgorsza godzina... Jestem bardzo rozżalony i smutny :(
Michael Jackson - KING OF POP
Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
teraz chodzi sobie po ulicach tak jak marzył całe życie
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Mój kochany wokalista umarł, wiem że pisze co chwile ale muszę się wiecie co... Jestem totalnie załamany, jak teraz słyszę, oglądam Michaela to wydaje mi się że on jednak żyje ale to tylko złudzenie niestety. Mój Tata też się popłakał... Dla mnie to wielki szok, już część mnie umarło ale będą wspomnienia i historia, muzyka, taniec, ale to już przeszłość cała muzyka, dlaczego.... On był takich miłym, charytatywnym człowiekiem.
Naprawdę bardzo współczuje, rodzinie oraz innym fanom na całym świecie.
Naprawdę bardzo współczuje, rodzinie oraz innym fanom na całym świecie.
Michael Jackson - KING OF POP